bizim doktor öyle bişey önermedi hiç size doktor mu önerdi vitamin
ben barnak kaldırdım...:):)
merhaba bayanlar biz bugün gezmedeydik teyzeme gittik egoşla çok iyi durdu maaşallah ama uyumadı ben vitamin kullanmıyorum demir için damla verdi doktor tadı kötü onuda hiç kullanmadım kullanmak şartmı birtek devit 3 veriyorum
kızlar, yaşasın babama kızımla babişinin resmini ekledim. acuk oy verin de resim kel kalmasın :)
ayy ben gelinimle babasina veemem mi oy be yaa hemen bakem.
bu arada yazmissin nasil erdal efe diye ama okuzlugume ver sonradan gordum sekerim yaa.yarin oylama bitiye ama verelim oy dedigin gibi kel kalmasin:)
cikolata anlamadim yaf ne istiyon baccimm sen simdi:)
Herkese günaydın,
Kızımla ilgili son haberleri sizinle paylaşmak istedim biliyorsunuz geçen hafta kızımdaki silkelenme hareketlerinden ötürü çok endişeliydim ve alanında çok iyi olan Prof'un bize verdiği en erken randevu 10 Temmuzdu. Tabi ben o güne kadar kafayı yerim diyordum. Neyse kendi çocuk doktorumuz araya girince çok daha erken bir tarihe gün verdiler çok şükür. Dün ona gittik önce muayene etti Defneyi ve nörolojik açıdan en küçük bir problem görmedi, gelişimi gayet güzelmiş. Bunun tam olarak nöbet olmadığını söyleyebilmek için EEG'de çekmemiz lazım dedi. 45 dk sürdü EEG'miz önce atarz şurup verip uyuttuk Defneyi sonra EEG cihazına bağlandı. İnsanın evladını o şekilde kafasında elektrotlar bağlı karanlık bir bir odada öylece yatıyor bir şekilde görmek hakikaten çok zor allah kimseyi düşürmesin, hasta olanlara da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah...
dilek eeeee???
yani ilk kontrolde bişi yokmuş çok sevindim ve rahatladım
yazının tamamını ağzım açık okudum
peki EEG sonucu ne oldu
Canım EEG sonucumuzu yazmayı atlamışım:)) Neyse sonucumuz temiz çıktı çok şükür ki. Defnenin ki davranışsalmış dr. belki 2 belki 3 ay sonra kendiliğinden geçer dedi. Yani Defne Sucuk şımarıklığından yapıyormuş o hareketi. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?