geçmiş olsun demetim kıyamammmopuyorumnanaktan
sorma yaaa bende çook heyecanlıyım 1 ay sonra türkiyedeyiz inşallah çok ösledim vatanımıturkbayragi
hoşgeldiiiin moncuk ne dimek aldık gittiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
yok canım olmaz alamayız bizim kontenjanımız dolu. sen fazlalıksın. bide bune yüzsüzlük:) ben buranın moduyum. ben ne dersem o olur. seni buraya almak için bir ki,şiyi silmem lazım odaa mmmm emsal e denk geliyor. onuda silemem ben onu çok seviyorum cünkü bu durumda sana baybay güzelim:)
bide bu arada sabah şok oldum gökşen artık yataktan inmeyi öğrendi yatak derken kendi yatağımızdan bahsediyorum çarşaftan sıkıca tutunup ayaklarını aşağı bırakıyo yavaşça iniyo indikten sonrada dizlerini kırıp yere oturuyo sonrada istediği yere gidiyo :)))
yalnız bu denemelerin birinde düştü diğerinde son anda yakadım zapt etmek o kadar zorlaştıi bu kızı
moncukum öğrendiği hoş güzelde her öğrendiği şeyde biraz daha zorlaşıyo bakımı öğrendiği şeyler gibi bide yemek yese çooook mutlu olucam ama nerde
ben geldimmmm
ya kizlar cok seviyom burayi sizi deeee
moncukum bende yeniyim gel biz seninle arkadas olalim :)))
zeynepcim goksen zayifladi diyosun sen gibi gacidan tonton cocuk olabilri mi zati senin gibi fit olcak goksen :)
ben geldimmmm
ya kizlar cok seviyom burayi sizi deeee
moncukum bende yeniyim gel biz seninle arkadas olalim :)))
zeynepcim goksen zayifladi diyosun sen gibi gacidan tonton cocuk olabilri mi zati senin gibi fit olcak goksen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?