2009 Eylül Anneleri

aynen zeynepcim biz de benim ve reyyanın altınlar (düğünde mevlütte falan oluyor ya) hepsini altın hesabına yatırdık.. en karlısı olacak inş..

ay yine uyandı, kaçtım ben kızlar :((

iyi akşamlar kızlar umarım herkesın keyfi yerındedır
hiç kimse yok herkes yarınki büyük ist.buluşmasına hazırlık yapıyo galiba kocamı kadırabilirsem ben de gelmek isityodum aslında ama beyfendi göreve gitti 3 günlüğüne koca h.sonu oglumla yalnızız
meryemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere dilerim bi yastıkta kocayın şimdien ii tatiller
gülaycım hüsniyede yazmış ben de zaten ondan gördükten sonra almaya karar verdım tavisye ederim bize diger türlü bi sandalye olsa dayanmazdı çok kirletiyoruz bunu silme imkanımız var

Son düzenleme:
gülcancım tüh yaa keşke gelebilseydin ne güzel olurdu yaa.. inan bisürü ütüm var akifeymeni yeni uyuttum ütü bitsin anca hazırlanırım ama tuğbadanda ses çıkmadı arıyım bidahada ona göre hazırlanırım sonra boşa hazırlanmayalım..

kısmet değilmiş cnm inş. başka zamana
ayy ütü yapmaktan ööö geldi bana yapmayınca içimde rahat etmiyo ama sıkıldım artık haaaa....tubacım gider kesin böle büyük buluşmayı kaçırmayınnnn

zeynepcim sıkma canını alış artıkelden bişey gelmiyo napcan... erkekler böle..
benim eşimde cuma ya kendini hemen attı dışarı sanki biz hergün sokak geziyoz o bunalıyomuşş sanırım evden sıkılıyor ama bütün erkekler aynı..

bahar bu adam bide benden korkar güya korkmasa evin yolunu bilmeyecek:)))))))))))))))))))

yemin ederim adama dokunmuyorum anlış anlamasın diye rahat bırakıyorum yinede dışarı çıkıyo ne anlıyo bu dışarıdan anlamış değilim ama yinede şükür ediyorum evliliğimiz ilk zamanlarında daha çok dışarı çıkıyodu gökşen doğduğundan beri pek çıkmıyo kızımla oynucam diye

valla benimki benden filan korkmaz kimseyide takmaz anne baba da yok lafını geçiricek saldım çayıra hesabı kendi istemesse gitmez

benimkinin evlenmeden önce ctesi akşamları bi halısahası varmış evlendikten sonra o da bitti gerçi son zamanlarda arada bir ok veriyorum şirinlik yapıyor gitmek için :)onun haricinde pek ayrı takılmyıyoruz biz.

fotoğraf makinasının şarjı bozulmuş ya inşlh yarına yeter:(((((((((
zeynepcim işn zor rabbim kolaylık versin..zamanla herşey düzelir.. ben evlendiğimiz ilk 2 yıl eşimi hiç görmüyodumm nerdeyse..şimdi düşünüyom nasıl katlanmışımm..

Back
X