hrkese selam.. hem dokuz aylık olduk hemde emekleme işini çözdük.. ohhh bundan sonra hepten ayvayı yedim
gamze desene bi müzikçi daha katılıyo aramıza tanay dan sonra heheheeeeeeeeeeeee
bnm oğlan varsa yoksa pc mouse zaten en sevdiği oyuncağı
elektronikçimi olucak ne
bade emekleme pozisyonunda kurbağa gibi sıçrayıp yere tamamen yatarak süründümü peki????
biz somonu kızarttık gülnazcım ama rüzgar somonu sevmedi zaten ağızda böle pütür pütür oluyo ya ben de sevmedim. rüzgar en çok mezgiti seviyor, biz hepsini çok az zeytinyağda kızartıp kızarmış yerini hafifçe kazıyıp elle yediriyoruz, balık kızarınca sanırım daha yararlı oluyormuş, bu arada çorba olarak da şu şekilde yapabilirisin sebzelerle balığı az un koyarak pişirebilirsin, rüzgar balığı çok sveiyor umarım senin rüzgarında sever...
gamzecim dimi ya valla sinek gibi kanımı emiyolar işte, akşam posam çıkmış olarak gidiyorum eve.
evet aynılarını yapıyodu hatta hep geri geri sürünüyodu öne sürünemiyodu bile..ama bende şaşatım kaldımm
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
ben rüzgara somon aldım ama nasıl vericem kızartmanın anlamı yok haşlayıp çorbasınamı katıyım varmı aranızda somon veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?