2009 Eylül Anneleri

yaaaa ne dicektim size bnm çoookk tuhafıma gitti
hafta sonu izmir e gittik ya biz ikizlerin mevlütüne
orda birinin kızı vardı 5 yaşında
ben halil ibrahim in altını alırken başımda dikeliyodu
sen ne dese beğenirsiniz
aaa sünnet olmuşşş bu bebek die
ay şaştım kaldımmm
len kızım sen nerden biliyon sünnet li pipiyi
ablamla birbirimize bakakaldıkkk
bide tek çocuk bu 5 yaşında ki kız çocuğuu ve yakınlarında erkek çocuk yada bebek yokkk

valla ağzımız açık kaldıııı

aaa hüsniyecim bende geçen ay ilk reglımı oldum 29 unda benımde hala gelmedı 28 gün de bir olurdum gelir canım bak ben hiç korkuyom mu

baharcım akşam yemıgını engeç 8de yiyo 12-1 gibi biberonla çorba yada meyvasuyu içiyodum açıkır diye bu gece dedim vermicam bakalım ne etcek sabah 5 te uyandı uyumuyo mecbur mama verdım belkı bi defa veriyorum yani ya arkadasın da kızı benım gibiymiş memeden kesılınce gece 3-4 defa kalkıp süt ısıtıyomuş hala kızı 3 yaşındaakannehir

saol canım dişler çıktı iyi olduda emerken işi bitince ısırıyo ve tahmin edersinizki canım çok yanıyo

gerçekten ilginç şimdikiler çok fena kimbilir nerde gördü

gülcanım anladım hayatım. ben de gece emziriyorum ardından babası devam sütü hazırlıyo 2-3 ölçü onu içiriyorum öyle uyutuyorum aç kalmasın uyku sersemi diye.
ya ben de çok özeniyorum diş buğdayına ama burda her tanıdığın en az 2 çocuğu var. geçen saydım 16,17 çocuk en az olcak. birini çağır diğerini boş geç olmaz. keşke izmirde olsaydım orda yapardım. burda vaz geçtim. psikolojim el vermiyo onca velete :)

şapkasız çıkmaz tarzı bölee:))
tarzını yesinler onun yakışıklım benım
deneyim ebrucum bakalım inş. başarılı olurum
eskıden çok daha zor uyuyodu şimdi yine okadar degıl
bu sefer başarma ihitmalim daha yüksek

aaaaaaa :bbo:anam bunlar çok fena yaw zamane çocukları nirden ögrendin deee biz safmışız valla

zaten bizde çocuk yok 2 aile ve biz hevesimizi alalım dedik öle kalabalıkla uğraşmak zor gerçekten

filizcim maşallah oğluna allah nazardan saklasın hepsini ...
Benim gibi kaşınan yoktur heralde ben gece uyuyan çocuğu sırf süt içsin diye yerinden kaldırıyorum 2 pış pış yapsam geri uyuyacak halbuki ...Bir de kim nederse desin emzikle yatıyor ya benim sıpa gece ağzında olmadığını farkedince bir iki viyaklıyo gibi oluyor ...

bende babalar günü için düşündüm ama ne yazdırsam karar veremedim yanındada bir süprizim olacak sölememi istermisiniz

baharcım anladım canım sizinde durum bizim gibi nerdeyse

tülaycım o battaniyemi ben havlu sanmıştım gerçekten güzel güle güle kullanın

merhaba kızlar,
nasılsınız, ben çok durgunum canım sıkkın depresif durumdayım
çok sıkıldım evde ama yanımdada kimse yok dayan diyorum hep kendime.
dişi çıkan bebişlerimize hayırlı olsun darısı başımıza, çıkamadı gitti dişler sanırım
sonunda hepsi birden çıkacak.
ebru, nickin çok güldürdü alem kızsın valla.

filizcim benim oglan hic isirmiyor valla o yuzden bilmiyorum ama kesin cok aciyordur
verdigin fikir ve link icinde tesekkurler
bende bir ornek ayakkabi almayi dusunuyordum bunlara da bakayim

ya bu dis bugdayi olayina ben hic kalkismadim
sizler yapinca ozenmiyor deilim ama ne bileyim yine de zor geldi
yaparsam da bi sizi eylul annelerini cagiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…