:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hosgeldinmoncukyaklasik 2yildan beri yanimizda olupda yeni katilan arkidesimiz ebru sende hosgeldin aramizaaaaaaaaaa:roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan alisim nasilllllllllll
ecemmmmm canim benim cok sagol yaaaaa sinanla kaan pasam nasillar sen nasilsinnnnnnn vatanimiuz gibisi yok yaaaturkbayragiturkbayragiturkbayragi
herkese merhaba ...nasılsınız?İnşallah bebeğimde bebişlerde sizlerde bende her daim iyi oluruz...
muserrefcim bende ebru benim huysuz mu huysuz bi oglum var ellerinden oper :)))
hem anneyim hem isciyim hem temizlikciyim hem asciyim hem kocamin esiyimbenim de pek bos vaktim yok anlayacagin
baharcim nabersin bak hzenbil arkadasimiz bulusmaya talip oldu :)
teşekkür ederimm canımmm ne kadarda çok yeni var demi aranıza katılan ama ne güzel herkese kucak açıyorsunuz Allah razı olsun :))
sayın mod hele bi kızımı görseydinde sonra isteseydinn kara kuru bi kızım var alınmı oğluna ki :)))
almaz olur muyum arkadasim hemen gonderiyom ucak biletlerinizi :)
evet özlem yaşında aşısı var
hzenbil canım nerde oturuyosun ?
kusura bakmayın kızımı durduramıyorum yuvarlanarak gitmediği yer kalmıyorözlem hg biziyiyiz cANIM seni sormalı?
ebru evet bugünleri de görecektik demek ki canım :) bir arkadaşımız buluşmaya talip oldu ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?