2009 Eylül Anneleri

olsun ya minyon olacak senin kızın demek ki
gayet de sağlıklı görünüyor
zaten önemli olan da bu kilo milo hikaye bence

geçmiş olsun cnm birine sadaka ver hayır olsun dün bizde gezmeden geldik kızlar bianda zeynebin omzunda nazar degmesin die taşlı bir nazar bncuk kümesi vardı halıya düştü tşört elimden ama penyenin içine dogru düştü amanın nazar boncukları bir patladıki gözüme gelcekti nerdeyse 3boncuk patladı resmen ve kızım dün felaket huysuzdu sürekli agladı yıkadım sustu

teşekkür ederim canım ya asıl size geçmiş olsun ben nazara aşırı inanıyorum gerçekten dinimizde de yeri var zaten...nasıl nazar değmiş ki kuzuya bakarmısın Allahtan boncukta çıkmış inan tüylerim ürperdi...Ayetel kürsi süresini hergün oku canım çok iyi...küçücük bebeklerede kem gözle bakarlar ya nasıl kızıyorum klava:

canım aman dikkat et geçmiş olsun bir daha olmasın.

bu arada kızımın saçlarını sıfırladı babası ketoşşş oldukaydirigubbakcemile3ben pek taraftar deildim baktık hem seyrek hemde bir kısım uzuyor diğer kısım kısababası el koydu traş etti kızımı aslında iyi oldu hem gür çıkar hemde sıcaklarda resmen su akıyor kafasından serinler biraz...

herkese çok selammmmmm
"RABBıM! bak ellerim bomboş..ellerimde hiçbirşey yok..Ellerimde bir tek 'yok' var..Ve beni 'yok'tan var ettiğin bu elllerle,Senin sonsuz keremine el açmaktayım..Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise 'yok yok'...." Hayırlaravesile bu günden en iyi şekilde istifade edip,arınabilmek duasıyla.....KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUNN

Siıhatler olsun canım. Valla iyi cesaret benimde küçükken menencit olmuşum saçımı kazıtmışlar saçlarım hem çok gür hemde sağlıklı

amaannn bebeiklerimize maaşllah hepisine
bircan hakket traş olmalı poyraz çok uzamışş
kestirinde rahat etsn kuzucum çok saıcak artık yaaaa

ben de pek taraftar değilim bebeklerin saçının kesilmesine
tabi terleme isilik falan yaparsa o ayrı
ama yine de hiç olmazsa küçükken yapmanız iyi olmuş
büyüyünce psikolojileri bozuluyormuş bebeklerin
bir yerde doktor anlatmıştı
elleri hep kafasına gidip ağlıyormuş bebekler
şimdi daha farkına varamaz küçük ne de olsa

selam kızlar. hayırlı kandiller dilerim hepinize. dualarımız kabul olsun bu mübarek günün yüzü suıyu hürmetine. Allah meleklerimizi bize bağışlasın sağlık versin.
özlem geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım. ben de nazara inanırım.
geçmişe bakamıyorum umarım keyifler yerindedir.

saolasın cnm hemen anneme okuttum yukarı çıkardımda zaten eşim de kızdı yazıklar olsun alla histiyen herkese versin bebek niye maşallahı esirgerler anlamıyorum dedi

Hoşgeldin...seninde Regaip Kandilin hayırlara vesile olsun canım benim...
bu arada işte benim keltoş kızımmmm

Son düzenleme:
amiiin baharcım güzel dualarına
sanada hayırlı kandiller cnmmmmmmm

ben kaçtım sıpamı suya koyim serinlesin hemide oynasın yavrucakkkk

Hoşgeldin...seninde Regaip Kandilin hayırlara vesile olsun canım benim...
bu arada işte benim keltoş kızımmmm

cnm sıhhatlerolsun olsun kökü sizde uzar sapsağlıklı inş.
bizde kestirdik ....yaşına kadar uzar inş.
sıcaklar bastı iyiki kestirdik diorum
baştan kızmıştım eşime neden hepsini kestirdi die ama ii etmişşşş

teşekkür ederim kızlar çok sağolun...baharcım sorma ne varsa bugünlerde Allah hayırlara çıkarsın...
musyas canım benim iyi yapmışsın valla dışarıda seven bir kısım güzel dua ediyor ama bir kısım yan bakıp Maşallah demeyi bırak laf sokuyorlar kızmı erkekmi diye o deilde kafasında koca toka pembe kırmızı kıyafetlerDDha bide çok zayıf vs vsvs yani Allah a havale ediyorum ne diyim...Bircan valla oğlunun Maşallah saçları falan çok güzel kızımın olsa kestirmem bende,anlıyorum seni...
bu arada resimleri nasıl büyük koyuyorsunuz kızlar küçük oluyor bendekiler

ayyyy bana traş demeyin neden bilmiyorum içim gidiyor. ben yaptıramıcam herhalde ya. babası da demişti ama izin vermicem sanırım. kıyamam ondan çok ben ağlarım. ay ben bu çocuğu nasıl sünnet ettircem. biz ana oğul kaçıcaz sanırım sünnetçiden :)

teşekkür ederiz teyzesi senin kuzununda saçlArı sağlıkla huzurlaolumunekankayizsmile uzasın Allah uzun ömürler versin senin bebişinede benim kuzumada tüm bebeklerede AMİNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…