2009 Eylül Anneleri

Hoşbulduk:)) Bence Gökşen Su gerçekten güzel. Su ismini zaten oldum olası çok sevmişimdir sizde göbek adı dersiniz olur biter:)

gene ben geldim.. o kimleri görüyom hoşgeldin dilek.. özlettin kendini valla nerelerdesin..
zeynepcim bizim kızın göbek adı da su dedesi koymuştu ismini koyarken..

iyi çok şükür dilekçim.iyice bana düşkün oldu yakamdan inmiyo bir türlü..kucağımda yemek yiyo, kucağımda uyuyo,gece bile eliyle kontrol ediyo yanındamıyım diye kuzum benim..yapıştık iyice.. defne nasıl maşallah güzelleşmiş iyice..

esin gördüm yazdığını ama geç kalınmış birşey yok bence.. bade de emeklemiyo dişlerini de geçen ay çıkarmaya başladı.. her çocuk birbirinden farklı gelişim takip ediyo o yüzden takılma böyle şeylere..

önceden iki isim olmaz dedi illa annesinin ismini koydu bende bişi demedim şimdide böle sizlerdede görünce su olsun diye tutturdu :)) ii o zaman bundan sonra gökşen su benim cadı kızımın adı :)

ama su ismini bende çok seviyorum hoş bi isim geçenlerd melike ismine takmıştım kızım olursa bi daha adını melike koymak istiyorum :)

kilti cnm hala ateş takibi yapıyorum en son sabah 5 de ateş düşürüc verdimö şuan ateşi iyi tabi yine çıkmazdsa antibiyotiğe devam ediyoz bide ishal başladı işte .. geccek inşallah ama şu 3 günde yavrumun eski halini özledim valla ...

dilekcim hg hakketten nerelerdesin hiç görünmüyordun...

esincim bunları hep konuşuyoruz her bebeğin gelişimi farklı 10 aylık olunca emekler deniliyo çoğu kitapta diş de tamamıyla genetik anne baba ne zaman diş çıkarmıssa bebkte o zaman çıakrıyo genelde o yüzden üzülme takılma da :)

teşekkür ederm hüsniye ne yapaym bazen takılyrm canım

canım geçmiş olsun...kıyamam kuzuya perişan olmuştur yaa..

hüsniye geçen burda bi kitap tavisye ettim sabiha paktuna nın kitabıydı okuduğum kadarıyla ilk bir buçık yaş yani emme dönemin de anne ile bebeğin içe içe yaşaması gereltiğini bölece kendine güveni olan bireyler olması sağlanırmış ilerisi için bide bu dönemde bebekler annelerini kaybetme korkusu yaşıyolar yani gayet normal hatta bu sıkıntı yı yaşayan çalışan anneler için çok güzel çözümler sunmuş kitapta tavsiye ederim bi oku istersen :)

emeklemeleri çok hoş yaaaaa çok tatlı oluyolar hangi odaya gidersem bi bakıyom poyrazda gelmiş inanamıyorum düşünüyom aylar önce sadece öyle yatarken şimdi arkandan geliyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…