2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız tüm anneler ve kuzuları iyidir umarım.
bizde kızımla izmire geldik.dayısı 2 aylıkken görmüştü eylülü çok değişmiş geldi tabiki.dayı yeğen iyi anlaştılar.bizimkilerde özlemişler torunlarını.uçakla geldik tüm uçak öğretmenler ve bebişleriyle doluydu.baya mızmızlık dinledik yol boyu ama şükür eylül uyudu sorunsuz geldik.
maşallah reyhan hanıma.yürüyormuş fıstık.yorucuda olsa zevklidir onu öyle izlemek.
eylül hala emeklemiyor bile bacaklarınıda tam basamıyor yere.cevremde beni tedirgin eden çok insan var.acaba sorunmu var niye bu çocuk yere basamıyor vs.diye söyleniyorlar .her nekadar tedirgin olsamda çok umursamamaya calışıyorum.çünkü her bebeğin psikomotor becerileri aynı şekilde gelişemez.bende 15 aylıkken yürümüşüm .sanırım kızım bana cekmiş bu konuda.
bu arada izmir buluşması yapsak ne kadar güzel olur.İZMİRLİLER NE DERSİNİZ????????????????

selam salihacım sakın sakın dinleme o patavatsızları!!!!
ay yazmaya başlarsam evde terör estirecek kadar sinirleniyorum valla iyisi mi susayım!!!
sonuçta az çok bizim de tecrübemiz var değil mi? en azından okuyoruz araştırıyoruz..
buna rağmen sorulmadığı halde kimseye karışmam, tavsiye istedikleri sürece sorun yok, yoksa ağzımı açmam...
ama bu bahsettiğin sinir bozucular var ya!!!!
neyse canım yaa sen tatilini güzel geçirmeye bak tatlınla :) bi de bize de dua edin biz de tatile gidebilelim bir yerlere :roflol:

salihacım, benim oğlumda iki gün oldu emekleyeli.
biz kimseye laf yetiştiremeyiz boşver kim ne derse desin,
kızımda hiç emeklemedi ve 16 aylıkken yürüdü.
ne kaybetti hiç bişey beni peşinden koşturup yormadı o kadar:))
mervecim, kızına maşallah.

selam kızlar,

bugün evimi şenlendiren belişko ve esracığın annelerine çook teşk.ederim..çok mutlu oldum..çok güzeldi..iyi ki varsınız..

:kızlar diş nedeniyle kuzularınızın ateşi en çok kaça çıktı.bugün ilk kez 39.5 oldu eylülün ateşi diş ve sıcak birleşince normal olduğunu söyledi annem ama...sırayla bekliyoruz fitille düşürdük tekrar başladı ateş annem yattı şimdide ben bekliyorum.yarın gidicez dra inş.başka bir sorun yoktur.ama diş yüzündende bu kadar yükselirmi bilmiyorum ateş.:uhm:

selam kizlar.
Turkiye`den diger muhendis hanimlari gelince onlari agirladim sonra ben gittim derken giremedim.
bu arada disim agridi dayanamaz olunca yirmilik disimi cektiler.
hayatimda dis doktoruna gitmemistim korkudan ama burada nasipmis:)sukur korktugum gibi olmadi.
yurumeye baslamis kuzular masallah.tubada bulusulmus bir iki sayfa baktimda aklimda kalmis.
ateslenen ve huysuzluk olan bebeklere ve annelerinede Allah yardim etsin ya.
bisey sorcam ismini soyleyince bakiyor mu sizin bebisler?bizimki bakmiyor hic.erken mi acaba.

merve kızına maşallah. valşla artık yurusun oğlumda ayolardır ellerını tutup gezmekten anam agladı:) yurur derken once surunme hemen peşine emekleme başladı.
ayfercım alituna bakıyor canım. bayadır bakıyor

merhabalar... topiğimiz ne kadar ıssız sessiz kimsesiz kalmış yaaaaa. nasıl üzüldüm anlatamam. bu günlerde o kadar yoğundum ki girip arada bakıyordum ama yazamıyordum. ama artık ihmal yok...
izmirden kardeşim ve babamın eşi geldiler. babam da cumaya gelecek nasipse. onları gezdiriyoruz. oğlum ilgi delisi oldu bakalım onlar gidince ben nasıl zapt etcem bilemiyorum. 16 sında biz de erzurum yolcusuyuz 10 gün ordayız. ordan yazamam büyük olasılıkla herkes iyidir umarım.

evet baharcım topiğimiz öksüz kaldı yaz geldı cocukalr evde durmuyor dıye yorumlamak ıstıyorum umarım boyle devam etmez

slm kızlar
salihas çok geçmiş olsun yavrumuza.
ayfercim, oğluma bende ismini söylerken bakıyo zannediyodum
sonra eşim daha erken dedi test ettik
meğersem başka isimlerede bakıyomuş(((((
kızlar biz ayakkabı giydirmiyoruz daha doğrusu eşim istemiyor
eşimle bu konuda anlaşamıyoz benmi yanlışım acaba?
yürümeye başladıktan 1ay sonra deyip duruyor
sizler ne yapıyosunuz merak ediyorum?

canım bende henüz ayakkabı almadım yaşında almayı düşünüyorumm şimdilik patik gibi olan ayakkabılar varya onlarla idare ediyoruz

bende giydiriyorum eşim çıkarıyo çorapla hatta yalınayak daha rahat diyo annem sandalet almış iyi bir markanın ağır ama giyince ayağını kaldırmakta zorlanıyo birde alışkın değil kenarlarına takılıyo az evvel kivi yedirmeye çalıştım sabahtan beri yediği ne zarsa çıkardı çok canım sıkkın doğduğundan bu yana 3 kez kusuyo çok korktum

filizcim eşin haklı. okudugum yerlerde cocukun yerı hıssetmesı gerekıyormus. oyle dıyorlar. evde kesınlıkle gıyındırmıyorum. dısarıda da mother care dan almıstım. altyı ıncecık bişey. ev ayakkabısı gibi onu gıyındırıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…