Selam kızlar,
Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa((
Selam kızlar,
Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa((
ayşecim ben oğlumun 4.ayından beri
bizim deterjanla yıkıyorum hiçte bişi olmuyooo
bu kadar pimpiriklenmeeee
ama mutlaka ütülüyorum sen de başla bence
ilerde alışması belki daha güç olurrrr
Selam kızlar,
canım ya lütfen iyi düşün iyi olsun nasıl birşey oluyor anlamadım ki tam tatlım ama sen merak etme bence kötü birşey çıkmayacak. ama yinede içini ferah tut çocuk bu tatlım anlık bişiydir huy edinmiştir kıyamam sana ya
tekrar selamlarrrr
dilek çiiim hemen moralin bozulmasın
normal bi durum bence sakin ol cnm birazzzz
defne en baştan beri çok sağlıklı bi bebek sonuçta...için rahat olsun
dilek boır an evvel dr a gotur aklında kalmasın. benım kuzumada ciğer ve dalak buyumesı var dedıler bende bu akşam ultrason cektırcem.
tatlım yanımda çocuğu olan abla var onun çocuğu 6 yaşında hala oluyormuş ama epilepsi faan değil sen sıkma canını
moralini bozma canım aklına kötü şeyler getirme emin ol hiç bişeyi yoktur defnenin
msms benim arkadaşımın bebeği 3 aylık o doğduğu günden beri sütünün az olduğunu söyledi. hatta ilk başta mama takviyesi yapmışlar. ilacı içince diyo yarım saatte sütü oluyormuş. hatta ben geçen gün gördüm dedim ki, ya bende artma olmadı. acaba yaramadı mı dedim. bana biraz daha dene dedi. gerçekten bir kaç gün sonra arttı. eddim ya. bak bugün sabah garkettim. ölen yine sağdım aynı şekilde. bir de arkadaşım sütünün kalitesinin de arttığını söyledi. tahlil yaptırmışlar. çok pimpirikliler de.:)) yani ben de lup olmayacağını bilemedim ama yine de denedim ve arttı. bizim artık 9 ay olduğu için ilk aylardaki gibi gelmeyecek ama bu kadar çabuk da azalmaması lazım bence.
dilekcim iyi düşün iyi olsun. canını sıkma. bazen doktorlar böyle davranabiliyor. bu bazen kötü ama bazen de iyi oluyor. çünkü panik yapmasalar var olan bir rahatsızlık geç farkedelebilir. sen içini ferah tut, duanı eksik etme. minik kızının sağlığı inşallah yerindedir annesi :)
Dilekçim aklına sakın kötü şeyler getirme, aynen bir arkadaşımın çoçuğu içinde olabilir demiş bir doktor, kız mahvoldu, 3 doktora daha götürdü yok öyle bir şey demişler, beyni çok hızlı çalışıyormuş sinirler yetişemiyormuş ama yaş ilerledikçe düzelir demiş doktor sadece düzenli kontrol altında olması lazım demiş,
ben öyle bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum defnede, kötü düşünme canım, bak göreceksin birşeyi çıkmayacak Allahın izniyle
ben bu arada bugün işe arabayla geldim,
9 saat aldığım sürüş dersi sonucu artık araba kullanabiliyorum
çok sevinçliyim
inşallah kazasız belasız eve de gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?