kızlar aslına bakarsanız oğlum uyku hali dısında meme emmiyor bile ama dün ne olduysa kendi açmak emmek istedi:) çok emmedi gerci oynadık:)
cocugun başkalarınmda oldugu zaman sana yaptıgı nazı yapamıyor merak etme yer. hemde belkıde daha kolay yer. sallamak konusunda bişey diyemem tabi. calısırken her seyın kontrolu sende olamıyor. ama merak etme sonunda herkes su halden daha rahat oluyor
yaa yemekleri çifter tabak yiyorum leğenle salata yiyorum sonra çay çerez ıvır zıvır yaa boğalar gibiyim noluyo anlamadım of bu ne yaa(
yaa yemekleri çifter tabak yiyorum leğenle salata yiyorum sonra çay çerez ıvır zıvır yaa boğalar gibiyim noluyo anlamadım of bu ne yaa(
canım benim hosbulduk...süt konusunda işin kötü tarafı kayınvalidemler buradayken aşırı strese girdim sütüm yüzde 50 azaldı sonra bu konumdayım 2 haftada ne olduysa oldu sol zaten akmıyor damlıyordu şimdi sağda azaldı...sık sık emzirmeye çalışıyorum emerkende kucakta emmiyor benimki yatırıyorum üzerinde 8 olup elime oyuncak alıyorum onunla oynarken emiyor yoksa emmek istemiyorcanım hoşgeldin.. sen yinede pes etme emzirmeye devam et bence... bikaç gün daha fazla emzirirsen sütün yerine gelir belki....
canım sakın alma sağlığından olursun Allah korusun işe yaramıyormuş zaten yinede sen bilirsin ama int de iyice araştır bak istersen...boshayallersmilesağol canım ınşallah öyle olur.
Red pappera gözüm takılıyor sürekli.Cesaret edemiyorum ama.Mucize bi yöntem olsa keşke de eski halimize hemen dönsek.
ben alıyim desem eşim öldürür beni.Ama biraz baktım olumsuz yorum yazan da bulamadım.
sorma benim eşte aynı 4 kilo verdim diye canıma okudu kendiside zayıf hani kilolu olsa amena boşver derim rahat davranırım ama asırı zayıf ya...kadınlar kulübü yaz red pepper yaz bak cıkıcakmı sen yinede iyice araştır canım bide emziriyormusun?
evet tatlım ya ınŞallahcanım senin kemiğin iriyse benim durumum ne bilemiyorum :)))))))))
işallah o fltrede tez zamanda kalkar off(
ayrıca senin küçük efendi yürüsün bak sen 55ten bile düşersin merak etme.. :)
şimdiden coşmuş adam maşallahh :))
anladım canım çokk geçmiş olsun allahım beterinden korusun yinede... Yaz geldi diye seviniyoruz ama çocukların başı hastalıktan kalkmadı bu ne yaa..... E şimdi senin küçük adam daha haraketlidir tabiiki :))
belişkomda haraketlide öyle çok yorucu değil şimdilik... Kendi kendine takılıyo sorunsuz bi bebek :)))
eee sende durumlar nasıl... çoğumuz piskolocik olark gelgitlerdeyiz bi sıkıntı bi tatil modu çökmüş durumda herkese :)))
neyse kızlar stres atın diye bir fıkra buldum:dddbayağı güldürdü beni...
3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken cebrail gelir ve der... Ki;
— içerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— tamam. Diyerek içeri girerler.
Içerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! Denir.
Diğerleri;
— yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. Derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler cebrail.
3.cüsü;
— yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— yaşasın! ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!!
Adam döner kadına ve:
— salak kadın, ördeğe ben bastım!
gülnaz ben herseyi eline veriyorum o kendisi tükürüğü ile yumusatıp yutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?