2009 Eylül Anneleri

benim de isim ve yüz hafızam çok zayftr ama inan geçmişe dönüp dönüp tekrar yapyrm çalşyrm .topikte olmadğm zamanlarda bile aklmda tanştklarmın isimlerini geçiryrm

ben de 73 kiloyla hamile kaldm 95 e çıktktn sonrsnı takip etmedim bir de oğlan 2 ay emmedi süt sağdm ve sütm olsn diye habire yedm sonra emmeye alştı

anladım canım olsun önemli olan bebişlerimiz ben zaten kiloluydum boyum var Allah tan yoksaa balkona çıksan şuan beni rahatlıkla görebilirdin esinciiim :)))) bu arada resim nerde yaa (((

bende gidicem dr.a yazsın bi krem bişiy korkuyorum vallaha kanser vs hastalıklar patladı... doğal reçeteler şifalı bağışıklık destekleyici yiyecekler salatalar derken yakındır kafayı yiyecem haaa :))))

anladm canım venüsü bilyrm kalenin ordaki demi bu arada biraz önce evi bir inglz aradı yanlşlkla gamze merter kolejni sordu

canım kaledeki değilde çarşı içinde doğru olan :))

napacakmış yahu elin ingilişi merteri :))
ay bu arada haftanın 5 günü bu okulun zil sesini duymak beni delirticek... okulun zili ekmek teknesinin müziği yahuu :))) bide hababam sınıfının müziğide aralarda çalıyoda o neden çalıyo onu anlayamadım vaarmı böyle bi mdel yaa :))))

ben de zayf hamile kalmadğm için 77 kiloya insem de tamam olmuyo.birde göbeğm çatladı bacaklrm selilüt doldu hiç sıkı değl vücdm ama çerşıda gezerken bakyrm daha beterleri neler giyip geziyor yaşlı yaşlı kadnlar
valla bilmiyrm ama zaten ingzcem yok adam mertere gerter koleji diyrdu
biliyr musun aslnda ben de nefret ederm okul zillernden geçen sene benim ev de öyleydi.hafta sonu bile çalrdı insan tatilde oldğnu bile anlamıyr

eloş benim sordugum soru cvp yazmamışın :çok üzgünüm:
ben senin sordugun soruya cvp vereyim kardeşim eczanede çalışıyo çogu kişi memnunmuş kremden banada kullan demişti ama benım önce zayıflamam lazım haa spor yapmış gibi olmuyomuş ama faydasını görürsün hatta kullandıgın zaman hafif yanma yapıyomuş bilginee

slm kızlar bugün temizlikti yemekti banyoydu topla kaldır... guclubacismile
anca fırsat buldumm.. çocuğa yazlık bişeyler alalım akşam gidelim yaa evvde çok sıcak durmadan üst değişiyoz.. yetişmiyo..
kızlar hergün kuzusunu yıkayan varmı..

kızlar merhaba.......nasılsınız??? kuzucuklar nasıl??? bugun oglusumu aldım sahıle gıttık okuldan sonra..martılar cok hosuna gıttı benımkının.heyecandan cırpındı durdu hep:)
ya kızlar puturle basımız dertte...1 lokma yutsa o tekınde hepsını cıkarıyo.fıkır ıstıyorum sızden..doruk hem zayıf hemde kusan bı bebek.bu durumda puture alıstırmaya calısında daha coook kusuyo ve yemıyo sonrada.yınede putur calısmalarına devam mı etmelıyım..yoksa bırakıp reflusu gecınce mı ugrassam ne dersınız???????

selam kızlar,

bugun kardeşim geldi. bu defa kocamın yoklugunda evimiz boş kalmadı ne güzel :))
ben de evde biri varken bavulları hazırladım. off canım çıktı ama zaten geceden uykusuzdum....
bir tek mamalarını koyucam kuzumun. umarım bişi unutmamışımdır.

bu gece aşkı memnu var o yuzden sessiz olur buralar :)))

sinemcim,
pütür konusunu ben artık hiç takmıyorum. sonuçta pütür vereyim derken çocuk kusuyor, ne yedigini anlamıyor. benim desen içime hiç sinmiyor. bu yuzden ben hiç sıkmıyorum artık. dr.a da sordum. çorbadaki pütüre öğürmesi normal dedi. elinle verdiklerini yiyorsa, çiğniyorsa dogrusu da bu zaten dedi. yani artık çorbaları pütürlü yapmıyorum. kasmıyorum yani, nasılsa ogrenecek bizim gibi yemeyi sonucta.. bence sende hiiiç ugrasma canım.

Günaydın , Efe de dün gece pek iyi uyumadı ya dişler geliyor ya da pütüre alışsın derken çocuk aç kaldı başka da bişey gelimiyor aklıma bir de , bu zamana kadar emmeyen çocuk memeye yapıştı bırakmıyor ben nerelere gideyim ne yapayım sabah kızdım süt bittikten sonra mı aklın başına geldi diye boş boş emiyor işte garibim (

olsun yasemin benimki de boş emiyor çoğu zaman
yine de devam ediyorum
emdikçe süt artar derler ya

eda da dişlerden uyumuyor tahminlerime göre
dün gece 12 gibi calpol verdim sabah 5 e kadar tık etmedi
calpol vermeyi de annem akıl etti
dişleri çıkarken ağrı yaparmış sanırım ağrısı kesilince rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…