2009 Eylül Anneleri

kızlar tuğbayla görüştüm
inşlh yarın geliyoruz.. misafiri varmış girememiş...

herkese iyi geceler
yarınn istanbul buluşması var herkeslerde bir telaş.gönlünüzce güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.fotoları paylaşmayı unutmayın.hep facede paylaşmayın azcık kkdada paylaşın face olmayanlar için :)
bende sene sonu evrakları vs.derken okulların kapanmasını bekliyorum.seminer döneminden hemen sonra inş.izmirde olucam.yazın izmir buluşması yaparız inş.
eylül hasta ne yazıkki burnu tıkanıyor.gözleri sulanıyor.ve hala balgamını tam olarak atabilmiş değil.balgam sökmek için formülünüz varmı.ayşe senin bir formülün vardı.öksürüğü durdurmak içinmi yoksa balgam söktürücümüydü.tekrar tarifi paylaşabilirmisin canım.

günaydın. dün akşam şapadanak çıktım ali efe uyandı da. yatırıyorum ağlıyor omzuma yatıp uyucakmış tam daldı diyorum yatırıyorum basıyor feryadı 1 saat kucak yaptıktan sonra zorla yatırdım yatağına. regl de olmuştum belim koptu ya. eşim erzuruma görümcemin düğününe gitti haftasonu babanemle başbaşayız. ay bugün buluşma var ne güzel dimi :) neyse birazdan kuaföre gitcem azcık güzel görüneyim arkidişlerime

günaydın. dün akşam şapadanak çıktım ali efe uyandı da. yatırıyorum ağlıyor omzuma yatıp uyucakmış tam daldı diyorum yatırıyorum basıyor feryadı 1 saat kucak yaptıktan sonra zorla yatırdım yatağına. regl de olmuştum belim koptu ya. eşim erzuruma görümcemin düğününe gitti haftasonu babanemle başbaşayız. ay bugün buluşma var ne güzel dimi :) neyse birazdan kuaföre gitcem azcık güzel görüneyim arkidişlerime

ohh ne güzel ya. bende gelemk istiyorummmmmm. nerde buluşuyorsunuz canım. iyi eğlenceler arkdaşlara benden selam söyle

baharcımm eminim sen herhalinle güzelsin:))

evet birazdan buluşucaz ama gökşenin uykusu ne olcek bilmiyorum inşallah sorun çıkarmaz

selam millet. buluşmamızı gerçekleştirdik. kısaca aşağıdaki gibiydik ::)
Müş: günün seksi hatunu :) anam ayakkabısından yeleğine pek bi seksiydi hatun :) ha fotolarda da güzel çıkıyor ama yakında daha bir güzel geldi bana.
Arife: günün sessiz sakini :) güzel arkadaşım kızı hanneyi öyle güzel süslemiş ki... kız doğurasım geldi.
Gülnaz : günün bebişiyle en çok ilgileneni :) tanışmak sohbet etmek rüzgar efendiyi görmek çok güzeldi.
Tuba: günün gamsızı :) kızı salıncağa bindirip paçangasını afiyetle yedi hatun. hayır doğa nasıl bi melektir ki hiç sesi çıkmadan kendi kendine sallandı oyalandı. :)
Handan: günün zerrin özeri :) gözlük bakımından yani...
Meryem: günün pasaklısı :) beyaz pantolonuna ali tunanın düzenlediği mamalı suikast sonrası öyle bir saldı ki en son yerde oturuyordu :))
Ayşe : günün kahkahası :) yine attığı kahkahalarla ve laflarıyla beni gülmekten kırdı geçirdi.
Zeynep: günün acelecisi... en erken gelip en erken aramızdan gitti :)
Süper babane: günün sessizi. öylece bir köşede bizi izledi. kim bilir belki kendini bizim yaşımızdaki haliyle hatırladı.
Bendeniz: günün keyifsizi... benim ne zaman özel bir günüm olsa. bayram vs. regl olurum ya yine sektirmedim. halsizdim azcık ama inanılmaz keyif aldım. keşke daha uzun sohbet etme şansı bulsaydık.
ha bi de günün fesatı diyebiliriz :) meryem tatile gidiyor ya kurudum fesatımdan 20 kilo verdim :))))

Müş: günün seksi hatunu :) anam ayakkabısından yeleğine pek bi seksiydi hatun :) ha fotolarda da güzel çıkıyor ama yakında daha bir güzel geldi bana.
Arife: günün sessiz sakini :) güzel arkadaşım kızı hanneyi öyle güzel süslemiş ki... kız doğurasım geldi.
Gülnaz : günün bebişiyle en çok ilgileneni :) tanışmak sohbet etmek rüzgar efendiyi görmek çok güzeldi.
Tuba: günün gamsızı :) kızı salıncağa bindirip paçangasını afiyetle yedi hatun. hayır doğa nasıl bi melektir ki hiç sesi çıkmadan kendi kendine sallandı oyalandı. :)
Meryem: günün pasaklısı :) beyaz pantolonuna ali tunanın düzenlediği mamalı suikast sonrası öyle bir saldı ki en son yerde oturuyordu :))
Ayşe : günün kahkahası :) yine attığı kahkahalarla ve laflarıyla beni gülmekten kırdı geçirdi.
Süper babane: günün sessizi. öylece bir köşede bizi izledi. kim bilir belki kendini bizim yaşımızdaki haliyle hatırladı.
Bendeniz: günün keyifsizi... benim ne zaman özel bir günüm olsa. bayram vs. regl olurum ya yine sektirmedim. halsizdim azcık ama inanılmaz keyif aldım. keşke daha uzun sohbet etme şansı bulsaydık.
ha bi de günün fesatı diyebiliriz :) meryem tatile gidiyor ya kurudum fesatımdan 20 kilo verdim :))))
ohhhh muhabbetiniz daim olsun kızlar.. darısı bana inşallah bende birgün katılırım belki aranıza..senağlama

hahahahahahah kız allah seni napmasın zerrin ha :)) çok güldüm dışarda gözlüksüz duramıorum gözlerimin yanları kırışıo kaz ayağı muhabbetti yani kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

oh çok keyifli gecmiş belli.ne güzel hepiniz güzel bir stres atıp rahatlamışsınızdır.zemuszemus

çok yoruldum bugün dün gece annemde kaldık kardeşim tatile gitti onu yolcu etmeye gittim oğlum annemin evini hiç sevmiyo dönüşte balık keyfi yapalım karı koca oğluşla balıklar gelir gelmez avazı çıktığı kadar ağladı açık hava bahçe keyfi derken nasıl kaçıcağımızı bilemedik şimdi uyumasını dört gözle bekliyorum

oy baharım çok güzel anlatmışsın herkesi siz buluştukça benimde içim gidiyo haa buluşmuşlardır haaa şöledir diye düşündüm kalbim sizinleydi, ebru yoktu galiba buluşmadı ???

selam kızlar,

canım çooook sıkkın. sanırım ben depresyona girdim :(((((((( o kadar çok sebebi var ki bunun.
evdeyim şükür ama yeter! herşeyi düşünmek, herşeyle ilgilenmek zorundayım. çogu gece yanlızım.
bunaldıgımda yardım isteyebilecegim ve dertleşebilecegim adam gibi kimseyi bulamıyorum yanımda.
bir de herşeye karışan tipler yokmu deli oluyorum onlara hele. kayganama da çok kızgınım.
10 oldu belki sebepsiz yere ben bakamam defneye diyor. be salak kadın (afedersiniz ama haketti)
ben zaten şükür kendim bakabiliyorum elim ayagım tutuyor, ustelik sana asla cocuk emanet edemem
cunku hastasın ve gezmekten evde durmuyosun. ayrıca boyle bir talebim de olmadı, hiç bahsi bile geçmedi.
nerden cıkıyor anlamıyorum ki. ilerde bir gun bırakırsam diye kendince herhalde şimdiden bakmıycam diyor.
offf yaa bu lafı defalarca soyledigi icin 1 saat bile olsa artık bırakacagım varsa bile bırakmam ona.

DEFNE desen iştahsız oglu iştahsız!!! çıldırtıyor beni. bugun dr.a gittik 100 gr.almış ve persantile gore artık ortalamanın altına düştük :((
bunu asla takmıyorum, umrumda da degil ama ben ne yedigini, daha dogrusu ne yemedigini bildigim için çok canım sıkılıyor.
FANTOMALT veya PROTıFAR MAMA isimli 2 mama verdi dr. biri karbonhidrat digeri protein takviyesi.
enerji vermesi için ve günlük ihtiyacını karşılayabilmesi için. cunku gıdalardan yeterli oranda bunları alamadıgını dusundu dr.umuz.
tadları ise tamamen nötür, herşeye eklenebilir. eklenir de yemiyorki arkadaş. zorla yedirince de karşılıklı sinir oluyoruz.
balık yagı da hikaye oldu bize. o da bi haltıma yaramadı. inat olacak, sinir olacak cocuk korkuyorum.
ay 2.çocuk mocuk ilk defa istemiyorum diyorum!!!!!!!!!!! poffffffff
napıcam bilmiyorum...size yazayım dedim bari.

bu arada MERYEM ve GÜLAY. kızlar siz sadece elle besliyordunuz sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
bana özelden yazarmısınız eger okursanız nasıl besliyorsunuz. biraz fikire ihtiyacım var. kaşıkla artık yemiyor defne , belki de derdimiz kaşıklaa.
belki de belki belki belki belki belki belki belki belki belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((((((((((((((

Son düzenleme:
ben pis kadın değilim bi kerem bahar hanım:) oğlum pantolonumu çok sade buldu daha gösterişli olsun diye yaptı. haa olmadımı bence oldu:) mıllet yolda cevırıyo şeyy bir yere oturmussunuz galıba falan dedı:) vee ben o halde kadıkoyde dolastım daha sonra gittik avm ye yemek yedık. oğlum yuzunden bişey yıyememıstım yaa. buda kesmedı o pantolonla migrosta alışveriş yaptım:)

gercekten çok keyıflı bır gundu benım içinde sebep olan sevgılı müşerrefe ve organizasyonu yapan kıskanç kadın bahara :) teskkur edıyorum..

Back
X