2009 Eylül Anneleri

zeynepcım bızım işimiz var bugun evlılık yıldonumumuz biz baska bıryerde ben eşim oğlum yemek yeriz:)

slm kızlar şimdi ben anlamadım tam buluşma yerimiz nazım hikmetmi .. tubada nete giremiyomuş sorun varmış yarın görüşürüz inşlh.. zeynepcim geliyor olmana çok sevindim ..
off yaa bende ne giyincem onu düşünüyorumm.... gardolabım çok genişte seçemiyorumm :roflol::roflol:

bende ciddiye almamıstım zeynep zaten:) sağol bu arada

sağol ayşe biz 2006 lıyız canım 4. yılı devirdik..

biliyorum canım ciddiye almadığını :))

ayşecim valla ben kızımın ne giyceğini ayarladım kendimde normal spor gelicem çünkü ordanda karşıya geçiçem kınada var akşamına yolda şıkır şıkır olamam şimdi :))

şimdi istanbul buluşmasına gelicekler..
1bahar..aliefe
2meryem..alituna
3tuba..doğa
4ayşe..a.eymen
5zeynep..gökşen
6ebru..aliş
7özge...batu
8emsal..esra...

başka..???????????

hiç meryemim yaa 25 imde evlendim 30 da doğurdumm neyse bunada şükür...:)))))

kızalr ben evlenmeden hamile kalsam çüşş derler di herhalde ne acelen var 18 nde evleniyosun diye :))

bende 20 yaşmda kızımı kucağıma aldım :)) mevlam nasip edrse 22 . yaşımdada 2 . alıyım inşallah :)

kızla nasılsınız.....

demek buluşuyosunuz, biz ankaralılar için de bol bol gezin, konuşun... buluşmalarınızı duydukça keşke istanbulda olsaydım diyorum bende her defasında....

araba sürme işini çözdüm bayağı, artık rüzgarı ben bırakıyorum sabah anneme, akşamda alıyorum... gerçekten büyük rahatlıkmış, ama eşim için zor oluyo çünkü kurum servisiyle işe gidiyo, onuda araba tutmuş dün, midesi bulandı durdu gece boyunca... ama alışacak, çünkü iki arabanın masrafına katlanamayızzz...

bu arada vitamin değiştirdik, Marnys Junor - Arı Sütü ve Multivitamin kullanmaya başladık. gerçekten iştahı açıldı, maşallah diyim dilimi ısırayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…