demoşuuum hoşgeldin canım neden öe yaptıki yine dişmi getiriyo erdenayım kuzum acebaaa :))
şekerim bende çene bol ama çok şeyler geçirdim kendimce yahuu yazsam roman olurmu okuyan olurmu bilmem ama durum bööle :)))))))
meryemcimm durum ne ben anlayamadım.. bende senin ikincide tedavi durumu yaşıyacağını sanmıyorum...
yaw gamze olmuyo iste yazcak bisey bulamazsam bile surekli refresh yapip siz bisey yazmismisiniz diye bakiyom
genlerimde bagimlilik var yengecim ben :çok üzgünüm:
demetcim yemiyor demek cok sıkıntılı
benim oglum cok sukur ne kadar huysuz olsa da bi sekilde yiyor yemeklerini
bazen karsisinda gobek atmamiz gerekiyor dikkati dagilsinda agzini acsin diye ama olsun
yaw gamze olmuyo iste yazcak bisey bulamazsam bile surekli refresh yapip siz bisey yazmismisiniz diye bakiyom
genlerimde bagimlilik var yengecim ben :çok üzgünüm:
demetcim yemiyor demek cok sıkıntılı
benim oglum cok sukur ne kadar huysuz olsa da bi sekilde yiyor yemeklerini
bazen karsisinda gobek atmamiz gerekiyor dikkati dagilsinda agzini acsin diye ama olsun
canım ılk yıgenım tup bebektı sımdı normal yolla hamıle kaldı gelın:)
bilmiyorum seker yaaaaaaa bana cekdiriyor zaten azilari geliyor sis ama cikan yokkk offffff
neyse sen kitap cikar biz kk olarak aliriz hayatim
belizimiz nasil sen nasilsin
meryemimizin bir tanidiginin ilk bebegi tup bebek olmu s ikincisinede normal yoldan hamile kalmisda onu konusuyorduk.
zehraa hoşgeldin bahset kendinden birazcız , kız annesimisin erkek mi ? çalışıyormusun evde misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?