2009 Eylül Anneleri

bende giremiyorum iş yerinden canımkafamçokkarıştı

ela çerçevelik bir resim olmuş
ben eşinin resmini ilk kez gördüm
eşler birbirine benzer derler ya sizde de öyle olmuş
ama yine de eymen sana benziyor

bircan kesmei mi düşünüyorsunuz poyrazın saçlarını
kıyma yaaa ipek gibi oluyor ilk saçları
ben de edanın saçları için eşimle savaş halindeyim
o keselim bunalır diyor
ben dokunanı yakarım diyorum
heleki sarı ve uzun saç erkek bebeklere çok yakışıyor

evet ya ama önlerini birazcık kestirmek lazım gözüne giriyor ee kız olsa toka olurda olmuyor şimdi. gözlerini kıp kıp yapıyor korkuyorum

selam kızlar. uzun zamandır bi bunalım var üstümde ne yazasım vardı ne de yazacak bişey. tek mutlu olduğum yer oğlumun yanı şu aralar. neden bilmiyorum. miskinlik gibi bişey çöktü üstüme. hayırlara çıkarsın Rabbim
Ela Allah mutluluğunuzu daim etsin. eymene de kocaman maşallah delikanlı olmuş
Dilek defne de sorun çıkmamasına çok sevindim. Allah bir daha o korkuyu yaşatmasın.

ya bırcan hastanedekı gebes halımız geldı aklıma tank gıbıydık hatrlıon mu emre de bıze bakıp acımıstr o zamanlar emınım temmuz sıcagında:)

tatlım sanırım havadan herkeste bir bunalım var. umarım en kısa zamanda geçer.

ya bırcan hastanedekı gebes halımız geldı aklıma tank gıbıydık hatrlıon mu emre de bıze bakıp acımıstr o zamanlar emınım temmuz sıcagında:)

bak şimdi benimde aklıma geldi gülüyorum ayy şimdi sıak geliyor bide bize geçen sene çatladık resmen hamiş hamiş

aa bahaım nıye kı ya gecıcıdır donem donem oluo hepımızde hemencık gecsın gtsın ıns.eskı enerjık bahar gelsın hemen:)saol yorumun ıcın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…