2009 Eylül Anneleri

bu arada defnenin iştahsızlıgı tavan yaptı. ben dişine bağlıyorum.
uykuya dalma güçlüğü, hafif ishal ve mızmızlık da var.
ilk dişleri bekledik durduk, şimdi de acele tarafından devamını bekliyoruzzzz :))
dr.un tavsiyesi ile bugun SEVEN SEAS portakallı balık yağı şurubu aldık.
ilk gün sonucunu buna mı bağlamalı bilmiyorum ama dilimi ısırayım bugun iştahı normaldi.
en azından yedirebildim. birkaç gün deniyim, sonuçları yazarım.
iştahsız bebeşi olan anneler hemen dener tabi kullanmıyorlarsa.

oooo tubacımm nasılsınnn bütün topik seni bekliyor nerelerdesin nasıl geçti tatil ...

ayşecimmm canım naber? özledim yaa sizi inanki.....
valla bende ki haberleri yazdım. sizler naptınız?
ihale sana kaldı :))))))))))))) anlat bakem ne var ne yok?

bu arada otel yemekleri 10 numara. gönül rahatlıgı ile defneyede verdim kaydirigubbakcemile5

canım herkes iyi şükür bebeklerde ufak tefek hastalıklar oldu hepsi iyi şükür.. bu cumartesi büyük istanbul buluşması yaşancak inşlh.. tatilinizin güzel geçmesine sevindim canım keşke ucağa binseydiniz canım yaa.. şükürler olsun iştahınız düzelmiş...o balık yağından bende alıcam inşlh..
bende sanırım depresyona giriyorum kalbim gönlüm hep dalgalı... direniyorumm...inşlh bu durumum düzelir..
çok yağmur yağdı canım etkilendinizmi sizde defne sevdimi denizi soktunmu..
off tail sonrasını hiç sevmiyorumm bende en iyisi gitmemek:))

evet canım gitsen bi türlü gitmesen bi türlü tatile.
defne suyu çok sevdi. tahmin etmezdim bu kadar seveceğini.
denize sokmadım hiç soguktu su ama havuza ve şişme havuzuna soktum.
oturabilecegi bir simit aldım ona. içinde ayaklarını çırpıp yuzdu resmen
nasıl heyecanlanıyor ellerini çırpıp suya ses çıkarıyor habire ve mutlu oluyor :)))
yağmur yoktu allahtan. dönüşü de uçakla yapmadık ozellikle gezeriz donerken diye.
eşyamız da çokdu tabi. neyse şükür vardık.....

sen neden depresyona giriyosun bakim yaa..bende de var bu aralar oyle durumlar.
bi ara dertleşelimmmmm

kızlar unutmadan yarın BıM e bir ugrayın. oturaklı simit, havuz vs. deniz ürünleri var.
almayı düşünenler için fiyatları da çok güzel.....
kaydirigubbakcemile5

ay kurtlar vadisinin sonunu izledim. sinirlerim bozuldu resmen yaa pofffffff alsanaalsanasmile
ne kadar kaptırıyoruz bazen dizilere kendimizi, sanki bizden biri oldular. hiç yabancılamıyoruz onları kafamçokkarıştı

merve geç gördüm biraz ama yine de cevapyazayım
emziği ben bıraktırmayı düşünüyordum bu emzikten sonra bi daha almicam diyodum ama kesin değildi
ben böyle düşünürken o kendiliğinden bıraktı
zaten sadece uykuya dalma aşamasında kullanıyordu
şimdi yastığı görünce zaten mızıldanmaya başlıyor emziği ise asla ağzına sokmuyor
gün içinde de bakalım alacakmı diye denedim ama istemedi
benim de canıma minnet zaten :)
annemin söylediğine göre ben de tam 9 aylıkken kendiliğimden bırakmışım emziği

evett çok süküğr:) yaa bişey sorcam sana sen mayo bezlerden aldınmı?? hugies dısında varmı. hugies israilin almak istemıyorum da

evett çok süküğr:) yaa bişey sorcam sana sen mayo bezlerden aldınmı?? hugies dısında varmı. hugies israilin almak istemıyorum da

yok mayo bez almadım..archimedes diye bir çocuk mağazası var ya..bezli mayo satıyor..alıştırma külotları gibi..onlardan aldım 2 tane..biraz büyük aldım seneye de giyer diye..

gunaydın:)
dun oğluşun diş buğdayını yaptık.cok guzel gectı.ve ogluşum aspirini tuttu.dr ya da eczacı olacak herhalde:)herkes hedıyeler alıp da gelmış ogluşuma.bız ıkramları yerken o uyyordu.sonra ıstemeye ıstemeye uyandırdımm pastasını bırlıkte kesmek ıcın.cocuklar diş kurabıyelerıne bayıldılar.co yoruldum ama değdi gercekten.ıyı kı yapmısım dıyorum.ıncı gıbı ıslerı olsun ıns kuzumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…