bencede dilkeçim bir an önce kontrolleini yaptır.. yoksa iyice yıpratacaksın kendini..mail attın mı gavur doktorlara ne dediler..
Amannn onlardan bir hayır yok ne varsa yine bizim türk doktorlarda var. Hatta Harvard'dan bir doktora bile yazdım, cevap yazmış ama işte video veya tanımlarla bir sonuca varmak çok zor bir nörologa götürün demiş. Düşünsenize Harvard'dan bir nörolog Defne için mail atıyor bana. Burdan bir arkadşım şey diyor : Dilek tıp dünyasını ayağa kaldırdın kaydirigubbakcemile3
oohhh yarasın
biz de kızımla akşam 19:30 da bi uyuduk
sabah 7 ye kadar
arada iki kez uyandı tabi emmek için
ve halaaa uykum var
uyudukça uykusu geliyor insanın
mevzu evlat olunca insanın dünyayı ayağa kaldırası geliyo.. yinede cevap vermişler bizimkiler olsa haytta muhatap alıpda cevap yazmazlar..inşallah kuşumun hiçbirşeyi çıkmayacak.. şu videoyu banada yollasan merak etim acaba bade yapıyo bazen ama çok dikkat etmemiştim..
eylul 19:30 da uyku demek ne demek yaa maşallah :) ben pğ.tesi çok rahatsızdım çok erken yattım dıyorum güya 22:15 de:) alitunayı uyuttum yattım:)
ohh maşallah sen daha ballıymışsın ben bir haftadır ikiden önce uyuyamıyom.. ortalığı topla yemek yap süt sağ derken ikiyi buluyo...
11:30 gayet iyi valla dilek benım normal sartlarda en erken 12:30
oohhh yarasın
biz de kızımla akşam 19:30 da bi uyuduk
sabah 7 ye kadar
arada iki kez uyandı tabi emmek için
ve halaaa uykum var
uyudukça uykusu geliyor insanın
kızlar 41 kere maşallah. ben bir yıldır. 4 saatten fazla uyursam aman ne uyudum be diyorum.
Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum, tecrübelerinizden faydalanıyorum ama yorum yapma fırsatım olmadı, size bi konuda danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.:
Bugün bir bakıcı ile görüşmem var evde kamera olacağını söylesem mi söylemesem mi ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?