2009 Eylül Anneleri

gördüm reyhancım ama eczaneden alamadım pastilde evde vardı onun dışında zencefil papatya ve ıhlamıur içiyorum bol bol ama hala devam ediyo zaten gribin tedavisi dinlenmekmiş oda gökşenle pek mümkün değil :(((

eylülcüm sorma gökşen çok şükür iyi arada ateşi çıkyo onun dışında pek problemi yok ama ben hasta oldum üşütmüşüm boğazlarım ağrıyo :(((

kızlar bişi sorcam gökşen bu ara bana çok düşkün gerçekten çok zorlanıyorum odadan çıktığım feryat figan ağlıyo inanın tuvalete bile gidemiyorum artık :((( sürekli benim yanımda ol diyo sizlerdede böle bi durum varmı ??

bende pekmez veriyorum kahvaltısında demir damlası vermiyodum bugün verdim tadı çok kötü hiç kan tahlili yaptırmadım demir için yaptırıyım mı?

tekrar geçmiş olsun o zaman zeynep
gökşen iyi olsun da sen de iyileşirsin
ama alınma tabi :)
düşkünlük dediğin benim kızımda hep var
ben odadan çıkınca bi yandan emekleyerek peşimden geliyo bi yandan ağlıyo söyleniyo :)

sağol eylülcüm niye alınıyım canım zaten kızım hasta olmasın onun yerine ben hasta olayım dedim der demezde hasta oldum varsın olsun kızım hasta olmasında :))

bende pekmez veriyorum kahvaltısında demir damlası vermiyodum bugün verdim tadı çok kötü hiç kan tahlili yaptırmadım demir için yaptırıyım mı?

canım en iyisini yapıyosun bak sana bir marka yazıcam onu alda isim vermek yasak deildir umarım segmen marka dut pekmezi al hem kıvamı hemde içeriği iyi ...bebeklerimize sağlık uzun ömür huzur versin İnşallah...ben eğer rahatsızlanmasaydı ikinci kez tahlil yaptırtmayı düşünmüyordum.Allah korusun umarım bir daha da rahatsızlanmaz...ama sende bir kezde olsa tahlillerini yaptırt muhakkak.hem kan ilacı vermenede gerek yoktur belki hemde için rahat etmiş olur...
bu arada Zeynepcim canım kuzucuğuna tekrar geçmiş olsun...annesi sanada geçmiş olsun canım benim.Allah acil şifalar versin...kendini yorma diycem ama halıydı bebekti derken iyice hırpalamışsın kendiniiyileşseydin öyle başlasaydın halı konusuna...boshayallersmile

ben şu pekmezi sütle verme muhabbeti oldugundan bu yana denk getırıp veremıyorum çok kızıyorum kendıme.. gercı kan sayımımız ıyıydı

ya reyhancım sürekli takip ediyorum kardeşim hemen alıyolar ya bazen çok ucuza denk getiriyosun bazı şeyleri ama bakıyosun tükenmiş:)) peki memnunmusun ??

bu arada ayıp olmassa sorsam ne aldın gı victoria secretten :) sütyenleri çok güzeldi :)

ben şu pekmezi sütle verme muhabbeti oldugundan bu yana denk getırıp veremıyorum çok kızıyorum kendıme.. gercı kan sayımımız ıyıydı

bende normalen sabah versem daha iyi olur diye düşündüm ama peynir anne sütü derken bir anlamı kalmıycak diye öğlen veriyorum yediği yemek 2 kaşık aradan 10 dakika geçiyor binbir şebeklikle içiriyorum ardından bir tatlı kaşıgı suyu ama annemden emdiğim süt burnumdan geliyor:(((

Canım benim Maşallah kuzunaaaa:nazar:...yazmayı unuttum ...ama yinede 2 çay kaşığı içir annesi çok iyi ne kadar zorlarsa zorlasın inan sırtımdan şakaklarımdan ter akıyor ama o 2 kaşıgıda içirmeye çalısıyorum-tatlicadiarzu-

ya reyhancım sürekli takip ediyorum kardeşim hemen alıyolar ya bazen çok ucuza denk getiriyosun bazı şeyleri ama bakıyosun tükenmiş:)) peki memnunmusun ??

bu arada ayıp olmassa sorsam ne aldın gı victoria secretten :) sütyenleri çok güzeldi :)

alt aldım ya sütyen riskli..
valla biz burdan arkadaşlarla sürekli alışveriş yapıyoruz..converse ayakkabı bile aldık..
çok memnunuz..her sabah erkenden bakacaksın hemen..

converse lere baktım da ihtiyacım yoktu ev eşyalarıda güzel oluyo hiç aldınmı peki :))

demek sizde grup oldunuz dayımda iş yerinde grup olmuşllar ihtyacı olanı sipariş veriyolar ortak kredi kartından ödüyolar

Back
X