ben balık hiç vermedim daha doğrusu verdim yemediii
biz somonu kızarttık gülnazcım ama rüzgar somonu sevmedi zaten ağızda böle pütür pütür oluyo ya ben de sevmedim. rüzgar en çok mezgiti seviyor, biz hepsini çok az zeytinyağda kızartıp kızarmış yerini hafifçe kazıyıp elle yediriyoruz, balık kızarınca sanırım daha yararlı oluyormuş, bu arada çorba olarak da şu şekilde yapabilirisin sebzelerle balığı az un koyarak pişirebilirsin, rüzgar balığı çok sveiyor umarım senin rüzgarında sever...
gamzecim dimi ya valla sinek gibi kanımı emiyolar işte, akşam posam çıkmış olarak gidiyorum eve.
valla benim kızda elektirikçi olcak sanırım.. sürekli kablolarla oyunuyo.. üçlü prizlere saldırıyo.. ben süt sağıyom kablomu çekiştirip duruyo.. hele fareyi hiç görmesin hemen yapışıyo cadı... biraz daha büyüsün biz bilgisayarı zor görürüz delikafadulden
evet aynılarını yapıyodu hatta hep geri geri sürünüyodu öne sürünemiyodu bile..ama bende şaşatım kaldımm
ayyy yazık yavruşalrıma yaaa. kabızlıkta beter illet.. ben artık demir damlası vermiyom hiç..kabız olmasın yeter..
gğlaycım bilinenin aksine kızartmak balıkta omega 3 ü geberttiği gibi zaten fileto balıktan ziyade omega 3 ağırlıklı olarak deriyle etin birleştiği yerde olurmuş.... mümkünse buğulama, çorba yada yağsız ızgara şeklinde tercih etmek lazımmış... diyetisyenimde kadın doğumcumda aynı şeyi söylerdi vardır herhalde bi bildikleri :))
ayrıca gerçekten parayı veriyolar ama posanızıda çıkarıyolar.... haklarınızında nekadar nasıl verildiği tartışılır....
eyvah eyvah :))))
korkuyorum 8 gün sonra 9 ayı dolacak :)))
bu arada bana tutunup tutunup ayağa kalkıyo maşallah bikaç gündür bi umut işte emeklemez belki diyorum bende :))) sempatiksalakcinni
ızgaram buhar pişiricim olmadığına göre çorbasına katmak en iyisi sağol canım
gamze aman maşallah çok büyük ilerleme tutunup kalkması emeklemesini beklerken yürümesi sizi şaşırtmasın kız bebekler özellikle erken yürüyolar
yaa böle dömeliyo bizimkide dizlerini emekleme poziyonuna getiriyoo
küüütt salıyo kendiniii
zevkini çıkara çıkara öğriyoo heheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?