2009 Eylül Anneleri

esincim kadıköyde sende gelirmisin .?

yasemincim hiç bilgim yok malesef netten bi bak istersen eşine geçmiş olsun

ZEYNEPCİM GELMEYİ SİZLERLE TANŞMAYI ÇOK İSTERDM.ama sana daha önce söylemştm ben ist.dan evlenince ayrldm.ama temmuz aynda bir sürelğne gelicğm tatlım.

ayşe bize yazıklar olsun millet hamile evleniyor lan ben 3. yılımda hamıle kaldım oda zorla :)

MERYEMCİM canım benim her şeyden önce yıldönümün hayırlı olsun .Allah nice mutlu sağlıklı huzurlu yııllar nasip etsin tatlım.
inan ben de çok zor hamile kaldm 22 imde evlndm 27 imde hamile kaldm.düşükler...:(((6 bitecek 7 e girecğz bizde ağststa...

kızlar bizim eve ikeadan mama sandalyesi alacaz, annemlere pahalı bişey almıştık, kendi evime ikeadan alıyım diyorum... hiç baktınız mı, almaya değermi..... basit bişey olsun, rüzgara yemek yedirmicem zaten evde, annemde yiyor, haftasonları kucağımda yediriyorum, sırf masada biz yerken dursun diye....

zeynepcim biz 12 de çorba içer çıkarız artık ordada yoğrdunu ve meyvasını yer..zaten ben neyersem oda yer idare ederiz...)

meryem hayırlı olsun evlilik yıl dönümünüz....

esin nasılsın, inşallah bizde bir gün buluşuruz istanbullularla, ben de çok istiyorum sanal alemden çıkıp gerçek aleme girmeyi :)

bende yakında şu araba işini çözücem. zaman bulmam lazım once poff..

iştahının acılmasına sevındım gülay. kaşık nasıl gidiyo

evet bencede ana yemeğini yedirin , sonrada yanına en çok sevdiği şeyi alın yiyeceği, benim kıza çünkü dışarıda bişey yedirebilene aşk olsun. ancak elimle yediklerimden verince yiyor, zaten kaşığa tepkiliyiz. hem sizde rahat edersiniz.

ayyy esincim ben seni istanbulda sandım ya yarınki buluşma aklımı başımdan aldı gitti :)

inşallah istnbulda oldğm bir zaman yine belki denk gelirim buluşmaya..ama bodrumlara yolunuz düşerse biz burda gamzecimle beraber hazır nazır bir şekilde bekleriz tatlım:))

tamam canım bende o zaman yanıma meyve püresi alıyım diyodum almıyım o zaman çünkü daha önce hiç yedirmedim aptamilin filam püresini evde çorbasını içirir çıkarım ordada benden otlanır :)

canım sağol. senindemi tüp bebek yoksa. valla gec oldu ama şükür oldu yaa gerisi hikaye:)

esin nasılsın, inşallah bizde bir gün buluşuruz istanbullularla, ben de çok istiyorum sanal alemden çıkıp gerçek aleme girmeyi :)

sağol canım . valla gelırsenız ne güzel olur. emsalcim geliyor diye sebep oldu. aslına bakarsanız benım için okadar zamansız bir günki:) p.tesi sabah ucagımız. valiz toplamadım ev berbat:) kadın tutmustuk vazgectık:)

canım benim yolum kısa evde yediriyim oradan da karşıya geçmeden bişiler yedririm yine olmadı sizden otlanırız ali tuna vermezmi bize mamasından :)

hg Gülaycım inan ben de uzun zamandr topikte seninle rastlaşamadğmızı düşünmüştm sevindim canım.evet ya ben de çok istiyrm sizleri görmeyi.eğer tatilini bodrumda geçirecek olan varsa muhakkak biz de buluşalım..:)))) aslnda biz ankaraya da çok sık geliyrz hele geçen yıl kaynpeder 3 ay ibnisinada yattğnda hep ordaydk hamile halimle..çok isterim görüşmeyi:)))

canım benim yolum kısa evde yediriyim oradan da karşıya geçmeden bişiler yedririm yine olmadı sizden otlanırız ali tuna vermezmi bize mamasından :)

vermezmi hiç yaa benım oğlum paylaşmayı sever ekmeğini önce kendı agzına sokar cıkarır gökşene verir okadar yani:)

herkese selaaammmm :)))
elacım pastanız kurabiyeleriniz çok şeker inci inci sağlıklı dişler sıralansın damaklarında eymen paşanın inşallah :)))
gülaycım rüzgar prenses için de geçerli dualarım :)))

bizde daha diş falan olmadığı için imrenmekle kalıyorum :roflol:
bi de kıskanıyorum sizi yaa, keşke şimdi oturuyor olsaydım istanbulda, kesin gelirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…