2009 Eylül Anneleri

bende yayla çorbası içiriyorum bugün yine yapıcam hatta egemen şehriyeyle pirinci çıkarmıyo içiyo bizim içtiğimiz gibi veriyorum ona özel yapmıyorum tuzu azalttım sadece papatesi sevmedi çatalla ezdiyorum pütürlü tadını alınca çıkarıyo

saniyecim belki direk yürür
emeklemek bebeğe artı katan bişi değil zaten
anneye eziyett...
bnm oğlumda emeklemiyo ama istediği her yere yuvarlanarak bi şekilde gidiyo
yaşını karşılar yürüyerek senam gör bak:)

tülaycım dişiniz hayırlı olsun inci gibi dizilsinler..
yasemın o devam sutunu belırtılen olcekten fazla koymak kabızlık yapabılıyormus canım

kızlar yayla çorbasının tadı yoğurda benziyodu sanırım hiç sevmem yapmam rüzgara vermek isterim ama yoğurdu sade hayatta yemez bu çorbayı içermi acaba

yasemin üzülme yahu rüzgarda bi öyle bi böyle ekmek yiyo seviyo diye bazen ekmeyi ıslatıp kahvaltısını öyle hazırlıyorum geçen yutamadı kustu valla kafalarına göre takılıyolar dişlerde geliyo zaten geviş getirmeyede başladılar az kaldı ısırmayı çiğnemeyi hepsini öğrenicekler boşver bu takıcağın en son şey olsun bırak püre gibi yesin şimdilik sen sizin yemeklerden yedir elinle yine

rüzgar emeklemiyo ama komando gibi sürünüyo top oynuyo sürünerek heralde 1 haftaya tam emeklemeye geçer çok hızlı gelişiyo herşey şaşıp kalıyorum

tülay ilk dişiniz hayırlı olsun.bizimki de geçtğmiz hafta patladı.bazen gecikiyr muyuz diye düşünüyrm.emeklemiyrda.yüzüstü dönüp çırpnıyr onu yerden alayım diye.29 unda tam 8 aylık geç mi kalıyrz ?

gülnaz face de gecen gördüm oğluşun resmını çok tatlı olmus maşallah.. çok farklı bir tipi var:)

yasemincim moralini bozma canım.dr.una danış istersen içini ferahlatır.sonucu bize yaz .umarım aşarsınız bu durumu.benimki de yayla çorbasnı hayatta yemiyr.sebze çorbalrını da zar zor.hazır kavnz ve kaşık mamalarını seviyr ben de onları vermek istemiyrm.organik olan kaşık mamaları çok çeşitli bulunmuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…