2009 Eylül Anneleri

gamzecm benim kayinvalide oole iste resim sergisi acmisti daha once guzel oluyor :)))

meryemcim gamzenin onerisini ben cok tuttum beni de yaz listeye

valla anca heralde oole icirip bu isi yapabilirim ama sarhos olunca da sizip kalmasin :)

elacim dene baklimda bende emzirdigim icin bisey kullanamiyorum sifir selulit kremlerim banyoda bana bakiyor
artik yuruyusle sporla bi sekilde sıkılasmaya caliscam ama benim kilo verme olayim bi turlu olamiyor yaaaaw

DEMET geçen bana hoşgeldin demşsin ben sonrdan farkettm canım sağol ben de bodrumdaym gamzeyle yakınz

X-JEL e neden sıcak bakmıyrsun gamze ben siparş vermştm ama bişey anlamadm neyapm forma girmek için herşeyden medet umuyrm

off gene kilolar yaa.. ama ben hiç takmayıp bikinimi giyecem valla.. beni seyredenler düşünsün artık napimmm

caım araştırdım kendi sitesindede okudum hatta millet bende bi değişiklik olmadı diyip durmuş... bide ne biliyim kremlerin böyle işleri başarabileceklerine pek inancım olduğunu söyleyemem... çünkü kremler işe yarıyosa bile antibiyotik gibi vakitli saatli kullanırsan çok yararlı olabiliyo ama bırakırsan hemen eski sorunların baş gösteriyo... yani bu benim bakış açım ama alanada kullananada saygım sonsuz :)

vallaha bende giyicem görende kafasını çevirsin zaten bakarlarsada kafalarını kırarım :)))))))))

hatta size pikinilerimin de resmini koyim :)))

haklısın canım ama çok kötü bi haldeym.ben de mayo ya da en iyi ihtimal mayokini bakaym dirm ama fırsat bulamadm hiç

bende öyle yapcam gamze.. zaten kşloyu kapatsam selilüt var, selilütü kapatsam çatlak var.. memeler almış başını gitmiş.. en iyiyis hiç sallamamak..lülülülülülü

ben burdayım yahuu :))))
canım vallaha bodrum çarşıda sunset satan biyer var bide berk en güzel mayuolar orda bende gidip bakmak istiyorum hatta berkte deli bi indirim vardı aslında bakmanın şimdi tammmmm zamanıııı

bende öyle yapcam gamze.. zaten kşloyu kapatsam selilüt var, selilütü kapatsam çatlak var.. memeler almış başını gitmiş.. en iyiyis hiç sallamamak..lülülülülülü

ben de aynen öyleyim hüsniyecim (adını doğru yazdm dimi) bi de üstüne yüzmde gebelik maskesi denen çiller de var

heheh aynen yaa kimi örtecem ki amaaan napayım bana bakanında gözü çıksın bakmayanında :)))) hatta hamileyken 97 kg bikini giydim valla bikere denizdeyken arkanda duran dağ gibi akrep nalanı göremedim haşmetinden demişti kocam hala içimde gocca bi daş gibi oturur :roflol: :roflol: :roflol:
ama napayım bende yarmayım kardeşim öfff emzirme bitsin işallah veririm diyetle kilo :))

canım ben orayı bilmiyrm..nerde..marinadaki ayyıldıza baktn mı hiç burda bir komşumz orayı övüyrdu geçende

canım ben orayı bilmiyrm..nerde..marinadaki ayyıldıza baktn mı hiç burda bir komşumz orayı övüyrdu geçende

ya orası sırf marinada olduğu için extra pahalı satıyomuş alışveriş yapanlardan duydum ben marinadan pek bişi almıyorum açıkçası.. berkte çarşıdaki wenice in yanında... ayrıca çarşıdada var ay yıldız yanlış bilmiyosam ama ben sunset giydikten sonra açıkçası okadar memnun kaldımki yine gidip alacağım mayo sunset olacak yani.......

ben de 73 kiloyla hamile kaldm 95 e çıktktn sonrsnı takip etmedim bir de oğlan 2 ay emmedi süt sağdm ve sütm olsn diye habire yedm sonra emmeye alştı

doru ayzdın esincim.. maşallah iyi hafıza var sende.. ben öğrenene kadar anam ağlamıştı isim hafızam çok zayıftır.. halada karıştırıyom bazen..
çiller bende de var malesef.. geçen ay dr gittim bir krem yazdı günde iki kere kullanıyom.. güneş kremiyle birlikte.. biraz hafifdi dr iki aydan sonra etki etmeye başlar demişti..

anladm canım venüsü bilyrm kalenin ordaki demi bu arada biraz önce evi bir inglz aradı yanlşlkla gamze merter kolejni sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…