2009 Eylül Anneleri

aa bi de burda duymuştum galiba bebekler 9. aydan sonra memeye düşkün olurlar diye
efe de ondan bu kadar emmek istiyodur belki

günaydın, yasemin benim kız da memeye düştü, ama ben de süt var gibi hala, artık annem rüzgara evimde bakıyor, ben öğlenlere eve gidiyorum rüzgarı emzirmek için, sırf annem emsin diye benim eve geldi, Allah razı olsun ya, ben teklif etmeden, kızım ben senin evine gelirim tek emsin dedi....

dilek ilaca başladın mı canım, ben başladım, rüzgar o günden beri daha huzurlu daha iyi uyuyo, sanırım rahatladı....

kızlar yarın saat 9 ve 11 arası direksiyon dersine başlıyorum, özel hoca tuttuk, eşimin zorlamalarıyla, saat başı 20 tl kendi arabamızla, fiyat uygun ama tabi kendi arabamızla olduğundan ucuz... yarın için çok heyecanlıyım ya.

Eylülcüm evet ama hala uyanıkken değil uyurken emiyor ben sıkınca az bişey geliyor ama emerken çıkıyor mu bilemem :)

Dilekçim günaydın , toplu diş katliamı başlıyor sanırım :))

Gülay senin adına çok sevindim hem annen için hem de araba konusunda ben de pazar günü eşimle denicem ilk eğer yine stres olursma direksiyon eğitimi alıcam ...

bu arada sinemcim bence pütüre devam etmelisin, çünkü bebek eğer yutmayı öğrenirse çok rahat ediyorsun, benim kız iştahsız bir bebek mesela, ama çok güzel yutuyo, ben de kucağıma alıp ağzına elimle tıkıyorum oyun falan oynarken, en azından mama sandalyesinde yedirecem diye kan ter içinde kalmıyorum. ama benim kız iştahsız bşir bebek olduğu için daha geçerli bir durum. belki yiyen bir bebek olsaydı herşeyi belki de yutmayı öğrensin diye o kadar kastırmazdım, çorbayı falan rahat rahat içerdi, kaşık da almıyo benim ki...

mesela sabah iki yumurta sarısını ekmekle yedirdim elimle, ekmeği batıra batıra....yutmasaydı ne yapardım bilmiyorum

Günaydın Yasemincim valla bilmiyorum yaa anlayamadım da gitti açıkcası dişten mi değil mi, dişe yormaktanda bıktım artık bu kızın diş miş çıkaracağı yok :))

Başladım Gülaycım ilaca , telefonda konuştuğumuz akşam başladım hemen o zamandan beri uykularımız süperdi :kedi: Bir tek dün gece biraz eziyet etti eee o kadarda olacak herhalde artık:))

hadi bakalım yasemincim sana da bol şans o zaman, valla ben tırsıyorum eşimden öğrenemedim , bakalım bu nasıl çıkacak....

Defne de öyle çok şükür pütürlü konusunda en küçük problem yaşamıyoruz. Artık ben akşam yemeklerimizden de yavaş yavaş yediriyorum mesela dün akşam biz yerken ona da taze fasülye ve cacık yedirdim bayıla bayıla yedi:)) Gecede deneme için eline bir tane petibör bisküvi verdim onu da yedi..

ay evet benim kzıın da diş falan çıkaracağı yok...

dilekcim rüzgar o ilaçtan sonra 10 günde 250 gram aldı, şuan 7500 civarı oldu, ama hemen yüzü falan toplandı, doktor iki şişeden sonra bırakırız dedi, bakacakmış duruma göre...

bu arada sen nasıl veriyorsun şurupu, günde kaç ölçek, merak ettim, ya benim kız asla içmek istemiyor, malesef burnunu tıkayıp ağzına enjekte ediyorum.

hadi bakalım yasemincim sana da bol şans o zaman, valla ben tırsıyorum eşimden öğrenemedim , bakalım bu nasıl çıkacak....

Bakma canım sen bana yine bir şey çıkar son 4 haftadır güya biz çalışıcaz ama bişey çıkıyor mutlaka ... Bende tırsıyorum çok sert bu konularda nişanlıyken çok ağlatmışlığı var beni ...

Canım maşallah , ne güzel banada şu ilacın adını mesaj atarsanız sevinirim :) belki daha önce konuşuldu ben kaçırmış olabilirim ...

ben de ehliyeti cüzdanını süsleyenlerdenim
eşime mayıs sonuna kadar süre verdim beni trafiğe çıkarması için
son dört günü
ondan sonra hoca tutucam
eşim hoca fikrini bile istemiy ben öğretirim diyo
aslında sakin ve güzel öğretiyor ama yine de hocayla başka olur diye düşünüyorum
daha güvende hissedermişim gibi geliyo

ben şimdi şunu anlamıyorum , bişz köfteyi yumurtayı peyniri elle veriyoruz yiyor , karpuz salatalaık pirinç taneleri ama bazen çorbasında kini kusuyor , acaba hızlı mı veriyoruz ...

Kesinlikle öyle ben deneme yapıcam ki senle olmuyor deyip hoca tutucam :)):lepi:

bende öyle yapcam gamze.. zaten kşloyu kapatsam selilüt var, selilütü kapatsam çatlak var.. memeler almış başını gitmiş.. en iyiyis hiç sallamamak..lülülülülülü

günaydın arkadaşlar nasılsınız haftanın son günü...cingene yorumuna bayıldım bu sene aynı tavrı ben de takılacam.

toprak 03 eylül doğumlu 9 ayına girecek çok tembel bi çocuk ne dişi var ne emekliyo ne de yürüyüyoo anca bağırıyoo baababbab gell mama buuu diyoo... bu ğün bizim hastaneye bi kız geldi 20 eylül doğumlu kızın 2 dişi çıkmışş ooff yaa ooff

valla eşim hoca tut diye beynimin etini yedi, çünkü o birkaç kez öğretmeyi denedi ama ben beceremedim, dün de beni arıyor bir kaç kez görüştünmü hocayla görüştün mü falan diye.... en sonunda yaraladım bakalım nasıl olacak...

yasemincim bu ilaç atopik egzama için canım... ama kilo almayan bebeklere de yan etkisinden dolayı verilen bir ilaç hiçcbir yan etkisi yok, tek yan etkisi uyku ve kilo alımı, pozitif yönde, doktorumuz rahat rahat kullanın dedi bu yüzden, bizim kız lar atopikten yana dertli biliyosun, benimki gece karın gurultularından uyuyamıyodu, gözlerini inanılmaz ovuşturuyo saçlarını kopartırcasına çekiyodu, hep egzamanın veridği huzurluklarmış....

zehra endişelenme benim kız da yürümüyo , emeklemiyo, ama görsen çok akıllı benimkinin fiziksel yeteneği sınırlı ama kavrama yeteneği çok hızlı. zaten emeklemesine izin vermiyoruz, eşimde ben de gelişim aşaması olmadığından emekleme ona uygun fırsat yaratmıyoruz, sadece koltuktan tutup sıralaması için yönlendiriyoruz.

Hımmm bilmiyordum Gülaycım ,Efe de uykuya dalarken o şekilde yapıyor , ben bu ay tam teşekküllü bir kontrolden geçirömek istiyorum ,Efe saçlarını kulaklarını çok çekiyor kulaklarını çeke çeke kepçe yaptı desem yeridir . Gözlerinide çıkartırcasına ovuyor ,çok korkuyorum bazen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…