2009 Eylül Anneleri

zehra hoşgeldin yavrunu sğlıkla büyüt inşallah....
hüsnişiim sende hoşgeldin canım nasılsınnn badecim nasıl

ya ben su x-tra gel den almak ıstıyorum kullanan bıkac kısıyle konustum cıddı fayda saglıomus.sızden kullanan var mı?

miryem anlamam oole hayirli zaman felan
sen degilmiydin bana kalsa hic korunmam diyen hemen olsun iste PP

ay hakkaten gemzecim kendimizi o halde burus kiris nine olaraktan burda torunlarimizin gelisimlerini felan konusurken canlandirdim guzel beaaaa
ayricana sen kitap yaz ilk alanlardan biri ben olurum da bence sen kitabi bosver stand up yap disi cem yilmazim benim :)

demetcim hakkaten boole bole buyuyecek bu sipalar bizde kendimizi uzdugumuzle kalcaz
bosver yedigi kadar yemezse de nasil olsa geccek gitxcek bu gunler ve eninde sonunda yemeye baslayavcak senin sipanda
hem sen sanslisin en azindan seni emiyor

zehra hosgeldin
bende erkek annesiyim ve "ne yazik ki calisiyorum" kulubune bende dahilim

ya ben su x-tra gel den almak ıstıyorum kullanan bıkac kısıyle konustum cıddı fayda saglıomus.sızden kullanan var mı?

eloşum naber tatlım yaa ben sitesinde okudum bi işe yaramıyo diye.... msn.i aç sana bi site vercem ordan bak şikayetlere sonra karar ver bence.....

elosum ne ola ki o dedigin sey ?

husniyecim hosgeldin sefalar getirdin, keyifler nasiil bakayim

gamzecim valla aksam iyiydim aslinda ama bugun sag bacak sag omuz ve iki adet parmagim gorevlerinden istifa etmis bulunmakta

eheheh ebruya katılıyorum meyrem baştan ööle demiyodun ama nihahaha bana noluyosa :)))))))) ( bak yine meyrem dedim yaa off :)))))) )
ebrucum çok tişikkür ederim ama hakkaten ööle bi sahne işi yapmak isterdim haaa böle şımşıkırdım giyin süslen milleti güldür sonrada 1 milyon dolarlık arabamı alsam ikimiii diye dertten derde girr :))))))))))))))

Ebru su bagırsak enfeksıyonundan sonra sureklı bulantılarım var ınsallah hamıleyımdır dıyorum;:) ınan cok ıstıyorum ama olursa buna kendım bakmak ısterım yanı bıraz durumlar duzelınce. Yoksa gelen olursa kapım her daım acık:)

masallah cok tatli hosgeldin aramiza
hg husniyecim bade nasiiiiiiiii
bu hafta yeni gelen arkadaslar patlamasi oluyor topikte

ebrucum gamzem (ebrunun demesiyle disi cem yilmazim,senin demenle acili gelecegin yazarim) cok sekersiniz yaaaaaaaaa walla haklisiniz oyle boyle zaman geciyor ya offfffff bencede biz burda yaslaniriz artik ne guzelllllllll tatile gidiecem aklim hep burda ruyalarimda bazen topikde yazisdigimi goruyom.

ahh ebrucum yaa geçmişler olsun offf kıyamam yaa....
sana iyi bi menecer bulalım böyle her önüne gelen seni her maça çıkarırsa topiğin sportmen kişiliği ebrucuğumuz zarar görecek yahuu :))))
transfer dönemine kadar dinlen artık napıcaksın canım :)))

bu arada bende peynir gibiyim bu beyazlıktan geliyo başıma ne geliyosa zaten.. şimdi güneşe çıksam 1 saatte tüp patlamış gibi olurum oof of :))

zehracım bebeişine maşallah çok şeker yemelik oda böööle bi lokma mmmmmmmmmmmm çok seviyorum bebekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

feslegen gercekten bugun cok sicak ben hafta basindan beri yazliklara terfi ettim elbise giyiyorum ama benim bacaklar asil sut beyaz igibi
o kadar ki millet beyaz corap mi giydin diye soruyo anla yani

zehra masallah kuzuna cok guzel ne kadarlik oldu simdi bizim oglan 12 eylul dogumlu tam 8 bucuk aylik oldu

ya valla benim icimde de tiyatrocu olmak kaldi ((
ama kararliyim cocuklar biraz buyusun bende kurslarina gidip sonra ufak ufak hobi olaraktan bu isi yapcam :) sirkette bir arkadas var oole
simdi yunus emre kultur merkezinde oyunlari sahneleniyor
bu arada cocuyklar dedim dikkatinizi cekerim
kocam istemiyor ama ben kararliyim ikinciye

konuya direk girdim ama canım bizim güz.salonunda estetisyenle aynı şeyi konuştum dün. Zayıflama cihazlarımıza emzirmeden dolayı giremiom die bu tarz kremleri sordum. O da evet etki ediyor deri altında yağlara etkisi var ama malasef geçici sonuç veriyormuş bi süre sonra eski formuna dönüyormuşussun

meryeeeeem çok çılgın bi fikrim var ama seni işinden edecek bi iş........ bak eyvallah dersen bukadar bunalımda kadının sevabını alıcan yaaaaa :)))))))))))))))

ya gamzecim ben sut beyazim ama kizarmiyorumda yaaa
dun mesela tam gunesin kabak gibi tepemizde oldugu saatte bahcedeydi ilk macimiz millet nasil yanmis bende bir adet kizariklik bile yok
cildim gunese tepki vermiyor kendini korumaya almiyor ben daha cok risk altindayim yani o yuzden hic gunese cikmamam gerekiyor
gunesin bende yaptigi tek etki cillerimi bi 10 katina cikarmasi :)

meryemcim bende 2. oldugunda isten ayrilip evde kendim ilgilenmek istiyorum insallah ikimizde gerceklestirebiliriz bu hayalimizi
ne guzel aliyi okuluna ben hazirlayip gotureyim diger bebegime ben bakayim diyorum ama bu arada evde de bir adet calisan olsa fena olmaz

ebru sekerim sende kocisini bir ara katakulliye getir icir yap yumurtlama doneminde ikinciyiiiiiiii
tek cocuk olmaz yaaaaaaaa bende izinden sonra duyunuyorum hemen ikinciyi ikiside bir buyurrrrrrrrrrr

hosgeldin nihalllllllllll

hşbulduk güzel hatunlar.. keyifler çok şükür iyi.. şu okullar bir kapansa daha iyi olacak.. sıcakta ders yapılmıyo.. ne çocuklar dinliyo ne bizde iştah kaldı...

ay işallah yaparsın ebruccum bende resim kursuna gidip yağlıboya yapmaya devam edicem çok seviyorum yaa çok dinleniyorum ama tabii profesyonel destek alınca daha başka olacaktır eminimmm..... ayy belkim kendimi geliştirip resim işini becerebilirsem sergi açarım teee böle 50 yaşına gelince sizde gelirsiniiiz :))) sonrada topluca senin tiyatroya geliriz bizim için matine yaparsınız :))))) offf ne sanatsal bi hayal oldu yarebbiiimm :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…