2009 Eylül Anneleri

canım benim ne kadar içtensinnçok teşekkür ederimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yüzsüzlük eder gibi oldugumu bi an anladım sizide öyle yeşil yeşil görünce sitenin kurucusu falan sandımda zaten siz iyi birine benziyorsunuz benide kızımıda alın aranıza lütfen o dediginiz her kimse sallayın onu olsun bitsin ben geleyim yerine ben sizi daha çok severim ondan :asigim::asigim:

maşallahh kızına canım yaaa 41 kere maşallahhh
benimkide öğrense keşkede rahatlasam azcık :))

moncukum öğrendiği hoş güzelde her öğrendiği şeyde biraz daha zorlaşıyo bakımı öğrendiği şeyler gibi bide yemek yese çooook mutlu olucam ama nerde

ben geldimmmm
ya kizlar cok seviyom burayi sizi deeee

moncukum bende yeniyim gel biz seninle arkadas olalim :)))

zeynepcim goksen zayifladi diyosun sen gibi gacidan tonton cocuk olabilri mi zati senin gibi fit olcak goksen :)

moncukum öğrendiği hoş güzelde her öğrendiği şeyde biraz daha zorlaşıyo bakımı öğrendiği şeyler gibi bide yemek yese çooook mutlu olucam ama nerde

ee öyle ama olsun yataktan tepeleme düşmesinden iyidir değilmi :))
kolay değil artık her geçen gün dahada zorlaşacak ama bir o kadar güzel olacak herşey Allahın izni ilee

ben geldimmmm

zeynepcim goksen zayifladi diyosun sen gibi gacidan tonton cocuk olabilri mi zati senin gibi fit olcak goksen :)

yaaaa ne kadann iyisin sennn seve seve şu yeşilli hanımada kapak olsun arkadaşlığımız :roflol:
bu arada adım müşerref bi kızım var cadımı cadı evliyim :))))
isşiz güçsüz biriyimm boş vakitlerim yok ama bu nasıl iş anlamıyorum ((

o zaman emsalll uçöurdum seni:) yeni kankamız moncuk:) seni alırız ama kızını oğluma verirsen:)

bahar ben kapatayım şu dosyalarını yolla bebişim:)

ben geldimmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hosgeldinmoncukyaklasik 2yildan beri yanimizda olupda yeni katilan arkidesimiz ebru sende hosgeldin aramizaaaaaaaaaa:roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan alisim nasilllllllllll

ecemmmmm canim benim cok sagol yaaaaa sinanla kaan pasam nasillar sen nasilsinnnnnnn vatanimiuz gibisi yok yaaaturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben gökşeni bu aralar bi kontrole götüreyim diyorum iyice göğsüme düştü yemek yemiyo sürekli emeyim diyo sütle doyarmıki?

ebrucum sağol canım moralim düzeldi valla :))

moncukum canım her geçen gün yeni şeyler öğrenmesi gerçekten çok güzel sabah yataktan öl inince o kadar sevindim ki anlatamam :)

bu arada direk dalıyım bizim dr da 15 aylık iken gelin dedi ama biraz önce baktım sağlık bakanlığının aşı takviminde 52 haftalık yani 12 aylıkken kkk(kabakulak kızamık kızamıkçık) ve pnömokok pekiştirme aşısı varmış

muserrefcim bende ebru benim huysuz mu huysuz bi oglum var ellerinden oper :)))
hem anneyim hem isciyim hem temizlikciyim hem asciyim hem kocamin esiyim benim de pek bos vaktim yok anlayacagin

baharcim nabersin bak hzenbil arkadasimiz bulusmaya talip oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…