2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar,

geceden beri çılgınca yağan yağmur az önce biraz azaldı..
çok güzel bir serinlik var havada.

ben deseniz birkaç gün önce akıllı kocamın klimayı gece açık unutup, üstümü de örtmemesi üzerine acayip boğaz enfeksiyonu olmuş durumdayım.
cayır cayır yanıyor bogazlarım, umarım defneye geçmez.

kardeşim ben de bu hafta, bugun bir ara defneyi emanet edip, erteleyip durdugum kuaforume gidicem inş.

evde deseniz işler yığınla ama beklesinler biraz, hiç bitmiyorlar zaten.

defnenin iştahı geçen haftaya nazaran iyi gibi. umarım devamı da gelir.
bu yüzden zaten benim de keyfim biraz yerinde :)

geçmişe hiç bakamadım, herkesin iyi oldugunu umarım. özledim sizi..en kısa zamanda lak lak etmeye gelicem :))

şimdi defneyi uyutup, işlerime bakayım. kocaman optum sizi...... muckkkk

slm kızlarrrrrr
tubacım geçmiş olsunnn dikkat et kendine
bizde yarın gece yola çıkıyoruz izmir ısparta yapıp gelcezzz umarım güzel geçer

gecmıs olsun tubişcım

gulcan bız de yarın cıkıyoruz yola ızmıre geldıgınde haber ver bulusalım olur mu

ıyı tatıller

selam kızlar herkes tatil hazırlığında sanırım
gülcancım elacım iyi yolculuklar bizde 5 gün sonra tr yeye gelcez 1 ay tur yapıp döncez umarım hepimizin tatili güzel geçer
hasta bebişler hemen iyileşirler inşallah
tubacım geçmiş olsun canımmmm

gunaydın herkese

bırcancım sana bısey sorucam valız hazırlıyorum da yagmur yagıyor deyınce sorayım dedım uzun bıseyler almalımıyım eymene serın oluyo mu hala

yok tatlım ya aslında cehennem gibi sıcak oluyor 2 gün böylemiş ama içerileri çok sıcak sen yelek al penye yeter

sagolun canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için...

yoluculuk yapacaklara iyi yolculuklar şimdiden.

izmir de bir buluşma yapsak yaa?????????????

ay saolun canlar
ama valla ımanım gevredı ya valız hazırlıcam dıye.ama epey kolayladım kuruyanları da katlayıp valıze ekledım mı tamamdır.buzdolabımı da bosalttım temızledım.e yeter yani

eylulcum sana da ıyı tatıller

ay saolun canlar
ama valla ımanım gevredı ya valız hazırlıcam dıye.ama epey kolayladım kuruyanları da katlayıp valıze ekledım mı tamamdır.buzdolabımı da bosalttım temızledım.e yeter yani

eylulcum sana da ıyı tatıller

SAĞOL ELA
AMA SENİ OKUYUNCA ANLADIM Kİ BENİM TATİLE ÇIKABİLMEM İÇİN DAHA 40 FIRIN EKMEK YEMEM LAZIM
benim evde daha yıkanacak ütülenecek çamaşırlar var
ev temizlenecek valizler hazırlanacak eksikler alınacak
oyyyyy pazartesiye yetişmicek bunlar
yıllık iznimin tamamını tatile hazırlanmak için geçiricem bu gidişle

bu akşamdan yıkamaya başlicam hiç olmazsa
bu ıslak havalarda kuruması zor çünkü
ela havuza da sokucakmısın eymeni
ben tereddütte kaldım da

oluyor eylul merak etme. ben c.tesi bu karılarla bulustum akşamına ablama gittim:) pazar gunu alıtunanın bır makına daha kıyafetlerını nyıkadım yazlıklarımı tamamen cıkardım utuledım evı temızle ayy yazarken yorumdum:) eşimde yardım ettı tabı gece 12:30 da valızı kapattık:)

oluyor eylul merak etme. ben c.tesi bu karılarla bulustum akşamına ablama gittim:) pazar gunu alıtunanın bır makına daha kıyafetlerını nyıkadım yazlıklarımı tamamen cıkardım utuledım evı temızle ayy yazarken yorumdum:) eşimde yardım ettı tabı gece 12:30 da valızı kapattık:)

kafamçokkarıştı ayy ben de okurken yoruldum
ama valla içim rahatladı
gazımı da aldım kesin yetiştiricem artık sempatiksalakcinni

yetişir merak etme yaa benim evde dandiniydi toparladım onuda.çocuga bırısı baksa ne kadar zamanlık iş şunlar yaa.. sana tavsıyem asla unutmamalıyım dedıklerını lıste yap

Back
X