2009 Eylül Anneleri

selam kızlar ben geldim.. geçmişe azcık baktım maşallh bizim minikler çoşmuş iyice..
mervecim tekrar başınız sağolsun çok zor gerçekten allah yaşatmasın kimseye

merve tanışmadık ama okudum tekrar başınız sağolsun. sudeyonca geçmişi okuyamadm bebişinin ateşinin sebebi neymiş iyileşti mi?

ya kızlar sizin bebişlere koca bi maşallah özellikle gülayın kızına
yagız bey bunların hiçbirini yapmıyo bi ara gel gel yapıyodu unuttu onuda şimdi :sinifsinif:

gülcan ben bir yerde okumustum cocuk baska bişeye kanalize oldugu zaman daha onceden yaptıgı seylere ara verırmıs.alituna da ayaklandıgı zaman konusma işini askıya almıstyı sımdı onada basladı. çok normal yani her bebek fafklı gelişiyor. benım oğlum emeklemiyor emeklemeyecekte belli:) ama bir çoğu çok oldu başlayalı

kızlar geçmişe biraz baktm eminenin bebişinin haberini,petiborün pastasını gördüm ama yemek yapmam lazım yemekten sonra görüşürzzemuszemus

OKUYUNCA Oğlum Poyraz ve geçen haftam geldi aklıma
bizde geçen haftayı oğlumla hastanelerde geçirdik. ateşi40,4ü buldu ve 4 gün sürdü. dediğin gibi hiçbişi yeemek istemiyordu hatta sadece su içiyordu ki birgün 7 biberon su içti. ve sonunda zaten kusmaya başladı sarı sarı bizde tahlil yaptırdık bizdede boğaz enfeksiyonu çıktı ayrıca orta kulaktada enfeksiyon oluşmuş. kulağının altında beze bile olmuştu nohuttan büyük, kan değerleri falan normaldi ama calpol le ateşi düşüremedik. bunun için PARAnox diye fitil verdiler günde 2 kere kullandık bebişim öle rahatladı. şimdi şükür ii ama eskisi gibi toplayamadı henüz. Sende huzursuzlanıyorsa fitili dene fitilde ateş daha çabuk düşüyo ve şuruptan daha az zararı var. Benim Poyrazım uyuyamıyordu huzursuzluğundan ama fitilden yarım saat sonra falan uykuya dalıyordu çok rahat.
Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamayız böle hastalıklarını

bız oglumla cıktık bıraz dolastık.bahcede karsı komsumuzun yavru kopeklerı var onların asıları yapılmıs mızıklıolardı evden bıraz bıseyler gtrdım verdım bı yıyıslerı var eymen nasıl ızledı anlatamam.bıraz hava bana ıı geldı

eminecim çok geçmiş olsun çok dikkat aman...
elacım çok iiyi yapmışsın aslında benimde canım sıkılıyordu bugün ama banyoluyuz diye çıkmadık.. izmite zaten şöyle bi ohh dedirtcek sıcak gelmedii donuyoz valaa...
tubacım facedeki hesabını kapatmışsın tatlım hayırdır..

selam biz geldik köfteleri yaptık sonra bahçemizde çayımızı içtik geldik:)

kiti esin hoşgeldin canım aramıza :)

ne var ne yok bakıım dedim :)

teşekkür ederim canım ben de yemek işini hallettim.oğluşumu uyuttum.istikamet burası aranızda olmaktan çooook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…