Ela sen ne güzel kilo veriyorsun bense kilolarımı kapatacak mayo bakıyorum yani o kadar ümitsiz ve isteksizim ki bir ara çok güzel gaza gelmiştim şimdi hep aç gibiyim ...
caım araştırdım kendi sitesindede okudum hatta millet bende bi değişiklik olmadı diyip durmuş... bide ne biliyim kremlerin böyle işleri başarabileceklerine pek inancım olduğunu söyleyemem... çünkü kremler işe yarıyosa bile antibiyotik gibi vakitli saatli kullanırsan çok yararlı olabiliyo ama bırakırsan hemen eski sorunların baş gösteriyo... yani bu benim bakış açım ama alanada kullananada saygım sonsuz :)
bende öyle yapcam gamze.. zaten kşloyu kapatsam selilüt var, selilütü kapatsam çatlak var.. memeler almış başını gitmiş.. en iyiyis hiç sallamamak..lülülülülülü
bende öyle yapcam gamze.. zaten kşloyu kapatsam selilüt var, selilütü kapatsam çatlak var.. memeler almış başını gitmiş.. en iyiyis hiç sallamamak..lülülülülülü
ben burdayım yahuu :))))
canım vallaha bodrum çarşıda sunset satan biyer var bide berk en güzel mayuolar orda bende gidip bakmak istiyorum hatta berkte deli bi indirim vardı aslında bakmanın şimdi tammmmm zamanıııı
canım ben orayı bilmiyrm..nerde..marinadaki ayyıldıza baktn mı hiç burda bir komşumz orayı övüyrdu geçende
ya orası sırf marinada olduğu için extra pahalı satıyomuş alışveriş yapanlardan duydum ben marinadan pek bişi almıyorum açıkçası.. berkte çarşıdaki wenice in yanında... ayrıca çarşıdada var ay yıldız yanlış bilmiyosam ama ben sunset giydikten sonra açıkçası okadar memnun kaldımki yine gidip alacağım mayo sunset olacak yani.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?