2009 Eylül Anneleri

ya yaziyom cikiyom konulari takip edemiyom yaa.
su yememe olayi cidden kotu arkadaslar.bizimki yinede az bazen iyi bazen aptamilde olsa besleniyor sukur Allah yardimciniz olsun.
bubchen sprey 30 lira civari iyi yani.mustela falan pahaloi ya zaten burada yok.
bubchen bebekler icin iyi bir marka onu alican insallah.
gunes fena buralarda cocuguma surerim disari cikarken.30 faktor alicam d vitamini icin gunezte gerekli.50 faktor emilimi engellermis.
ben multitabs a-c-d vitamini veriyorum.ve 3 gunde bir demir damlasi ferrum.

ben barnak kaldırdım...:):)

evet esincim gördüm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

biz de multitabs ve her gün 10 damla ferrum kullanıyoruz dr verdi

ayy ben gelinimle babasina veemem mi oy be yaa hemen bakem.
bu arada yazmissin nasil erdal efe diye ama okuzlugume ver sonradan gordum sekerim yaa.yarin oylama bitiye ama verelim oy dedigin gibi kel kalmasin:)

ayy ayfer aşk ol emi kız estagfurullah ne demek o oyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oyumuzu gordum duyarlı dünürüm benim varol olumunekankayizsmile

ayyyy ne komik yawww ben 2010 annelerine yazıcama size yazmışım kızlar çok pardon :kedi:

neyse sizinde fikirlerinizi almış olucam şimdiden tşk ler vereliniortak

Herkese günaydın,

Kızımla ilgili son haberleri sizinle paylaşmak istedim biliyorsunuz geçen hafta kızımdaki silkelenme hareketlerinden ötürü çok endişeliydim ve alanında çok iyi olan Prof'un bize verdiği en erken randevu 10 Temmuzdu. Tabi ben o güne kadar kafayı yerim diyordum. Neyse kendi çocuk doktorumuz araya girince çok daha erken bir tarihe gün verdiler çok şükür. Dün ona gittik önce muayene etti Defneyi ve nörolojik açıdan en küçük bir problem görmedi, gelişimi gayet güzelmiş. Bunun tam olarak nöbet olmadığını söyleyebilmek için EEG'de çekmemiz lazım dedi. 45 dk sürdü EEG'miz önce atarz şurup verip uyuttuk Defneyi sonra EEG cihazına bağlandı. ınsanın evladını o şekilde kafasında elektrotlar bağlı karanlık bir bir odada öylece yatıyor bir şekilde görmek hakikaten çok zor allah kimseyi düşürmesin, hasta olanlara da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah...

dilek eeeee???
yani ilk kontrolde bişi yokmuş çok sevindim ve rahatladım
yazının tamamını ağzım açık okudum
peki EEG sonucu ne oldu

dilek eeeee???
yani ilk kontrolde bişi yokmuş çok sevindim ve rahatladım
yazının tamamını ağzım açık okudum
peki EEG sonucu ne oldu

Canım EEG sonucumuzu yazmayı atlamışım:)) Neyse sonucumuz temiz çıktı çok şükür ki. Defnenin ki davranışsalmış dr. belki 2 belki 3 ay sonra kendiliğinden geçer dedi. Yani Defne Sucuk şımarıklığından yapıyormuş o hareketi. alkisalkisalkis

yerim ben onu yaaa
yeter ki şımarıklığından yapsın
çok çok sevindim sağlıklı olmasına
Allah kimseye böyle dertler vermesin
için rahatlamıştır şimdi
artık o hareketi yaptığında endişe duymaz sadece gülersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…