kızım artık 8,5 aylık olmuş oley :))
slmlar giremedim bir türlü geçmiş olsun diyenlere çoook tşk ederimm..
2 gün oldu hala ateşle uğraşıyoruz.. diştendir diyen bi arkadaş vardı bende öyle sandım canım fitil verdim sonra 2 kere şurup verdim dün 4 saat düştü ateşi sonra yine çıktı...
Ela cım haklısın diş ateşi bu kadar yükselmezmiş... En son dün akşam ateşi 39 oldu ve eller ayaklar buz gibi oldu ben şaşırdım üşüyomu ateşimi var diye giydirsemmi giydirmesemmi ? Hemen eşimi aradım hazırlandık hasteeye gittik ve yolda kucağımda titremeye başladı(( ilk defa başıma geldi böyle birşey doğal olarak soğuk kanlılığımı koruyamadım panik yaptım çok korktum... Ve hastanede ateşini ölçtüler 39 çıktı muayene etti kan ve idrar aldılar ... O aradada fitil verdiler ve soydular poyrazı ve tahlil sonucu çıkana kadar böyle çıplak gezdir elini yüzünü yıka dediler yavrum yanıyo ve ağlıyo hiçbirşey yemiyo... O ağlarken bende ağladım dayanamadım artık Ve sonuç boğaz enfeksiyonuymuş ama küçükmüş henüz 2-3 saat hastanede bekledik ateşini takip ettiler ve 37 olunca eve yolladılar bizi.. Şimdi antibiyotik kullanmaya başladık ve calpol şurup. Hala ateşi yükseliyor ve iniyor geçmedi.. Bakalım inş. antibiyotikle geçecek ...
selam biz geldik köfteleri yaptık sonra bahçemizde çayımızı içtik geldik:)
kiti esin hoşgeldin canım aramıza :)
ne var ne yok bakıım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?