2009 Eylül Anneleri

dün komşumuzun bebişi oldu ona gittik 3,5 kg doğmasına rağmen minicikti yaaa
nerden nerelere geldi bebelerimiz Allah nazardan saklasın

gülaycım hoşgeldin nasılsın yoğunsun herhaldeki göremiyoruz buralarda aman yaa iş iş nereye kadar boşver sen gel takıl bize :))))
hüsniyecim nice aylar yıllar yaşasın uzun şansı açık sağlıklı bir ömür sürsün işallah bade cik :)
tülaycım varya aynen yani ta uyudu yatağa koyacam annem kargo yollamış o geldi adam dan dan vurunca çocuk korktu uyandı :)))))
annem belize bi gitar almış aman yarabbi beynime tecavüz ediliyomuş gibi hissetymeye başladım 5 dk içinde gerisini sen düşün :)))))))))))

evet tülay badenin fotolarına videolarına bakıyom ancak o zaman farkediyom büyüdüğünü..miniciklerdei bak çimdi yok kahvaltısını yaptuydi yok dişi çıktıydı yok emeklediydi unututk bile o günleri.. ne çabuk geçiyomuş meğerse

ayynen meryemcim galiba benimkide :))
hani askerde süründürürler ya aynen öyle sürünüyo yaaa emeklemiyo sözde ama sağdan soldan topluyoruz hanımı devamlı :)))

gamze desene bi müzikçi daha katılıyo aramıza tanay dan sonra heheheeeeeeeeeeeee
bnm oğlan varsa yoksa pc mouse zaten en sevdiği oyuncağı
elektronikçimi olucak ne

abooooww tülaycım yandın sen artık 5 yaşına geldimi laptopu filan olucak belliki beyefendinin baksana mesleğini seçmiş neredeyse :))))))

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
ben rüzgara somon aldım ama nasıl vericem kızartmanın anlamı yok haşlayıp çorbasınamı katıyım varmı aranızda somon veren?

biz somonu kızarttık gülnazcım ama rüzgar somonu sevmedi zaten ağızda böle pütür pütür oluyo ya ben de sevmedim. rüzgar en çok mezgiti seviyor, biz hepsini çok az zeytinyağda kızartıp kızarmış yerini hafifçe kazıyıp elle yediriyoruz, balık kızarınca sanırım daha yararlı oluyormuş, bu arada çorba olarak da şu şekilde yapabilirisin sebzelerle balığı az un koyarak pişirebilirsin, rüzgar balığı çok sveiyor umarım senin rüzgarında sever...

gamzecim dimi ya valla sinek gibi kanımı emiyolar işte, akşam posam çıkmış olarak gidiyorum eve.

gamze desene bi müzikçi daha katılıyo aramıza tanay dan sonra heheheeeeeeeeeeeee
bnm oğlan varsa yoksa pc mouse zaten en sevdiği oyuncağı
elektronikçimi olucak ne

valla benim kızda elektirikçi olcak sanırım.. sürekli kablolarla oyunuyo.. üçlü prizlere saldırıyo.. ben süt sağıyom kablomu çekiştirip duruyo.. hele fareyi hiç görmesin hemen yapışıyo cadı... biraz daha büyüsün biz bilgisayarı zor görürüz delikafadulden

bade emekleme pozisyonunda kurbağa gibi sıçrayıp yere tamamen yatarak süründümü peki????

evet aynılarını yapıyodu hatta hep geri geri sürünüyodu öne sürünemiyodu bile..ama bende şaşatım kaldımm

yaa böle dömeliyo bizimkide dizlerini emekleme poziyonuna getiriyoo
küüütt salıyo kendiniii
zevkini çıkara çıkara öğriyoo heheee

günaydın bende dün levrek aldım oğluma buharda pişirp verdim bayılarak yedi buharda pişirebilirsin

gğlaycım bilinenin aksine kızartmak balıkta omega 3 ü geberttiği gibi zaten fileto balıktan ziyade omega 3 ağırlıklı olarak deriyle etin birleştiği yerde olurmuş.... mümkünse buğulama, çorba yada yağsız ızgara şeklinde tercih etmek lazımmış... diyetisyenimde kadın doğumcumda aynı şeyi söylerdi vardır herhalde bi bildikleri :))
ayrıca gerçekten parayı veriyolar ama posanızıda çıkarıyolar.... haklarınızında nekadar nasıl verildiği tartışılır....

evet aynılarını yapıyodu hatta hep geri geri sürünüyodu öne sürünemiyodu bile..ama bende şaşatım kaldımm

eyvah eyvah :))))
korkuyorum 8 gün sonra 9 ayı dolacak :)))
bu arada bana tutunup tutunup ayağa kalkıyo maşallah bikaç gündür bi umut işte emeklemez belki diyorum bende :))) sempatiksalakcinni

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
ben rüzgara somon aldım ama nasıl vericem kızartmanın anlamı yok haşlayıp çorbasınamı katıyım varmı aranızda somon veren?

ben 2 kere verdim canım..şöyle pişirdim..
2 büyük domates rendeledim bir küçük parça balığa (kılçığını ayıkladım). 1 patates ve 1 küçük soğan doğrayıp pişirdim..Azıcık da tuz attım..Güzel oldu tadı..

kızcağzımın uykusu geldi ben onu uyutayım kakada yapamıyo ıkınıp duruyo zaten bi müdahale edicem galiba artık... olmuyo böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…