Kızlar ya oğluş uyuyamıyor tam uyucak bir ağlama bir ağlama bütün gece mız mız gözleri kızardı ama çocuk uyuyamıyor 2 saat ayağımda saalladım ama memnun olmuyor kucağımda ayağımda canım çıktı 12 de zorla uyudu bütün gece bir anda ağlamalar sonra sabah ezanında kalktı ama keyfi yerinde işe gelirken gülüyor bay bay bile yaptı ama var bişeyi.. uyuyamıyor çocuk ağrı kesici içirdim yok fayda etmedi
a.szemuszemusgünaydın kızlar hafta sonundan beri hastaydım giremedim nasılsınız ?
Günaydın hanımlar ,
Birrcancım klasik olacak ama dişi mi çıkıyor acaba , dün efe de akşam yatırdım 3/5 kere ağlayarak uyandı sonra akşam annem geldi ateşi var dedi ölçtüm ateşi çıkmış calpol verdim uyuttum güya ama ancak yanıma alınca rahat rahat uyudu , üstte dişi geliyor bizimkinin derdi bu eminim .
ilk olarak diştendir dicektim ama ağrı kesici de işe yaramadı demişsin
yattığı yer sıcak mı bircan
belki sıcaktan huzursuz olmuştur
ya da yatmasına yakın zamanda mı yedirdin
çok yemek de bazen gecelerini zehir edebiliyor
belki midesi rahatsız olmuştur
günaydınnn
bircancım yorucu bi gece geçirmişin bazen sebebini bilemediğiniz nedenlerden böle yapıyolar vardır bi sıkıntısı bu gece rahat geçirirsiniz inş...
kızlar üstten 4 dişimiz birden geliyor 2 si patladı 2 taneside patlamak üzere ama hiç böyle yapmazdı çocuk. resmen eridim dün ya ne yapcağımı şaşırdım bi annem alıyo bi babam alıyo yok mutlu olmuyo ağlıyo mamada yemedi saat 8 de çorba içmişti ondan sonra bişiy yediremedim ama gece Sma devam sütünü içti. bide sürekli su içmek istiyor suyu çok içincede karnıdan sesler geliyor su doluyor midesi kusuyor acaba ateşi içinimi yakyı ama dışında ateş yoktu ölçtüm yinede ama yoktugunaydın kızlar. benim oğlumda 3 gecedır herhangı bır saatte uyanıyor gozler kapalı ama mızır mızır 1 saat ugrasıyorum. diş miş yok ama sebepte bılemedım
günaydın alt dişler zorlamadı üst dişler çok zorluyo bizi de uykusuzluktan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?