günaydın hanımlar busaat olmuş kimse girmemiş... herkese güzel birgün diliyorumm..
bugün benim kuzu çok erken uyandıı off çok uykum var..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu sbah çok mutluyuuummmmmmm..birazda duygulu
dün gece oğlumun ilk dişi patladııııı, şükürler olsun
minik bebeğim nasılda günden güne büyüyorrrr...mucizem benim
hala çok duygusalım yaaaaaa.....dokunsalar ağlıcam o derece
sünnetini atlattık....ondada heycanlıydım ama bu başkaymışşşşş
herkese sağlıklı bi gün diliyorummmm
amin hüsniye cim çok saolllll cnmmmtülaycım gözün aydın canım.. evet insan çok mutlu oluyo ve çok duygulanıyo ilk dişlerini gördüğünde..darısı diğerlerine olsun pıt pıt patlasın kuzumu yormadan inşallah..
maşallah paşama inci gibi dişleri olsun kuzucuğun inşallah
allah damatlığınıdz göstersin cnm
Sena'nın 6 dişi var :))) ilk dişimiz 5 aylık çıkmıştı
amin hüsniye cim çok saolllll cnmmm
saol saniyecim..sena erkenciymişşş maaşallah bizim yeni çıktı ama şükür tam zamanı..
4,5 aylıkken biz sünnet olmuştuk..ben son aşıdan sonra, sünnettimizde geçti artık çıkabilir die dua etmiştim..şükürler olsun Rabbim e..
hep bize böle mutluluklar yaşatsın inş.
Dün efeye yayla çorbası yapmış kayınvalidem , içmiş kusmuş , sonra akşam üstü tekrar içmiş kusmamış akşam muhallebisini yemiş , sonra biz yerken eline salatalık verdik hırt diye parçasını kopardı çok güzel çiğnedi bende sevinmiştim sanırım sert kısmı boğazına takıldı her şeyi geri çıkarttı çok moralim bozuldu . Akşam yatarken aç kalmasın diye devam sütüne mama yaptım kaşıkla bir türlü yemedi , neredeyse yoğurt kıvamlı mamayı bardakla içirdim ... Sanırım en başa döndük yine çok moralim bozuk benimde , pütürlü geldimi boğazına kusuyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?