2009 Eylül Anneleri

güzel anneler 2010 eylül annesiyim
size bişey danışıcam oğlum için alışverişe başladım da
kaç tane çıtçıtlı badi almak lazım askılımı yarım kollumu uzun kollumu almalı bide hangi bedenlerde almalı cevaplarsanız sevinirim

ben kendı adıma atlet olanlardan çok gıyındırmedım ılk zamanlar. yarım koollu kullandım daha çok. yenı doganlarını çok fazla alma benim oğlum 1 ayda 5 cm uzamıstı. ılk boylar çok çabuk geçiyor.

A&S canım ilk zaman lar ben uzun kollu kullandım hatta kışında kullandım bahara doğru yarım kolluya geçtim şimdide askılı kullanıyorum sana tavsiyem mothercare dan 0-3 ay al zaten 4. 5. aylara kadar kullanılıyo çünkü kalıpları biraz geniş en azındna ben öle kullandım bide onlar 7 li set oluyolar ondan iki tane alsan yeter daha sonra yine büyüdükçe alırsın

bu arada ilk zamanlar çok sık kaka yapıyo ve dışına da ister istemez çıkıyo yani çok al dememin sebebi yetmiyo çünkü sık kirleniyo

kızlar derin bi nefeste ben alıyıım regl oldum ikinci test için hazırlanırken bide baktım hafif pembe gelmiş oh ya rahatladım :))))

Son düzenleme:
birde paşanın haftada 2 sefer camasırları yıkanıyordu. ılk zaman çok yıkanıyor bence 7 tane zaten yeter. gerekırse yıne alırsın. bırde hastane cıkıslarında falanda oluyor yarım kollu

meryemcim ben çok hastane çıkışı almadım gereksiz içinde bir sürü şey var diye çoğunlukla ikili takımlar giydirdim o yüzden ihityacım çok oldu bende haftada 2 3 defa yıkatıyodum ama yinede yetmiyodu :)

cnm çok teşekkür ederim

bu arada ilk zamanlar çok sık kaka yapıyo ve dışına da ister istemez çıkıyo yani çok al dememin sebebi yetmiyo çünkü sık kirleniyo

cnm tavsiyelerini dikkate alıcam çok sağol

bende 1 tane aldım zeynep. onunda içinde vardı işte.. benımkı düzgüm mıçıyordu demekki:) bizim öyle çok sıkıntımız olmadı ısarı cıkarmak gibi. dışarı cıkma sorunumuz buyuyunce basladı:)

meryem haftada ıkı kere camasır yıkanması sık mı?ben suan 2 gunde bır eymenın bır makına camasırlarını yıkıyorum bır suru kıyafetı olmasına ragmen.yeek yerken dokuluo.kusuo.terlıo derken eskısınden daha cok cıkıo kırlı.sız kac kez yıkosunuz haftada camasırlarını.

biz yine 2 sefer yıkıyoruz canım ben tam dolmadan calıstırmıyorum. hergun 2 takım kıyafet değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…