2009 Eylül Anneleri

merhaba
kontrole gittik egemen için iyiymiş ilaçlara devam et dedi bir süre daha iyice toplasın kendini burnu tıkalı ben hasta oldum spiral den dolayı çok kanamam oluyo vucüdün halsiz düşüyo kansızım zaten mahvoldum nezle kanama çocuğun hastalığı derken bittim birde eşim gececi oldu onunla uğraşıyorum

merhaba zeyocumm...
ya valla malum işler güçler... accık sitede dışarı çıkıyorum kızım hava alsın diye....
yavrum patlıyo evde...
o yüzden pek giremiyorum....
ee buralar nasıl bakalımm???
sen nasılsın gökşen kuzu nasıl?

bizim 9. ay kontrolumuzde yanı c.tesı gunuydu. kan sayımı yapıldı. demir baglama ve alerjı testlerı yapıldı.

doğumu sormuş :) kolay oldu arife gecesi 03:30 sancım şiddetlendi hastaneye gittik eşimle 7:30 doğum yaptım sancı çektim tabi doğumhane kısmı çok keyifliydi hemen oldu çok şükür 3 kere bağırdım doğdu benden önceki kadından korkmuştum ne dersek yap çabuk kurtulursun dedi doktorum gerçekten öyle oldu sağolsun ebemde çok iyiydi suyum gelmediği için kendi patlattı canın yanıcak derken bile şefkaliydi herkese kolaylık versin allah

kızlar yaa belize 6.ayda kan sayımı felan yapıldı okadar...
demir filan kullanıcaz 1 yaşına kadar.... ki kullanıyorumda ozamandan beri dr. ekstra bişiy yapıcaz demedi ama bilmiyorum bu ay ararım ozaman bi yapılıcak bişiy varsa boşu boşuna evde tutmiyim çocuğu....
yaa zeynocum vallaha bende öyle biyere gitmiyom yaa site içinde takılıyom maksat çocum havalansın... sıkılıyo evde çünkü bide diş halleri malum depresifiz :))))
bu arada bilgisayarın hayırlı olsun canııımm işallah iyi günlerde kullan diyelim şimdiden :)))

kızlar, benim sütüm 6. aydan sonra azalmıştı. kızımdan ayrılışım, başka sorunlar, iş yoğunluğu ve stresi derken iki göğüsten 100 CC çıkarsa seviniyordum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle lactamilk diye %100 bitkisel bir ürün aldım. bir haftadır kullanıyorum. bugün sabah tek göğsümden 120 CC süt çıktı. çok sevindim. sanırım faydası oldu. sütü olmayan anneler bir araştırsın

Selam kızlar,

Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…