2009 Eylül Anneleri

poyraz bizim yanımızdayken bizim olduğuna inanmıyorlar hele annemle bir yere gittiğimizde annemin sanıyorlar ama annemde genç 43 yaşında bende 22 sanırım o yüzden bende takıldım 58 kiloda kaldım

poyraz bizim yanımızdayken bizim olduğuna inanmıyorlar hele annemle bir yere gittiğimizde annemin sanıyorlar ama annemde genç 43 yaşında bende 22 sanırım o yüzden bende takıldım 58 kiloda kaldım

evet resimlerini görmüştüm senin olduğuna inanmamaları gayet doğal bence
e annen de gençse yanlış anlarlar tabi
ama ne güzel ya iki kişiye aynı anda iltifat :)

bırcanı bızzat gormuslugum var.hatta gebeşken 31 haftalık hamışken gordum o zaman bıle cıtırdı top gıbı karnından baska bıseyı yopktu.suankı halını tahmın edebılıyorum.narın kadın veselam

ya yaş konusu içimde yara annem beni 20 yaşında doğurmuş ben 28 de doğurdum oğlumu evlenmekte geciktim ne yapıyım 9 ay dolmadan çocuk oldu allahtan

siz bilmiyosunuz bir sır veriyim ben evlendiğimde çocuk için evleniyorum dedim yani evlenme konusunda çok hevesli değildim çocuğum olmasını istiyorum artık o yüzden evlenmek isityorum durumu ve evlendikten 10 gün sonra doktora gittik 6 haftalık hamileymişim

eylül cüm sen yarın geliyomusun buluşmaya ?

malesef ııı ıhh :umursamaz:
gelemiyorum
eşimle ilgili sebepler yüzünden
aslında şu sefaköydeki buluşmaya bi kaçamak yapıcaktım ama başaramadım
bu karşıda hepten imkansız benim için
sen naaptın
en son dayınla ilgili bi durumdan ötürü gidemiyodun diye hatırlıyorum
geçmiş olsun dayına da bu arada

öyle olmuş bilmiyoduk ki eşim diyodu sadece uykuya düşkün oldun sakinleştin iyice hamilesin diye ben yok diyodum onun içine doğmuş dr hamile dedi oğlumuz olucak hep dedikleri doğru çıktı

eylülcüm çok isterdim sende gelsydn keşke sağolsun eşim bişi demedi hatta destek bile oldu:)

ben de isterdim
aslında bizde durum biraz ters
daha önce bahsetmiştim burda da
benim eşim de destekliyor
hatta fazlasıyla destekliyor
sen de gitsene falan diyor
ama şöyle bir durum var ki
eşimin de netten oynadığı oyunlar var ve ordaki insanlarla görüşmek istemişti birkaç kez
ben kabul etmemiştim
hiç hoşuma gitmadi bu fikir
dolayısıyla ben de böyle bir talepte bulunamam ona yol açılmış olur
yine de yakınlarda olursa çaktırmadan katılırım ben de size
başka sefer inşallah

ooooo millet cozutmuş yine :)))
biz eşimle pek bi yakındık hatta evlenmeden önce daha yakındık deeeermişim :)))
zeynep gelmene çok sevindim. aslında erkekleri de anlayabiliyorum yani benim eşim de ilk buluşcağımız zaman gerilmişti ama benim sizi ne kadar sevdiğimi biliyordu bişey dememişti. yine de bir süre bizi izlemiş beklemiş bıraktıktan sonra :)))

bizim hikayemiz ilginç biraz ben eşimin 2.evliliğiyim ilk eşiyle cinsel beraberlik yaşayamamışlar vajinismus sorunu yüzünden ve tedavi olmamış ayrılmışlar biz evlenmeye karar verince önce bu sorunu aşalım dedik eğer bu konuda uyumu yakalayamazsak evlilik sürmez dedik zaten beraberliğimz başladıktan sonra evlendik söz nikah nişan hepsi 6 ay içinde hallettik ağustosa flörte başladık ocakta evlendik

nazancım sorun olmasın diye baştan halletiniz yani:))

ama ben o günün ve gecenin özel olduğuna inanıyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…