2009 Eylül Anneleri

egemen adil gecmis olsun umarim iyidir simdi bebis.
disiniz gelmis yasemincim hayirli olsun.
emeklemeler baslamis masallah.bizimki coktandir emekliyor ama alani dar ya uzuluyorum ona.yaga kalkiyor tutarak.demek ki gelisimleri ayni gidiyor.dun nasildi bugun nasil hareketlenmeleri cok gusel yaa.

Gamze bende buharda pısırerek vermenın daha faydalı oldugunu okumustum.

Gulay kasıkla arası nasıl ruzgarın

balik corbasi yaptimdi internetteki tariften boggk oldum ne ben ne kocis yemedik dokuldu.balikla aramiz cok yok.cevizle takviye.
gamzecim gunah ya et mudahale bari.tavsiyem hanio cise cocuk tutarlarya klozete oyle tut kucaginda anusu kapanmayacak sekilde.ben oyle cozdumdu;olmazsa fitili ver sonra dene.ama fitil etki etsin tabi cikar yoksa hemen.

gamze bizimkide yapmadı kakasını
fitil vermek zorunda kaldım
yaptı nihayet...ama demir damlası verdi anası
belkiiii kabız olmaz die vermez komaz olaydımmmmm

ayyy yazık yavruşalrıma yaaa. kabızlıkta beter illet.. ben artık demir damlası vermiyom hiç..kabız olmasın yeter..

canım rüzgarda çupra yedi ve bayıldı o halde ben biraz kavurup çorbasına katiim somonu çünkü tek başına yemedi benimki yavan geldi sanırım tadı nasıl diyim duru gibi oluyo ya o yüzden çok sağol canım

demekki rüzgarda emeklemeye başlayabilir aniden oda komando ç.ünkü heycanlandım bak

ızgaram buhar pişiricim olmadığına göre çorbasına katmak en iyisi sağol canım

gamze aman maşallah çok büyük ilerleme tutunup kalkması emeklemesini beklerken yürümesi sizi şaşırtmasın kız bebekler özellikle erken yürüyolar

ben tavaya atıym içinede biraz su koyup öyle pişiriyom canım.. hemde daha yumuşak oluyo.. istersen deneyebilirisin

kızlar deneme amaçlı rüzgara pınarın ilk adım sütünden aldım uyumadan önce 150ml falan süt içme alışkanlığı oldu maşallah öğle uykusundan önce deniycem bakalım sevicekmi
geçen gün ablam sütünü sağmış normalde emziriyo ilk kez sağdı bebeği biberon almıyo sağdığı sütü rüzgara verdim heralde içmez diyodum ama lıkır lıkır içti kuzum allah bozmasın süt içmesini çok istiyorum

ay bütün doktorlar farklı bişey diyo her zamanki gibi hiç şaşırmadım, kızartmak da vitaminini daha iyi çözüyomuş, bende bu şekilde duydum. demekki balık konusunda da muallak var...

gülnazcım rüzgara da yavan geldi somon, sanırım biz levrek ve mezgit verdik... çupraya eşim karşı çünkü türkiyede deniz çuprası bulmak zormuş, kendisi ayırt edebiliyor, deniz mi çiftlik mi diye bu yüzden
çiftliği deniz diye yutturmaya çalışıyolar... çiftlik balığı da vermek istemiyoruz. yoksa ben de çuprayı çok seviyorum.

meryemcim yemiyor hala elle devam, yemicek gibi, aman ben böyle alıştım, mağara kadını gibi hertaraf batıyor ama yesin tek napıyım artık... senin oğluş naptı kaşık işini.

günaydın arkidişler...

naber nasılsınız..dişi çıkanlara hayırlı olsun..devamı gelir inş..bizim 2 tane çıktı durdu gerisi daha yok..ama huysuzluğu ağlamaları üst savhada..uykusu gelince sürekli ağlıyor uyumak istemiyor mecburen ayağımda yarım saat salladıktan sonra uyuyor..

birde kızlar..oğlum uyuynca çok terliyor..üstü ince yastık su gibi oluyor..bazı arkadaşlarım vitamin eksikliğinden olur diyor ama sizce böyle bişey varmı?..

sizler vitamin şurubu ne kullanıyorsunuz..ben doktora gittiğimde supravit yazdı ama değiştirmeyi düşünüyorum..vitamin verirken ayrıten devit 3 kullanmıyorum siz kullanıyormusunuz?...

çok soru sordum...:):)

gülnaz bende çok isityom süt içsin lıkır lıkır ama kızım bu konuda çok ız mız sağolsun.. gündüz hayatta ağzına biberon sokamıyom ancak gece uyuduğunda süt içirebiliyom... o zaman içiyo lıkır lıkır ama uyanıkken içmiyo sıpa...

gülay bazen bade hanımda kaşıkla yemiyo bende elle veriyom o zman daha çok severek yiyo...

bu arada kızlar geçen akşam bade hanım el,mdeki şeftaliyi kaptı.. kemire kemire bir güzel yarısını yedi.. görseniz bide iştahlı yiyo ki .. yavaş yavaş kendi kendien yemek istiyo sanırım..

esincim vitamin kullanıyoken ayrıca d vitamini verilmiyo canım zaten içinde var.. bu arada ben hala regl olmadım testte yaptım birşeyde çıkmadı sende durumlar nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…