ben haftada iki yada 3 kez yıkıyorum doğduğundan beri aynı ben sık sık çarşaflarını ve battaniyelerinide da yıkıyıp ütülüyorum temiz olsun diye şimdi bi sepet dolusu yıkandı kurudu ve ütülemeyi bekliyo onun dışında bizm yıkanıcak 4 makina çamaşır sırasıyla yıkanmayı bekliyo
bu arada kızlar geçenlerde dr sabiha paktuna keskin in çoçuklarla doğru iletişim adlı kitabını aldım süper bi kitap çok faydalanıcağımız bilgiler var içinde tavsiye ederim eşimle biz okumaya başladık gerçekten çok doğru tespitler var içinde okuduğunuz zaman ne kadar yanlış düşünüyormuşuz diyosunuz kısacası bence okuyun ne demek istediğimi anlarsınız:)
slmlar giremedim bir türlü geçmiş olsun diyenlere çoook tşk ederimm..
2 gün oldu hala ateşle uğraşıyoruz.. diştendir diyen bi arkadaş vardı bende öyle sandım canım fitil verdim sonra 2 kere şurup verdim dün 4 saat düştü ateşi sonra yine çıktı...
Ela cım haklısın diş ateşi bu kadar yükselmezmiş... En son dün akşam ateşi 39 oldu ve eller ayaklar buz gibi oldu ben şaşırdım üşüyomu ateşimi var diye giydirsemmi giydirmesemmi ? Hemen eşimi aradım hazırlandık hasteeye gittik ve yolda kucağımda titremeye başladı (( ilk defa başıma geldi böyle birşey doğal olarak soğuk kanlılığımı koruyamadım panik yaptım çok korktum... Ve hastanede ateşini ölçtüler 39 çıktı muayene etti kan ve idrar aldılar ... O aradada fitil verdiler ve soydular poyrazı ve tahlil sonucu çıkana kadar böyle çıplak gezdir elini yüzünü yıka dediler yavrum yanıyo ve ağlıyo hiçbirşey yemiyo... O ağlarken bende ağladım dayanamadım artık Ve sonuç boğaz enfeksiyonuymuş ama küçükmüş henüz 2-3 saat hastanede bekledik ateşini takip ettiler ve 37 olunca eve yolladılar bizi.. Şimdi antibiyotik kullanmaya başladık ve calpol şurup. Hala ateşi yükseliyor ve iniyor geçmedi.. Bakalım inş. antibiyotikle geçecek ...
eminecim çook geçmiş olsun kuzuna allah şifa versin bir an önce kıyamam be ona ya sen anlatınca gözümün önünde canlandı birden ben de senin yerinde olsam ben de ağlardım canım insnanın yavrusu canın dan can gider
iyim özlemcim senden nbr :) niye moralin bozuk ?
son olarak nick in bu mu ? adın bu olduğuna göre kitabınıda okumuş filminde izlemissin dir herhalde :)
açıkça söliceksin yapmayın diye anlamazlarsada böyle bi durumda kızını alıp çıkıcan odadan başka ne yapılırki bu durumda
unutmadım canım arada sırada girdiğim için ben eşinden dolayı değiştiriyosun sandım dı demek kayınvalidenden dolayıymış allah kolaylık versin canım her ay gelip kalmaları zor ya hani ev biraz yakın olsada gelip gitsen erkes kendi evinde kalsa daha iyi
haklısın özlemcim senin açındna çok zor bu durum ama şua n için elanında dediği gibi bu durumda söylemek anlatmak en iyyisi kayıtsız kalmazlar ya sonuçta onlarında torunları
bu arada sende çık dışarı biraz temiz hava al kızınla gez biraz değişiklik iyi gelir :)
elacım size ii gezmeler benim kuzum uyansın aşağı inicez kuzenlerin yanına onlarla oynar bizde içli köfte yapıcaz hamurunu hazırladım gökşen de uyansın yemeğini yediriyim önce :)