saol cnm bnm kızlar benim cimcime hala 8kilo takıldı kaldı 2aydır doktorda bulamıyom burda kafama takılıyo bu idrar tahlili kaka tahlili verdik parazt taraması için temiz çıktı ama niye yedigi halde gram almıyo kuşum
olsun ya minyon olacak senin kızın demek ki
gayet de sağlıklı görünüyor
zaten önemli olan da bu kilo milo hikaye bence
geçmiş olsun cnm birine sadaka ver hayır olsun dün bizde gezmeden geldik kızlar bianda zeynebin omzunda nazar degmesin die taşlı bir nazar bncuk kümesi vardı halıya düştü tşört elimden ama penyenin içine dogru düştü amanın nazar boncukları bir patladıki gözüme gelcekti nerdeyse 3boncuk patladı resmen ve kızım dün felaket huysuzdu sürekli agladı yıkadım sustu
kızlar sormayın ugün üzerimde bir nazarmı var desem biri kötümü düşünüyor desem bilmem aslında dünden beri öyle...dün tam kızın öğlen yemeğini hazırladım tepsiye koydum su içicem bardak düş kırıl tüm yemeğin içine taneler gir emeğim heba oldu...
bugünde sabah koca saklama kabını kolumun kenarı çarptı düşürdüm minik parçalara ayrıldı kaza bela gitti derler bizdeDDama kötü düşünen biri oldumuda aynısı olur neyse ardından kızımı zor uyuttum geldim çay keyfi yapıcam bardak nasıl devrildi anlamadım göbeğim sezeryan kısımlarım hep yandı Allah tan hemen su ile yıkadım üstüne hematan vurdum gecti azda olsa-tatlicadiarzu-
canım aman dikkat et geçmiş olsun bir daha olmasın.
bu arada kızımın saçlarını sıfırladı babası ketoşşş oldukaydirigubbakcemile3ben pek taraftar deildim baktık hem seyrek hemde bir kısım uzuyor diğer kısım kısababası el koydu traş etti kızımı aslında iyi oldu hem gür çıkar hemde sıcaklarda resmen su akıyor kafasından serinler biraz...
teşekkür ederim canım ya asıl size geçmiş olsun ben nazara aşırı inanıyorum gerçekten dinimizde de yeri var zaten...nasıl nazar değmiş ki kuzuya bakarmısın Allahtan boncukta çıkmış inan tüylerim ürperdi...Ayetel kürsi süresini hergün oku canım çok iyi...küçücük bebeklerede kem gözle bakarlar ya nasıl kızıyorumklava:
Hoşgeldin...seninde Regaip Kandilin hayırlara vesile olsun canım benim...
bu arada işte benim keltoş kızımmmm
Hoşgeldin...seninde Regaip Kandilin hayırlara vesile olsun canım benim...
bu arada işte benim keltoş kızımmmm
cnm sıhhatlerolsun olsun kökü sizde uzar sapsağlıklı inş.
bizde kestirdik ....yaşına kadar uzar inş.
sıcaklar bastı iyiki kestirdik diorum
baştan kızmıştım eşime neden hepsini kestirdi die ama ii etmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?