2009 Eylül Anneleri

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım adım müşerref bi kızım var adı esra
benide aranıza alırmısınız arkadaş olabilirmiyiz lütfenn

geçmiş olsun demetim kıyamammmopuyorumnanaktan
sorma yaaa bende çook heyecanlıyım 1 ay sonra türkiyedeyiz inşallah çok ösledim vatanımıturkbayragi
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım adım müşerref bi kızım var adı esra
benide aranıza alırmısınız arkadaş olabilirmiyiz lütfenn

hoşgeldiiiin moncuk ne dimek aldık gittiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

yok canım olmaz alamayız bizim kontenjanımız dolu. sen fazlalıksın. bide bune yüzsüzlük:) ben buranın moduyum. ben ne dersem o olur. seni buraya almak için bir ki,şiyi silmem lazım odaa mmmm emsal e denk geliyor. onuda silemem ben onu çok seviyorum cünkü bu durumda sana baybay güzelim:)

önceden gökşen çok ii yerdi özlem ne versem severek yerdi hele yoğurdu mesela çok seviyodu şimdi ağzına bile koymuyo ne yapıcam şaşırdım 5 dişi oldu artık ama iştahsız

canım kaan da bişi yemiyo hele yoğurttan nefret ediyo ne taklalar attım yedirebilmek için ııh tükürüyo hemen bi kaşık bile yemiyo deli ediyo beni

kızlar araştırmalarımı iletmeyi bir borç bilrim:)

en iyiler römer ve maxi cosi. ama çok pahalılar. römer yeni ismiyle turkıyeye koala olarak gelmiş şu anda kipada indirimde. maxi cosi içinde mother care a özel farklı isimlerle üretim yapıyorlar. ben sanırım kipada koala olanı alıcam ve 36 kıloya kadar olanı alıp kendımde oturucam :):)

eeh artık fotonuda eklersin ...

meryem alemsin he güldürdün ya beni bu zayıflıkla otururmu oturursun :)

hzenbil canım gayet normal altan da çıkabilir üsttende değişiyo çoçuğa göre :)
bizim evde eski bi oto koltuğu var onu kullanıcaz adama aldıramadım zaten pek araba ile bi yere gittiğimiz sölenemez

bide bu arada sabah şok oldum gökşen artık yataktan inmeyi öğrendi yatak derken kendi yatağımızdan bahsediyorum çarşaftan sıkıca tutunup ayaklarını aşağı bırakıyo yavaşça iniyo indikten sonrada dizlerini kırıp yere oturuyo sonrada istediği yere gidiyo :)))

yalnız bu denemelerin birinde düştü diğerinde son anda yakadım zapt etmek o kadar zorlaştıi bu kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…