2009 Eylül Anneleri

filiz h.g ben de valla
Allah tan burası var yoksaamm bilmiyom ne yaprdımmm
moralmanım heeççç iyi değil aslındaaa

senin neyin var cnmcım?

tülaycım maşallah paşama ne güzel uyuyo

filizcim hg cnm çok dogal biz tek çocukla aynı durumları yaşıyoruz senın ıkı çocuk nasıl bunaltıklarını tahmın edebiliyrum

meryem çooookkkk sevindim cnm ya hayırlı olsun ilk dogumdan sonra hamıle kalmak daha kolay derlerdi dogruymuş....

meryemcim cok sevindim allah saglikla kavusmayi nasip etsin
darisi basina insallah :))))

filizcim senin neyin var dicem ama 2 cocugun var daha ne olsun saka bir yana kendini boyle hissetmen cok normal
iki cocuk kolay degil cok yoruluyorsun kendine ayircak zamanin kalmiyor
ama bak hava n guzle gunes acti yaz geldi artik
bi yere gidemessen bile cikar bi balkonda oturursun icin acilir

hayırlı olsun meryemcim,
tülaycım, hep evdeyim istesem bile çıkamıyorum iki çocukla
4,kattayız bide arabasıda skoda gibi zaten
çok ağır hangisini taşıyayım, eşimde eve geldiğinde çok yorgunum
deyip kucağına bile almıyo bir yardımı dokunmuyo offf off.

www.efekuzum.blogspot.com

Bizim kinin de fotosu burada :))

Meryemcim hayırlı olsun , çok sevinmişlerdir heralde ... sorunsuz bir hamilelik geçirir ve hayırlısıyla kucağına alır inşallah ...

Ben mevlütten sonra karar verdim doğum gününe kadar hiç bir kalabalığı evimde istemiyorum diye o yüzden diş buğdayı falan yapmadım etrafımda çocuklu yok hep koca koca insanları ağırlamaktan bıktım :)) Doğumgününde bile çocuk olmayacak neredeyse 2 3 tane falan olur .

zehra hoşgeldın aramıza

yasemin bravo valla size blogla falan ugraşabiliyosunuz benim msn ye girmeye vaktım bile olmuyo çogu zaamn boş bi zamanımda okuyum yazılarını

gülcancım ben çalışmaya başalayınca inetrnete girmeye başladım ,evdeyken nadir giriyordum :)) Şimdi de ofisten giriyorum , ya da gece geç saatte yoksa güzndüz ben girmem efe uyumuyor çünkü gündüz ve sürekl iilgi istiyor .

h.g zehra aramıza
filizcim haklısın ben 2 çocuklu halimi hayalll bile edemiyorummmm
çok zorluyo beni oğlum tekken düşünnn

kızlar ben geçen ay ilk reglimi oldum.. şimdi üç gün öncede olmam gerekiyodu ama hala beklemedeyim.. hamile olma ihtimalim neredeyse yok diyebilirim..ikinci regl böyle düzensiz geliyo dimi..normal yaniii

canım bende ilk geçen ay 17 nisanda oldum..

bu ay halen olmadım...:)...yenidir diye gecikti galiba...

bir kaç gün daha bekler bi test yaparim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…