:)) Biz uzun süredir buluşabilmek için debeleniyorduk da canımcım ondan. ama bence dışarda açıkhava güzel bir yere birkaç saat geçirsek daha iyi olmaz mı?hayırdır ne oldukı fransız kaldım bırascıkk:1shok:
olmaz. kayınvalidenlere dicen müşo geliyo. erteleyin o tatili...zeynepcim gunduz alide ustunde sirf body si oluyor ama disari cikarken altina sort gibi bisey giydiriyoruz ayaklar ise ciplak oluyor
gece yatarken ise bodysinin ustune tulum giydiriyorum ne yazik ki cunku biz de hala yorganla yatiyoruz ali de ustunu aciyor gece cok
usumesin diye body ustune ince ayakli tulum giyiyor
moncukum yani tam olarak tarih ne oluyor valla geliyorsan kesin ayarlayalim biseyler
simdi baharlar bi taraflariyla gulcekelr ama zira iki haftadir benim yuzumden bulusamiyoz :)
yalniz biz 19 haziranda tatile gidiyoruz ondan once geliyorsunuz di mi
kontrol et bişiler yap. yaklaşık 2 saattir yazamadım sana bak ellerim titremeye gözüm seyrimeye başladı ona göre...seni engellermiyim baharım yaa benim dedikodu arkadasım :) bende anlamadım bakıyorumm canım
neyse artık bahsetmiyim ondan dahada kızıyorum...
köşeye kızımı koydum nasıl büyümüş dimi teyzeleri
maşallah canım çok tatlı olmuş market arabası galiba :))
büyümüş ya maşallah kzuna.. senin o kaynannıda allah bildiği gibi yapsın emi.. sinir şeyler illa kendileri bilirler herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?