2009 Eylül Anneleri

bencede dilkeçim bir an önce kontrolleini yaptır.. yoksa iyice yıpratacaksın kendini..mail attın mı gavur doktorlara ne dediler..

Amannn onlardan bir hayır yok ne varsa yine bizim türk doktorlarda var. Hatta Harvard'dan bir doktora bile yazdım, cevap yazmış ama işte video veya tanımlarla bir sonuca varmak çok zor bir nörologa götürün demiş. Düşünsenize Harvard'dan bir nörolog Defne için mail atıyor bana. Burdan bir arkadşım şey diyor : Dilek tıp dünyasını ayağa kaldırdın kaydirigubbakcemile3

eylul 19:30 da uyku demek ne demek yaa maşallah :) ben pğ.tesi çok rahatsızdım çok erken yattım dıyorum güya 22:15 de:) alitunayı uyuttum yattım:)

mevzu evlat olunca insanın dünyayı ayağa kaldırası geliyo.. yinede cevap vermişler bizimkiler olsa haytta muhatap alıpda cevap yazmazlar..inşallah kuşumun hiçbirşeyi çıkmayacak.. şu videoyu banada yollasan merak etim acaba bade yapıyo bazen ama çok dikkat etmemiştim..

oohhh yarasın
biz de kızımla akşam 19:30 da bi uyuduk
sabah 7 ye kadar
arada iki kez uyandı tabi emmek için
ve halaaa uykum var
uyudukça uykusu geliyor insanın

ohh maşallah sen daha ballıymışsın ben bir haftadır ikiden önce uyuyamıyom.. ortalığı topla yemek yap süt sağ derken ikiyi buluyo...

Aynen öyle, türk doktorların çoğunun burnu havada hele hele harvard'da prof olacaklar hayatta kimsenin yüzüne bile bakmazlar, Yollayayım tatlım mail adresini özelden gönder.

eylul 19:30 da uyku demek ne demek yaa maşallah :) ben pğ.tesi çok rahatsızdım çok erken yattım dıyorum güya 22:15 de:) alitunayı uyuttum yattım:)

ya akşam midem bulandı biraz ben yatıyım yarım saat sonra kaldırın dedim eşime ve annesine
benden hemen sonra eda da uyumuş
onlar da kaldırmamışlar
normalde eda da böyle jestler yapmaz bana ama bu sefer acımış halime :)

ama bi de şu var benim normalde de gece 12 yi gördüğüm pek olmaz
normal yatış saatim de 22:00 civarıdır

ohh maşallah sen daha ballıymışsın ben bir haftadır ikiden önce uyuyamıyom.. ortalığı topla yemek yap süt sağ derken ikiyi buluyo...

:kedi: uyuduk valla :)
ama dediğin kadar iş yapsam ben de gece yarılarına kadar yatamam
ben gelip yemek ye edayı doyur oyna yat yapıyorum
bi de bu ara kayınvalidem bizde sağolsun evde hiç iş yapmam gerekmiyo
nerdeyse yıllanmış ütülerimi bile bitirdi kadın

Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum, tecrübelerinizden faydalanıyorum ama yorum yapma fırsatım olmadı, size bi konuda danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.:
Bugün bir bakıcı ile görüşmem var evde kamera olacağını söylesem mi söylemesem mi ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler

selam herkese gece dellendirdi sıpa beni ya anneme gittik orda uyudu gelince eve uyumadı daha doğrusu yaşlı kadınlar gibi dön sağa dön sola gözler kapalı neyse aramıza getir dedi kocam aramızda bikaç saat uyudu ama sürekli tepiniyo adam rahatsız kızdım gece üçte aldım attım odasına uyudu şükür 7 ye kadar beyfendi yalnızca rüzgarmı bu kadar dönüyo yoksa sizin bebeklerde böylemi merak ettim yani bu bebek gibi uyuma lafı tamamen yalanmı

evde kamera varmı? varsa söyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…