2009 Eylül Anneleri

banada ilk kaç yaşında diyo 9aylık diyom aaaa ben yaşında sandım diyo yok diyom sonra ama zayıfmış diyo allahım bi söyledigi digerini tutmuyo diyom içimden donrada kızmı diyoki pespembe giydiriyom bandana kafasında ayakkabıları kurdeleli pespembe körmü ne diyom içimden

maşallah subhanallah ne şekersin öyle yerim o keloşuuu çok yakışmış rabbim nazardan korusun
Teşekkür ederim canım benim çok incesin senin kuzunda Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı onun ben bikinisini yerim nasıl şeker ya bizimkisinde henüz almadık iyifikir oldu bende alayım

ciddimisinkaydirigubbakcemile3 aynı konuşmalar ya o denli kızıyorumki bişeyde diyemiyorum..bide şey var sevende gelip elini tutuyor öpüyor ben alerjisi var desemde tutup opüyorlar hele birde kucaklarına izin vermesem bile alıyorlar ya nasıl kızıyorum o deil çocuk hastalıktan kalktı desem bile he he deyip nasıl mıncıklıyorlar bana inat birbirinin kucağına veriyorlar izinsiz ya ben baska birinin bebeğinin yüzüne bile bakarken çekinerek bakıyorum deil elinden tutmak ve sürekli Maşallah deyip dua ederim ama başkalarında yok bu

ha bircan o küpelerle poyraza çok yaklaşma tavsiye etmiyorum walla eşimin yeğeni bi kere benim kulağımı koparacaktı allahtan küpenin klipsi gevçekmiş küpe çıktı kulağımdan. ben küpe takmayı unuttum walla :)

ben arabasına baglıyorum sıkı sıkı uzaktan baktıklarıyla kalıyo :))opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun allah korusun bebişleri ben makasla üstten üstten aldım ama hoşuma gitmedi bıngıldakta tam kapanmadı ya korkuyorum 0 yaptırmaya ama bir tuhaf saçları üstte çok yanlarda yok sıcak başa bela zaten birde banyodan sonra kurutturmuyo havluyu itiyo konak oluyo

özlemcim maşallah kuzuna. biraz küçük resim ama çok cici.
bircan size de maşallah ne güzel aşkla bakmışsınız birbirinize.

evet ya ne kadar güzel duygu Allah herkese yaşatsın aratmasın ya. Önceden Eşim hep önceydi bendne bile önceydi herkesten çok seviyorum derdim hayat sanki onsuz duruyordu onun kadar kimseyi sevemem sanardım taki poyraz doğana kadar anladımki sevebilirmişim hatta eşime karşı hissettiklerim milyonlarca katından bile daha çok seviyorum hayatım yaşamım anlamım nefesim gülüşüm herşeyimmmm ya kelime bulamıyorum anlatmaya ama hepiniz beni çok iyi anlayabilirsiniz opuyorumnanaktan

zaten küpe takmayı çok seviyorum hepside tam asılmalık poyrazda saldırıyor zaten o gün asıldı kulağım kopuyor sandım. dikkat ediyorum ama. bu arada poyraza annem alıştırmış Poyraz hayır deyince yapcağı şeyi yapmıyor ellemiyor bana anlıyor ya

teeşekkür ederim bircancım senin kuzunda Maşallah çok tatlı Allah herbirimzin bebeklerine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin...gerçekten reklamlık resim annesi Allah nazarlardan korusun

aminnnnnnnnnn canım benimmm. valla benim haberim yoktu anlık çekmişler o resmi benimde hoşuma gitti zaten doğal pozlar güzel çıkıyor

herkese kocaman selam.. kandiliniz kutlu olsun.. miniklerin resimlerine baktım maalla çok tatlılar...
bircan hakkaten oğluşun çok kızın canını yakacak..
defneninde sonuçları iyi çıkmış ohh çok şükür...

anlamazmıyım bircan ya. bu aşk başka aşk. tarifi yok ki. kimseyi sevemem ki onun kadar.
bizim ki de hep digiturk e gidiyo biz şşşşş yapınca çekiyo elini. ha 1 dk sonra yine el orda biz gene şşşş liyoz o ayrı tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…