canım benim kaydirigubbakcemile5ayrı sekmede kulanıcı panelini aç ben sana detaylı yol göstereyim aynı durumdaydım bende seni gayet iyi anlıyorum
Şeniz
ÖZLEMCİM ÇIKMAK ZORUNDAYIMDA 13:30 DA BURDAMISIN O ZAMN YAPSAK
demetçi,m sen nerde yaşıyosun ?
bencede oyle yapin bulusma fotolarinida buraya koyun bende merak ediyorum zeynepin 3 katli eviniiiiiiiiiiii zeynep sen kac yasindasin 3 cocuk yapmak istiyordunda merak ettimmmmmmayy zeynep yaa çok guldum demek halıların pahalı:):) şuu çook büyük halıları pahalı evini merak ediyorum. bi dahaki buluşlmayı sende yapalım:)
valiz bulunur yaa bir sonraki uçağa kalmış olabılır. çok uyuz olurum bende böyle seylere..
yurtdışı meselesine gelınce ben hiiç sıcak bakmıyorum kendi adıma ama diğer taraftan bakarsa ne yaparsak bu yaşlarda yaparız ileride ne köy oluruz ne kasaba.iyi bir fırsat olursa ben engel olmazdım hiç sıcak bakmamama ragmen..
selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun tahmin edebiliyorum neler yaşadığını allah hepimizin evladını bütün bebişleri korusun
zeynepcim gözünaydın eşin gelmiş ama gökşenin cicileri bulunur inşallah yurtdışında yaşama işine gelince ilk yıl oldukça zor sonra alışıyosun ben ilk günler hep ağladım ama şimdi alıştım sonuçta 2 yıl sonra döncez bu beni rahatlatıyo bide parası çok iyi tabi türkiyede 1 yılda yapamayacağımız birikimi burda 1 ayda yapabiliyoz çocukların geleceği için ben bu açıdan düşünüyorum peki siz süreklimi kalacaksınız
özlemcim allah yardımcın olsun cnm
bizde bu gece antalyaya uçuyoz gece 3 de kalkıyo uçak tamda çocukların derin uykuda olduğu bi saat yataktan kaldırınca çok ağlıyacaklar daha bavulumuzu hazırlamadımn pffffffffffff gidiyim hazırlayım bariii
türkiyeden net e girebilirmiyim bilmiyorum hepinizi öpüyorum
demetcim nerelerdeydin cnm nasılsın erdenay nasıl ösledim seniiiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?