2009 Eylül Anneleri

gamzecik seni gördüm aşağıda canım.geçmişi karıştrdğmda gördm bugün sen de temizlik varmış.cuma günü de ben de vardı

meraba tekrardan pushing evet hamileyken ve öncesi bol bol takılıyodum sonra internet bağlantımız gitti şimdi var benim kızım 5 aylıktan başaladı oturmaya sonra yürüteçe bindirdim bu sefer emekleme girişiminde bulunmuyor direk yürüçek heralde
bu arada sende hoşgeldin kilti bu arada isinlerniz nelerdir kızlar

zeynep oğluşum uyandı biraz emzireyim.ancak yeni uyandğnda emiyor artık bunu değerlendreym.emmesse dönerim canım:)))))))))

maşalllah canım ya kızın çok tatlı eylülün kaçında oldu senin fıstık
bu arada canım kızının fotosunu kadınlar kulubune nasıl koymuştun bande koyayım tatlıum

gamze nerdesin canım yaaaa içli köfte yaptık bugun aklıma sen ve emsal geldi, bacım ya bi yediremdim size :)

ah zeynooom kıyamam sana been arkadaşlarınıda unutmazmış canım beniiim :)))
e tabi borç namus demektir söz verdin bize yağlamayla içli köfte yapıcaksııınn :))))
yada biz gelelim beraberde yaparız şekerim ama çocuklara kim bakar sonra senin ev ne hallere gelir bilemicemm :))))))

bu arada emsalle konuştum.. iyiymiş... ama tabi esra için aynı durum pek geçerli değil.. yataktan düşmüş.. dudağı patlamış başı morarmış tabi bu arada emsalcim ne hallere gelmiş offf anlattıda kızcağıza baya üzüldüm..... Rabbim bütün yavrularımızı kaza ve belalardan tüm kötü insanlardan korusun inşallah.. ve nerde hasta kayıp çocuk varsa şifa versin ve ailelerine kavuştursun inşallah..... insan anne baba olunca çokk daha iyi ve yürekten anlıyor evlatla ilgili acıları... (((

gamzecik seni gördüm aşağıda canım.geçmişi karıştrdğmda gördm bugün sen de temizlik varmış.cuma günü de ben de vardı

şekerim yahuuuu ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom anlamadımki bu aramızdaki dengesizlik nedendür :))))))))))
evet bende pazartesileri temizlik oluyo rutin... pekte rahat oluyo ne yalan sölim :)

ben esin ben de face istiiiiiiiyorummmm

şekoşşş al yahu bi face hesabı gör bizleri bakkkkkkkk ne tatlı ne gzel bebişlerimiz var e bizde seni ve kuzuşunu görelim tabiikii :)))

yemek ve türk malı girdi araya egoş uyudu ayrıca eşimde tv karşısında uyudu :)) 14/12/1981 doğumluyum

hoşgeldin canım aramıza ben gamze tanışalım bu arada :)
sanki deminde senin ismini nazan diye okudum ama...?

abooov 5 tane nazan çıkıyo :))))))
sen beni bulabilir misin.. ?
gamze tercan ben sen beni bul bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…