2009 Eylül Anneleri

zeynepcim gunduz alide ustunde sirf body si oluyor ama disari cikarken altina sort gibi bisey giydiriyoruz ayaklar ise ciplak oluyor
gece yatarken ise bodysinin ustune tulum giydiriyorum ne yazik ki cunku biz de hala yorganla yatiyoruz ali de ustunu aciyor gece cok
usumesin diye body ustune ince ayakli tulum giyiyor

moncukum yani tam olarak tarih ne oluyor valla geliyorsan kesin ayarlayalim biseyler
simdi baharlar bi taraflariyla gulcekelr ama zira iki haftadir benim yuzumden bulusamiyoz :)
yalniz biz 19 haziranda tatile gidiyoruz ondan once geliyorsunuz di mi

kız aeynep maşşallah gökşene ..yeni okudum demek anne diyo yaaa ne güzel.. cadıya bak inmesinide öğrenmiş aferin ona

ebrucum 12dinde sabah ordayız Allah kısmet ederse yakalarız seni bahar bişeyler yapacak sanırım hafta sonu buluşacagız
meryem bende sana yazamadım sabahtan beri yazdım yazdım geri geldi :))
hepimizi,mi sildin yoksa kızzz

hayırdır ne oldukı fransız kaldım bırascıkk:1shok:
:)) Biz uzun süredir buluşabilmek için debeleniyorduk da canımcım ondan. ama bence dışarda açıkhava güzel bir yere birkaç saat geçirsek daha iyi olmaz mı?
olmaz. kayınvalidenlere dicen müşo geliyo. erteleyin o tatili...
seni engellermiyim baharım yaa benim dedikodu arkadasım :) bende anlamadım bakıyorumm canım
kontrol et bişiler yap. yaklaşık 2 saattir yazamadım sana bak ellerim titremeye gözüm seyrimeye başladı ona göre...

yok Allah tan vermedim öğlen yemeğinden sonra pekmez veriyordum...Valla bir gün sinir stres öldürücek beni artık fire vermeye başladım dayanmıyorum artık...yani özellikle kayınvalidem buradaykende kavanoza koy dedi yemeği kalmıştı azıcık ben hayır dedim diretti izmire gittik aradan 2 saat geçti o arada emzirdim onun üstüne 2 saat daha geçmişti yemek arabada sıcakta kaldı ekşidi akşam üzeri almış kavanozu eline al yedir diyor bana bakın kokuyor diyorum yok diyor yedir almışelimden zorla vericek ya köpük köpük üzeri anlamıyormusunuz diyorum yok dediğim dedik aldım zorla elinden ne yapıyosunuz Allah aşkına diye ...valla bacım artık dayanamıyorum bu 4 oldu böyle valla dövesim geliyor kadını

büyümüş ya maşallah kzuna.. senin o kaynannıda allah bildiği gibi yapsın emi.. sinir şeyler illa kendileri bilirler herşeyi

canım benim teşekkür ederim...Aminnn duan için inan bebeğe Allah korusun bişey olsa onu parçalarım çok doldum artık...
bu arada teyzesi kızım çekmeceleri açıyor kameraya aldım görseniz nasıl komik

ozlem kardesim allah sabir versin diyorum
ne psikopat bi kadinmis o oyle yaaa allah onu bildigi gibi yapsin
karismasalar olmicak yani bu kadar merakli ve bilgiliyse doguruversin kendisi buyutsun baksin
nedir bu kendini baskalarinin bebeginde tatmin etme istegi anlamiyorum ki

Ebrucum canım teşekkür ederim valla senin dediğini aynen söyledimsöyle dedim kayınvalidecim sizde bir tane yapın hem siz rahatlayın hem ben diye... yan yan baktı arkasını döndüDDD
kızlar ben cıkayım kızım ağlıor inşallah geri gelebilirim kusura bakmayın bozdm morelinizi ...Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…