ay evet benim kzıın da diş falan çıkaracağı yok...
dilekcim rüzgar o ilaçtan sonra 10 günde 250 gram aldı, şuan 7500 civarı oldu, ama hemen yüzü falan toplandı, doktor iki şişeden sonra bırakırız dedi, bakacakmış duruma göre...
bu arada sen nasıl veriyorsun şurupu, günde kaç ölçek, merak ettim, ya benim kız asla içmek istemiyor, malesef burnunu tıkayıp ağzına enjekte ediyorum.
Bakma canım sen bana yine bir şey çıkar son 4 haftadır güya biz çalışıcaz ama bişey çıkıyor mutlaka ... Bende tırsıyorum çok sert bu konularda nişanlıyken çok ağlatmışlığı var beni ...
Canım maşallah , ne güzel banada şu ilacın adını mesaj atarsanız sevinirim :) belki daha önce konuşuldu ben kaçırmış olabilirim ...
Yasemin Doruk da ek besinleri bıraktı aylardır emmeyen coccuk meme emiyor ben de cok saskınım.Günaydın , Efe de dün gece pek iyi uyumadı ya dişler geliyor ya da pütüre alışsın derken çocuk aç kaldı başka da bişey gelimiyor aklıma bir de , bu zamana kadar emmeyen çocuk memeye yapıştı bırakmıyor ben nerelere gideyim ne yapayım sabah kızdım süt bittikten sonra mı aklın başına geldi diye boş boş emiyor işte garibim(
Dilekcim valla uykusuzluk cok zor bir türlü düzelemedi bizim uykumuz. Uyku yapan bir ilaç varsa bana da söyleyin:))) Ama sizinki atopik ilacıymış sanırım.Günaydın Yasemincim valla bilmiyorum yaa anlayamadım da gitti açıkcası dişten mi değil mi, dişe yormaktanda bıktım artık bu kızın diş miş çıkaracağı yok :))
Başladım Gülaycım ilaca , telefonda konuştuğumuz akşam başladım hemen o zamandan beri uykularımız süperdi :kedi: Bir tek dün gece biraz eziyet etti eee o kadarda olacak herhalde artık:))
zehra endişelenme benim kız da yürümüyo , emeklemiyo, ama görsen çok akıllı benimkinin fiziksel yeteneği sınırlı ama kavrama yeteneği çok hızlı. zaten emeklemesine izin vermiyoruz, eşimde ben de gelişim aşaması olmadığından emekleme ona uygun fırsat yaratmıyoruz, sadece koltuktan tutup sıralaması için yönlendiriyoruz.
Günaydın Yasemincim valla bilmiyorum yaa anlayamadım da gitti açıkcası dişten mi değil mi, dişe yormaktanda bıktım artık bu kızın diş miş çıkaracağı yok :))
Başladım Gülaycım ilaca , telefonda konuştuğumuz akşam başladım hemen o zamandan beri uykularımız süperdi :kedi: Bir tek dün gece biraz eziyet etti eee o kadarda olacak herhalde artık:))
Dilekçim bilmiyorum canım , çevremde hiç üstün zekalı biri yok belki böyle tepkiler verebilir diye düşündüm ben ... Ben yengeç burcuyum bana ne söylersen ne yazarsan inanırım doğru mu yanlış mı diye araştırmam :))))sositososito
Özlemcim , emmiyordu haliyle aylardır pompa kullanıyordum ve sütüm çok azaldı yani bu zamandan sonra nacak emzik benim ki :) Bir de bizde de o hareketlenme mevcut son bir haftadır iyice dönmeyi öğrendi balık gibi bezlerken bile uğraştırıyor beni, yanına yatıyorum akşam gözü kapalı yatağın üstünde kıvarnıyor emeklemeye çalışıyor gecede hareket halinde bir o yan bir bu yana ,bu akşamdan itibaren deneme yapıcam kendi yatağına geçiricem bizim odamız çok sıcak belki ondan oluyordur .Bilmiyorum of of ya bilsem keşke dilleri olsada söyleseler dertlerini .
feyza ilacın ismini ben hatırlayamadım, öğlen yazarım ama eve gidip gelicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?