2009 Eylül Anneleri

tabiki söyle. ayağını denk alsın. :)

bence kamareların farkedmeyecekse söyleme.. ona göre daha iyi emin olursun ..fakat farkediliyosa söyle..

arkadaşlar bana kalırsa kameranın olduğunu söylemek gerk
1- bu onun da hakkı. siz ister misiniz gizlice gözetlenmeyi
2- çocuklarınızı ona koşulsuz teslim etmediğiniz bilmeli
3- davranışlarını ona göe düzenlemeli.

benin bakıcıya annem ve kayınvalide eşilik ediyor şu anda. ama bir yaşına geldiklerinde kızlar kamera olacak evimde ve bakıcı da bunu bilecek. ha annemler onu gözlemiş ha kamera vasıtasıyla ben. onun için değişen bir şey olmayacak.

bence söylemelisin. çünkü orası bir iş yeri değil yanı bızımkıler gibi değil. kadın giyinip soyunur temkınlı olsun. nerde oldugunu soyleme.

Defne uzun zamandır öyle resmen canımızı çıkartıyor geceleri gözler tamamen kapalı ama sürekli ya tepiniyor , ya kafasını bir sağa bir sola çeviriyor, eller kollar hiç durmuyor bazende mızıldanıyor.

gülnazcım gökşende öyle deli gibi dönüyo yatakta annesine çekmiş bu konuda :) biraz deli yatarıdma adam yatağın bi köşesin de ben koca yatakta döner döner dururm :)

Bakıcı zaten eylül ayında başlayacak birkaç kişi arasından seçim yapmak istiyorum o yüzden şimdeden başladım, evde kesin kamera olacak ama saat veya biblo şeklinde yani kamera olduğu anlaşılmayacak, ama ben özel hayata müdahale olduğu için bilsin mi acaba diyorum, ama biryandan da bilmese daha iyi diyorum kararsızım yani??!!!

selam kızlar.
dilek geçmiş olsun okudum yazılanları. biliyorum zordur ama içini ferah tut bence de bi sorun çıkmıcak defnede.
herkes iyidir umarım.

sen birde badeyi gör ..geçen aramıza yatırdık sabah bir uyandık başı ayaklarımızın ucundaydı..her koyduğumuzda çoçuğu farklı şekillerde buluyorum.. korkmayada başaldım düşer falan diye..

kamera olayına gelince kızlar ben bakıcımı ilk bir ay gizli kamerayla izledim ve şu an çok eminim ondan o yüzden içim rahat teeslim ediyorum.. kamera olduğunu bilse ona göre davranacak kamera olmayan yerde gene yapacak yapacağını.. sonuçta ben çocuğumu emanet ediyom valla onun hakları çokta umrumda değil..

günaydın ben bebekler gibi uyurum da benim oğlumda deli gibi uyuyo bıraktığım gibi bulamıyorum hiç düz bırakıyorum uzunlamasına yatakta enlemesine yatıyo dönüyo bacaklar üstüste yan dönüyo şekilden şekile giriyo

sevdalina bence de bilsin. daha da özenli davranır öyle olursa.
gülnaz geliyon dimi bacım ctesi günü...
kızlar ctesi buluşuyoruz nasipse. iki seçeneğimiz var karar verelim birlikte. ,
1- kadıköy boğanın orda nazım hikmet kültür merkezi. bahçeli kafe tarzı
2-optimum avm. kapalı e5 üzerinde bir yer işte.

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dilek o dönme olayını biz atlattık şükür(yani normale döndüşükür)düzelicek merak etme

tatile gidicek arkadaşlara da iyi tatillerrrr
biz gidemiyos canımız çekiyo
yalanıp yalanıp oturyoss yerimizeeeee:gitme:

gülnazcım gökşende öyle deli gibi dönüyo yatakta annesine çekmiş bu konuda :) biraz deli yatarıdma adam yatağın bi köşesin de ben koca yatakta döner döner dururm :)

resmen kafama takmıştım rahatladım ya külliyen palavra demekki bebek gibi uyuma lafı yarım saatte bir uyanıyodu bizim yanımızdayken ayırdım odasını arada bakıyorum yatağın bi ucuna geçmiş falan diyorum uyandıda duymadımmmı acaba neyse kızlarımızda deli yatıyomuş demek kaydirigubbakcemile3

bizde gidemiyoruz ilk kez param var tatil için ama izni yok eşimin ablam kardeşim herkes gidiyo kardeşim cumartesi bodrumda hemde oturup ağlıcam sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…