evet cnm bakalım hangimiz bombayı patlatcazz sositososito
ayy allah korusun rabbim isteyenlere versin
bayanlar vitamin şurubu sormuştum..sizler ne kullanıyorsunuz.?...
şu ana kadar duyduğum nutrigen ve vimin c......
nette 2 vimin c alana bir bedavaymış..
selam kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça en azından okumaya çalışıyorum.Dişler çıkmış emeklemeler hatta ilk adımlar başlamış.
anaaam maşallah poyrazaa :))))
bircancım sen nerde çalışıyodun :))
bu arada resimlerini gördğm kıskanılacak kadar zayıfsın delirttin beni yemin ederim :))))))
gülcancım sende hoşgeldin canımdaaaa bişiyi merak ettim mırmır ne ola :))))
oo şekerim hoşgeldin nerelerdesin nasılsınn bebiş napıyo :)
tatlım grafikerlik yapıyorum izmirform matbacılıkta eski işyerim. ama yine nazi kammpı oldu filtr geri geldi artık msn face yasak neyse tatlım 59 kiloyum ya ama kemiğim iri doğumdna önce 55 tim ama 55 olmak istiyorum yineeeeeeeeeeee
hoşbuldum canım bebiş annesinin canına okuyor.Geçen hafta yine bronşit atlattık iğnelerle.Aynı anda bi de 2 dişimiz çıktı.Hepsi üstüste gelince ben perişan oldum.Şimdi çok şükür hepsini atlattık ama çok yaramazız.1 sn gözümü üstünden ayıramıyorum.
Senin prenses nasıl?
canım senin kemiğin iriyse benim durumum ne bilemiyorum :)))))))))
işallah o fltrede tez zamanda kalkar off(
ayrıca senin küçük efendi yürüsün bak sen 55ten bile düşersin merak etme.. :)
şimdiden coşmuş adam maşallahh :))
anladım canım çokk geçmiş olsun Allahım beterinden korusun yinede... yaz geldi diye seviniyoruz ama çocukların başı hastalıktan kalkmadı bu ne yaa..... e şimdi senin küçük adam daha haraketlidir tabiiki :))
belişkomda haraketlide öyle çok yorucu değil şimdilik... kendi kendine takılıyo sorunsuz bi bebek :)))
eee sende durumlar nasıl... çoğumuz piskolocik olark gelgitlerdeyiz bi sıkıntı bi tatil modu çökmüş durumda herkese :)))
Ne güzel yaa benim bebem çılgınlaştı iyice.1 dk yerinde durmuyor her yere tırmeniyor her deliğe girmeye çalışıyor.Şimdi koltuklara tırmanıp yanındakine gitmeyi keşfetti.Düşecek diye sürekli yanındayım.Gerçek manada düz duvara tırmanıyor.Kafasını vuracak diye ödüm kopuyor.
Psikolojik olarak iyi değilim.Biçıoğu kızacak bana ama pzt işe başlıycam stres yaptım.Kısa süre var okulun kapanmasına ama ben oğlumdan daha hiç ayrılmadım.Okula nasıl gidecem bilmiyorum.Şimdi bile gözlerim doldu.Çalışanların çoğu başladı işe biliyorum.Onlara göre şanslıyım da ama çok alıştım yaaa.
Benim dedim de bu yani.
kızlar dün oğlum yanımda koltukta oturuyoruz. benım üstümde askılı var sütyende askısız. yanımda oturuyor yakamı cekıstırmeye gögsümü acmaya calısıyor. agzını yaklastırıyor falan neyse bende actım memeyı. ayy yapıştı esek. ıkı cekıyor yuzume bakıp kahkaha atıyor:) ısırıyor yuzume bakıp tepkı olcuyor çok komıktı.
Ne güzel yaa benim bebem çılgınlaştı iyice.1 dk yerinde durmuyor her yere tırmeniyor her deliğe girmeye çalışıyor.Şimdi koltuklara tırmanıp yanındakine gitmeyi keşfetti.Düşecek diye sürekli yanındayım.Gerçek manada düz duvara tırmanıyor.Kafasını vuracak diye ödüm kopuyor.
Psikolojik olarak iyi değilim.Biçıoğu kızacak bana ama pzt işe başlıycam stres yaptım.Kısa süre var okulun kapanmasına ama ben oğlumdan daha hiç ayrılmadım.Okula nasıl gidecem bilmiyorum.Şimdi bile gözlerim doldu.Çalışanların çoğu başladı işe biliyorum.Onlara göre şanslıyım da ama çok alıştım yaaa.
Benim dedim de bu yani.
kızlar dün oğlum yanımda koltukta oturuyoruz. benım üstümde askılı var sütyende askısız. yanımda oturuyor yakamı cekıstırmeye gögsümü acmaya calısıyor. agzını yaklastırıyor falan neyse bende actım memeyı. ayy yapıştı esek. ıkı cekıyor yuzume bakıp kahkaha atıyor:) ısırıyor yuzume bakıp tepkı olcuyor çok komıktı.
canım ben oğlum 5 aylıkken calısmaya basladım. kafamda acaip büyüttüm. sütüm azaldı mahvettim kendimi ağlaya ağlaya işe başladım ve başlayınca gördümkü düşünmek daha yıpratıcı. işe başladıgın zaman daha rahat edıyorsun
ah canım ya kıyamam.... ama enazından okullar kapanıyor nasılsa d,ye teselli etmeye çalış kendini... dediğin gibi 3 aylıkken 2 aylıkken işe başlayanlar oldu geçim derdi zor ne yazıkki...( keşke ihtiyaç olmasa çalışılmasa ama şartlar zor...
ama şöyle düşün birazcık çalışıcaksın ama çok şanslısın neredeyse 1 yaşını hiç çalışmadan atlatmış sayılacaksın demi :)
oyyyyyyy yerim onu ben çok şekr senin sıpa yahuu bide böyle büyük adam gibi bi gülüşü varki bilmiş bilmiş tam yemelik maşallahhhhhh:roflol:
yaa kızlar benim boğazım açıldı anormal bi yeme içme isteği var anlatamam deliricem....
noluyoz yaa tam keseyim azcık gırtlaktan istiyorum ama olmuyo yaa.... nolcak halim böle hep yarma gibimi kalıcam off off...
Al benden de o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?