Bende o şekilde biliyorum canım bazen özel hastaneden alınan raporlarda sorunlar çıkarabiliyorlar. Sen niçin rapor alacaksın ki?
ben doğum izni zamanı işten çıkarılmıştım ocakta tekrar başladım senelik sözleşmem var benim o yüzden izin hakkım yok 2 hafta idari iznim var onuda sorumluluk almamak için vermiyolar müdürüm rapor al dedi haberleri var o yüzden
Anladım canım tabi bir tanıdık olmadan zor devlet hastaneleri rapor vermez. Müdürünün hastaneden tanıdığı birileri vardır yada olmasa bile belki pozisyonunu kullanarak sana yardımcı olabilir araya girerek istersen ondan rica et.
boğazımda bişeylere düğümlendi...
elimden bişey gelse keşke ama ben de şu an öyle kötü haldeyim ki..
ama mutlaka edebileceğim zaman -ki tahminimce uzun sürmeyecek- mutlaka bişeyler yapmaya çalışacağım...
dilekcim kız kardeşim şu an 8 yaşında.. tekne kazıntısı yani :roflol:
babam onu ayrı yatırmaya izin vermiyordu, "ben ona doyamayacağım" diyordu içine doğmş gibi...
3 yaşını doldurdu ve babamla annem zorla yanlarında yatırmak istiyorlardı :roflol: odasını ve yatağını istiyordu :)))
ben asla ama asla şu an ayırmam, ayıramam...
kokusu burnumda uyumak öyle mükemmel ki :))
zaten tüm gün evdeyim gece de erken yatabiliyoruz onun için zorlamama da gerek kalmıyor ki azıcık ayırmaya çalışsam sabaha kadar meme olayı başlıyor..
bu yanımda yatmasından daha büyük felaket valla -tatlicadiarzu-
Öyle canım yaa keşke elimizden birşeyler gelse.. Yani aynen dediğin gibi birgün zaten biz ne kadar istesekte o hep odasında yatmak isteyecek şimdinin onun bize bizim ona ihtiyacımız varken hep birlikte yatalım bu güleri değerlendirelim bri daha gelmeyecek bu günler. Bir de zaten ben bütün gün özlüyorum akşam birlikte geçirdiğimiz 3-4 saat yetmiyor böylesi çok daha iyi.
sorma dilekcim çok acelesi avr hemen yürüyüp bi iş bulup çalışması lazım -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
kurtlu diyorum da gülüyorlar işte :roflol:
:roflol: :roflol:
dilek rüyana çok güldüm valla :roflol:
canım yaa nasıl da içine işlemiş makine isteği :))))
aynen öyle dilekcim, siz bütün gün göremiyorsunuz zaten...
sabiha p.k. diyor ki "en kötü ihtimalle sizin odanızda sizi görebileceği bi beşikte yatsın"
en kötü ihtimal aynı odada beşikse, yanımızda yatmaları kadar iyisi yoktur bence...
zorlanmayan çocuklar mutlaka kendi odalarını istiyorlar zaten, istemeseler de mutlaka anlayacakları zaman olacak..
şimdi kelime hafızası bile yok bebişlerimizin, kelimeleri bile anlamıyorlar, ayrı odayı anlat anlatabilirsen...
aman yaa koklayın birbirinizi işte miissss gibi :)))))
o buharlı temizleyici evde duranların bile hayali emin ol dilek :roflol:
alacaklar hiç bitmiyor doğru ama şu an tek isteğim mama sandalesi ve çalınan ayakkabılarımın yerine yenileri -tatlicadiarzu-
Offf alacaklarım hiç bitmiyor ki benim onu alsam başka şey isticem şöyle bir yerlerden 100.000TL çıksa bile yetmeyecek 1850TL olan bir buharlı temizleyici var halıları , koltukları, camları her yeri sadece su ile (hiç deterjan vb. kullanmadan) yüksek ısıda buhar verip sonra o buharlı suyu geri vakumlayarak temizliyor. Hatta ütü bile yapıyor ama 1850TL... Ahh ahhh:)) Benim gibi temizlikten nefret eden , üşenen ve çalışanlar için biçilmiş kaftan:)
valla ayır diyenlere deee karışanlara da başlıcam zaten bi gün..
"ayyy zor olur ama merve ayır yatağını"
inat değil mi onlara inat!!! size ne kardeşim zorsa ben zorlanacağım, siz mi!!!!
herşeye burun sokmalar etmeler!!!
"biz bu kadar üstüne düşmedik" diyorlar
bana ne ben mi engel oldum dedim bi iki kez artık demiyorlar onu!!!
düşseydiniz alsaydınız bol bol kucağa!! günah mı ayıp mı!!!
ay çok sinirlendim bak yine -tatlicadiarzu-
onları dinleme canım sen nasıl istiyorsan öyle yap, çocuk senin çocuğun...
evet dilek ya annemlere tanıtım için geldiler resmen halıları yıkamana bile gerek yok onu sürekli kullanınca. aslında her bebeği ve çocuğu olan eve lazım annemin halısındaki ve koltuklarındaki bakterileri ve makinenin haznesindeki suyun rengini görünce çocuğu yere bırakasım gelmedi
slm kızlar
berbat ötesi bi gece geçirdim gökşen sağolsun( 3 ekadar ayaktaydık en son yanıma aldım ondada uyudu ama sabah erkenden yine kalktı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?