2009 Eylül Anneleri

teşekkür ederimm canımmm ne kadarda çok yeni var demi aranıza katılan ama ne güzel herkese kucak açıyorsunuz Allah razı olsun :))
sayın mod hele bi kızımı görseydinde sonra isteseydinn kara kuru bi kızım var alınmı oğluna ki :)))

ozlemcim evet 1 yasinda asilar var zaten o yuzden o zaman cagirdi bizim doktor

zeynepcim sizinki de gecici canim iste her bebegin tepkisi farkli oluyor
bizimki dis cikarma ve gelisim atagi yasadigi zamanlarda boyle mizmiz oluyor surekli agliyor senin ki de yemek yemeyi reddediyor
muhtemelen yeni disleri cikiyor cani acidigi icinde yemiyor, ama seni emmesi bile yeterli bence en azindan ac kalmiyordur.
ama icinin rahat etmesi icin doktora gotur bence de

yerim oğulunu ben seninnn tabii senide maşallahh diyorum sana
ayrıcaa huysuz oğlun çok şanslı tam reklamdaki tarif edecek senii benim aannemmm hem diye başlayacak :)))

buluşmanıza benide alırsın senn demi ebrucumm olumunekankayizsmile

ebru alişi ne giydirip yatırıyosun ?? artık istanbul epey sıcak şu an gökşen sadece çıtçıtlı badisi ile duruyo :))

birde bizim dr. yaşına kadar hala her ay çağırıyo 200 tl muayne ama ben bu ay gitmemeye karar verdim aşıları biteli 2 ay oldu ama hala gitmeye devam ediyoruz bişey yaptıgı yok ki artık gitmeyede gerek yok sanırım demi

kara kuru birşeyim ne eşim nee emsalimmm:)

evet tam 1 yaşında aşısı var..bizim hemşire tam doğum günü yapacaktı aşıyı neyse dedi doğum gününüz zehir olur dedi 6 eylüle attı...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…