babaannesi bakıyor evet ek gıdaları yemiyor zaten çok iştahlı değildi bu aralar sadece beni emiyor desem yeri var gece maması veriyordum ama son bi haftadır onuda yemiyor bende zorlamak istemiyorum arkasından kaşıkla koşmak korkulu rüyam diyebilirim ama o da hiç yemiyo bizde sizin gibi galiba dişi yapıyor die die her huysuzluğu dişe yorar olduk çıksa da dişleri rahatlasak artık. senin bebeğine kim bakıyor.
selam dilekcim..
selam yeni arkadaşımız :)
selam dilekcim..
selam yeni arkadaşımız :)
Benim bebeğime 1 hafta kendi annem 1 hafta kayınvalidem dönüşümlü olarak bakıyorlar. Ben 3.ayı doldurduğunda işe başladım tabi o günden beri bizde çok zorluk yaşadık ilk 1 ay ek gıdayı tamamen reddetti kızım hiç ısrar ettirmedim dediğin gibi bende tv. karşısında yemek yiyen veya yemek yemesi için arkasından koşulan çocuk olmasını hiç istemedim kızımın hep annemi ve kayınvalidemi rahatlatmaya çalıştım bırakın yemesin hergünü aynı olacak diye birşey yok dedim. Uyup uymadıklaırnı bilmiyorum bu söylediklerime çalışan bir anne olarak bilmeminde imkanı yok, onlara güvenmekten başka çarem yok. Sizde ısrar etmeyin bence zorlamayın kızım 1 ay reddetti ek gıdayı ama 3-4 ay bile reddeden bebekler varmış sonra kendiliğinden başlıyorlarmış. Multivitamin veya balık yağı kullanıyor musunuz? İştahını açtığını söylüyorlar. Biz zaditen kullanıyoruz alerji ilacı. Kızımın atopik dermatiti var. Tüm alerji ilaçlarının tek yan etkisi varmış uyku ve iştah. Defnede iştah konusunda ne kadar etkili bilmiyorum ama uzun uykularını biraz da zaditene borçluyuz.
dilek bende gecelerı 1 yada 2 sefer beslıyorum. peki kuzuların gece uykusu kaç saat kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar.
ben aramızda yatmasını hiç tasvip etmiyorum.şu ara aşırı huysuz gecelerı burnumdan gelene kadar sabredıyorum en son dayanamayıp yanıma alıyorum. dayanamadıgım nokta artık sabah 6 falan oluyor:) 7:30 da da zaten uyanıyorum
hayır herhangi bi iştah açıcı falan kullanmıyoruz bende ısrar etmemesini söylüyorum Allaha şükür kilo kaybı falan yok o yüzden de içim biraz rahat bende artık saldım elbet bi gün düzelcek diyorum ama artık biraz uyusa çok sevincem:)
benımkı annem anesının kuzuusu dıyordu artık babaannem demek zorunda:) dedık yapma ılerde cocuk zorlanır. sağolsun lafımızı ikiletmedi
merhaba kapandım eve resmen ya benden başka herkes geziyo galiba
gece bir defa devam sutu veriyorum canim.ilk mizikladiginda erken bir saatese su veriyorum uyuyor biraz.sonra iyice miziklanirsa anliyorum ki ac hemen sutunu yapiyorum yada o su verdigimde hazirliyorum basucuma.altini degistiriyorum uyurkende o kadar.günaydınlar kızlar.
sabah kalkar kalkmaz aklıma ılk gelen sorunun cevabını rica edıyorum sızden. bebeklerınızı gece kaç sefer beslıyorsunuz. annesutu yada devam sütü??
hosgeldin oncelikle.tavsiyem devam sutu yada su versen ilistirilmis su ne soguk ne sicak suyu dene derim.hayır herhangi bi iştah açıcı falan kullanmıyoruz bende ısrar etmemesini söylüyorum Allaha şükür kilo kaybı falan yok o yüzden de içim biraz rahat bende artık saldım elbet bi gün düzelcek diyorum ama artık biraz uyusa çok sevincem:)
oglusss erdal efee diyor annem falan demedi hic ama ilkin diger eltimin kizina annem falan demis ama kayinpederim kizmis herkes yerini bilicek o annesi sen babaannesi demis bi daha dememis.ya varsin desin senin kayinvaliden madem cok yaninizda degilse.birde kızlar kayınvalideniz bebeğinizi severken nasıl seviyor yani nasıl sesleniyor...benimki hep annem annem kızım kızım benim diye seviyorda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?