2009 Eylül Anneleri

zaten dışarda öle bi hava varki aaip sıktı hava yağmur geliyı herhalde

şimdi oyun oynuyo kız kardeşimle hiç bişi yokmuş gibi çoçuk milletini anlamak zor meryemcim

selam kızlar.. yoğunluktan bir türlü yazamıyorum malesef.. arada okup çıkıyorum sağolsun Bade hanım tepemden hiç inmiyo artık gece gündüz yapışık yaşıyoz.. artık geceleri sırt ağrısından uyuyamıyom ama olsun çok hoşuma gidiyo.. okulumuzuda kapattık çok şükür tatile girdik .. çok güzel zamanda başladı tatil çünkü sabahları Bade arkamdan ağlamaya başlamıştı giderken öyle olunca çok zor oluyo evden çıkmak aklım hep evde kalıyodu şimdi iki ay doya doya birlikteyiz..

Reyyan hanım yürümeye başlamış maşallah..miniklerimiz artık ilk adımlarını atıyolar ne güzel.. geçen yıl bu zamanlar son aylarımaıza yaklaşıyoduk şimdi adım sayıyoz :)))
bende yaklaşık bir aydır Badeyi aramızda yatırıyom çok hoşuma gidiyo hiiçç şikayetçi değilim ama nasıl yatağını ayıracam hiç bilmiyom bu gidşle beş yaşına kadar birlikte yatıcaz :))
pazar günü memlekete gidiyom bir ay kalıcam sanırım nete girmeye fırsatım olmaz ablamlarda geliyo çünküü... beş kardeş yedi torun annemle babam kafayı sıyırır herhelde..
bir daha fırsatım olmazsa şimdiden herkese iyi tatiller

slm kızlar yarın ehliyet sınavım var pazarda istanbul yolculuğu var 1 haftalığına sonra istanbuldan direk canım memleketim erzincana geçeceğim 2 hafta kalacağım sonra ilk iş başı 9 ay iyi tembellik yaptım ...alıştım yice bakalım nasıl olacak

yorgun bir gün geçirdik ablamdaydık bugün bizde.. ablamın kayseriden misafişrleri vardı tubacım senin dediğin gibi evi hava ucurdular resmen analarının hiç umurlarında değil... çok yorulduk yaa şükür eşim gelip beni aldı ablam misafirleriyle 3 gün beraber(( amann kkışkış misafirler kışkış... ne kötü olduk yaa.... çocuklu insanları hiç istemiyorum yaa...

günaydınlarrr selamlarr :))))
ay kızlar ölüyorum yorgunluktan yaa yürümeleri daha betermiş gerçekten..
emeklerken ve yürüteçte bile canıma okuyordu şimdi...
banyo tuvaleti açık görmesin, valla bacaklarımızın arasından geçiveriyor :roflol:
balkonlara çıkıyoorr..
önceden de böyleydi ama yetişiyordum şimdi koşunca kaçmaya çalışıyor düşecek diye korkudan çok hızlı da gidemiyorum yanına -tatlicadiarzu-
valla anam görse ağlayacak halime, zzor topluyordum hanımefendiden şimdi tertip düzen kalmadı -tatlicadiarzu-
arkamı dönene kadar mahvoluyor heryer :roflol:

hüsniyecim sana da iyi tatiller bol bol gezin prensesinle :)))

ay maşallah yürüyorr demekkk. benim tembel kanepe kenarlarında sehpa kenarlarındaa sürekli actionnn halindeyiz... bu halde bile kontrol etmesi zorrr yürüyüncee nolurrrr bilemem.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…