2009 Eylül Anneleri

ben artık sofra bezini serip üztüne oturtup önüne meyve koyuyorum çok komik alıyo ve ağzına atıyo ya, avucunun ortasını ağzına yapıştırıyo...

canım benimki arada bir değil hep elle....

benim kızd açok terliyo ama ben vimin c kullanıyorum, dviti kestik sadece bunu verdi doktor. benimki de sucuk gibi oluyo her uykusunda.

esincim vitamin kullanıyoken ayrıca d vitamini verilmiyo canım zaten içinde var.. bu arada ben hala regl olmadım testte yaptım birşeyde çıkmadı sende durumlar nasıl..

bende d vitamini vermiyorum ama vitamin şurubunu değişteriyim diyorum..NUTRİGEN iyi diyorlar ama sizlerden fikir alayım dedim..

bende durum aynı geçen gün test yaptım negatif bişey çıkmadı ..ama hala regl olmadı..bu haftada olmazsam eğer haftaya doktora gitcem..hamile olmayı düşünemiyorum ama inş korktuğum da başıma gelmez..korunurken hamile kalan ben olurum herhalde :):)..

kızlar hiç dikket ettiniz mi hipp in birçok kavanoz mamasında tuz var.. ben bir daha almayacağım hipp..
bende sofra bezi seriyom ama malesef bir kaç dakika sonra sofra bezi çok uzamığızda kalıyo.. döke döke yiyioz artıkk

bende de durum aynı ama ben doktora gitmek istemiyom yaa...:kedi:

bnm oğlum yemiyo elle
bnm elimden de almıyo illa kaşık olucak
dişimiz çıkınca belki alışır

şu sıralar benimkide elle yiyor..kaşığı verince ağzını kilitliyor açamıyorum...küccücük yok yaa...herşeyi biliyorlar maşallah...birde benim oğlum çok sinirli ve asabi..sizinki de öylemi..

günaydın kızlar gününüz aydın olsun

bizim sıpanın yine iştahı gitti devam sütüne dayandık neyse canı isteyince yer nasılsa üstten bi dişi patladı ikincide patlıyo ondn yemek istemiyo harelde

dün ben yagıza mırmır verdım yemedi hoş bişey yemiyo zaten

benimde ılk adetım 29nısandı ama hala olmadım testte yapmadım gelir endişe etmeyin dr falan gitmem ööö geldi

oo hoşgeldi gülcan.. hep birlikte bekliyoruz o zman :roflol:

hg. gülcannnnn
bnm oğlumda 2 gündür yemiyo
sürekli emmek istiyooo
2.diş sıkıntısııı
ah yaaa geçen sene yazı biz zor geçirdik bu yıl
bebeler diş sıkıntısı çekiyooo

evet cnm bakalım hangimiz bombayı patlatcazz sositososito
ayy allah korusun rabbim isteyenlere versin

tülaycm geçen sefer iştahı kapandıgında çok üzülmüştüm bidaha hiç bişey yemicek gibi gelmişti sonradan açıldı iştahı yine canları isteyince yerler benim bile agzım yara çıktı nasıl acıyo onlar napsın kuzucuklar bi lokmacıkları canlarıyla

canım biz biraz alıştık ya:)

selam kızlar nasılsınız 2 haftadr vakit bulamadım ama bu gün rahatım biraz herkes nasıl bebekler nasıl

Poyraz artık süper emekliyor nereyi bulsa ayağa kalkıyor koltuklarda yürüyor ama çok yaramaz oldu

bayanlar vitamin şurubu sormuştum..sizler ne kullanıyorsunuz.?...

şu ana kadar duyduğum nutrigen ve vimin c......

nette 2 vimin c alana bir bedavaymış..

anaaam maşallah poyrazaa :))))
bircancım sen nerde çalışıyodun :))
bu arada resimlerini gördğm kıskanılacak kadar zayıfsın delirttin beni yemin ederim :))))))

gülcancım sende hoşgeldin canımdaaaa bişiyi merak ettim mırmır ne ola :))))

selam kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça en azından okumaya çalışıyorum.Dişler çıkmış emeklemeler hatta ilk adımlar başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…