2009 Eylül Anneleri

:roflol: :roflol:
dilek rüyana çok güldüm valla :roflol:
canım yaa nasıl da içine işlemiş makine isteği :))))

sorma dilekcim çok acelesi avr hemen yürüyüp bi iş bulup çalışması lazım -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
kurtlu diyorum da gülüyorlar işte :roflol:

Adam olacak çocuk bebekliğinden belli olur di mi:)) Eee rahat ettirecek anne babasını daha ne istiyorsun:))

:roflol: :roflol:
dilek rüyana çok güldüm valla :roflol:
canım yaa nasıl da içine işlemiş makine isteği :))))

Evet yaa şu ara işim pek yok şirkette dün bütün gün makineleri araştırdım iç geçire geçire. Eşimde şey diyor seni şikayet edicem senin işte işin olmadı mı benim başıma dert açıyorsun:))kaydirigubbakcemile3

Offf alacaklarım hiç bitmiyor ki benim onu alsam başka şey isticem şöyle bir yerlerden 100.000TL çıksa bile yetmeyecek 1850TL olan bir buharlı temizleyici var halıları , koltukları, camları her yeri sadece su ile (hiç deterjan vb. kullanmadan) yüksek ısıda buhar verip sonra o buharlı suyu geri vakumlayarak temizliyor. Hatta ütü bile yapıyor ama 1850TL... Ahh ahhh:)) Benim gibi temizlikten nefret eden , üşenen ve çalışanlar için biçilmiş kaftan:)

aynen öyle dilekcim, siz bütün gün göremiyorsunuz zaten...
sabiha p.k. diyor ki "en kötü ihtimalle sizin odanızda sizi görebileceği bi beşikte yatsın"
en kötü ihtimal aynı odada beşikse, yanımızda yatmaları kadar iyisi yoktur bence...
zorlanmayan çocuklar mutlaka kendi odalarını istiyorlar zaten, istemeseler de mutlaka anlayacakları zaman olacak..
şimdi kelime hafızası bile yok bebişlerimizin, kelimeleri bile anlamıyorlar, ayrı odayı anlat anlatabilirsen...
aman yaa koklayın birbirinizi işte miissss gibi :)))))

o buharlı temizleyici evde duranların bile hayali emin ol dilek :roflol:
alacaklar hiç bitmiyor doğru ama şu an tek isteğim mama sandalesi ve çalınan ayakkabılarımın yerine yenileri -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ben yanımda yatırmıyorum korkulukları çıkardım başucumuza yasladım yatağını yani benim tepemde yatıyo yanımda değil hatta gece resman kafamda uyuyo çok terlemese birde hem tepemde hemde ter içinde ayır diyolar ama yatak odam üst katta ahşap merdiven tehlikeli olur diye ayıramıyorum duymazsam yada inerken düşersem diye onun odasına açılır yatak koyduk ufacık evde 2 yatak odası oldu yani bakalım ne kadar sürecek

valla ayır diyenlere deee karışanlara da başlıcam zaten bi gün..
"ayyy zor olur ama merve ayır yatağını"
inat değil mi onlara inat!!! size ne kardeşim zorsa ben zorlanacağım, siz mi!!!!
herşeye burun sokmalar etmeler!!!
"biz bu kadar üstüne düşmedik" diyorlar
bana ne ben mi engel oldum dedim bi iki kez artık demiyorlar onu!!!
düşseydiniz alsaydınız bol bol kucağa!! günah mı ayıp mı!!!

ay çok sinirlendim bak yine -tatlicadiarzu-
onları dinleme canım sen nasıl istiyorsan öyle yap, çocuk senin çocuğun...

Senin ihtiyaçlar benimkine göre daha zaruriymiş , keşke bir yerlerden para gelse şöyle de istediklerimizin en azında bir kaçını alabilsek tabi seninkiler daha ulaşılabilir benimkiler biraz allah kalmış :Saruboceq:

evet dilek ya annemlere tanıtım için geldiler resmen halıları yıkamana bile gerek yok onu sürekli kullanınca. aslında her bebeği ve çocuğu olan eve lazım annemin halısındaki ve koltuklarındaki bakterileri ve makinenin haznesindeki suyun rengini görünce çocuğu yere bırakasım gelmedi

Sanırım kıskançlıklarından yapıyorlar kendileri üstlerine düşmemiş yaa tabi zamanı geri çevirip üstlerine düşemeyeceklerine göre kendi vicdan azaplarından kaynaklanan iç sesi susturmak için yapıyorlar yaa sanane sen düşmediysen düşmedin herkes illa senin büyüttüğün gibi mi büyütecek evladını valla dünyada 500 milyon anne varsa 500 milyonda bebek büyütme şekli var tek bir doğru yok herkesin doğrusu kendine. Bende gıcık oluyor öylelerine özellikle üşür bu çocuk diyenlere yaa sanane birde böyle bilinçsiz anne sınıfına sokuveriyorlar yaa insanı deli oluyorum resmen off bende dolumuşum bu konuda.

Aynen canım yaa her eve lazım temizlik yapıyoruz diyoruz ama içeriğinde bir sürü zehirli maddeler bulunan kimyasallarla hem pratik hem çevreye dost hemde zamanda tasarruf bir temizlik daha ne olsun.

ben de kıskançlık gibi düşünüyorum valla...
bilinçsizlik, cahillik, şımarır düşüncesi ve bi çoğunda k.valideden kendilerine fırsat gelmemesi gibi bi çok sebepten bize kıskançlık olarak yansıyor..
açıkçası artık "büyüktür" deyip susmaktan da bıktım doğru bildiğimi ve uygulayıp mmenun kaldığımı söyleyiveriyorum!!!
tavsiyeleri de dinliyorum ama bilimsel bi gerçekliği varsa önemsiyorum yoksa hee hee deyip geçiyorum...

kızlar cadı uyandı peşinde koşmadan olmuyor artık, bu hali daha zormuş -tatlicadiarzu-
tekrar gelmeye çslışıcam öpüyoruz sizleri ve yeğenlerimiziiii :)))

slm kızlar

berbat ötesi bi gece geçirdim gökşen sağolsun ( 3 ekadar ayaktaydık en son yanıma aldım ondada uyudu ama sabah erkenden yine kalktı (

slm kızlar

berbat ötesi bi gece geçirdim gökşen sağolsun ( 3 ekadar ayaktaydık en son yanıma aldım ondada uyudu ama sabah erkenden yine kalktı (

Poyazı 12 ye kadar oyaladım uyuttum yinede sabah 7 de kalktı. erkende yatsa geçte yatsa erkenden kalkıyor sanırım bizim çocuklar erken kalkıyor ya nasipli olucaklaryerimseniben

bircancım nasipli olurlar inşallah kısmetleri bol olsun da çok zor ya erkenden kalkmak

inan çocuk bakmada en çok zorlandığım nokta uykusuzluk diğer eziyetlerin hepsine razıyım ama uyuyamadımmı sütümde olmuyo gecede o kadar emzirdimki göğsüm afalladı süt kalmadı (

ben kafayı yicem birazdan galiba (
uyumuyo yine ve sürekli mızmız anlamadım ne derdi var ayağımda sallıyoeum yok göğsümde uyutuyorum yok uyutmıyım diyorum bu sefer de uykusu varmış gibi ağlıyo allahım nesi var acaba yine dişmi acaba kahvaltıyıda yapmadı doğru düzgün sadece yumurtasını yedi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…