2009 Eylül Anneleri

kızlar nasılsınız ...

dün çok kötü bir geceydi, eşimle ödümüz patladı, rüzgarı annemlerden aldım, eve geldik, mama sandalyesinde kaşar yedirdim bayağı bir istekle ağzını açtı, sonra yarım bardak havuç suyu içirdim, 1 saat sonrada beni emdi, ama rahat 200 cc emmiştir, göğsüm çok doluydu, sonra tam uykuya dalıyoduki, birden kusmaya başladı, o kadar çok kustuki, neredeyse boğulacaktı, kusarken yediği kaşarlar burnunu tıkadı, nefes alamadı... gözleri kocaman oldu, ters çevirdik kustukça kustu, midesi o kadar çok doluymuş ki...

çok kötü oldum, yıkadım akşam, yatakodası komple kusmukla doldu, perdeler kadar, etrafı temizledim yatırıdm hali kalmamıştı zarten....

hala emzirenler ne kadar günde kaç kere emziriyosunuz benimki iyice coştu da dişlerde acıtıyo uyurken uyanınca yapışıyo

canım bende istedikçe emziriyorum dişleri çocuğumu mahvetti((süt istedikçe ver canım inan bebek rahatlıyor biliyorum çok zor gece uykusu dahi alamıyorum tam ama dişleri çıkınca rahatlıcaz inşallah...artık saymayı bıraktım o yüzden...ve dişlerini gögüs ucuma resmen geçiriyor hem yara oldu hem de mor ((

hala emzirenler ne kadar günde kaç kere emziriyosunuz benimki iyice coştu da dişlerde acıtıyo uyurken uyanınca yapışıyo

günde 6-7 emiyo gece yatmadan ve sabah kalıncada emiyo sabah 6,30 da uykusunda ağlayarak emmek istiyo.... kaç etti la :))
ama dişlerden felaketiz göğüslerim çok acıyo artık yaa eze eze emiyo

evet işte çekiyo eziyo kaşıntısının acısını benden çıkarıyo gibi az emzirsem daha mı çok yer diye sormak istedim yemiyo istemiyo hiçbişey itiyo döküyo emzirmeye devam ediyorum bende bakalım ne olucaz

ah canım yaaaa çok büyük geçmiş olsun geçen gece bende aynı haldeydim seni okadar iyi anlıyorumki helak oldum üzüntüden 2 saate yakın ev sildim süpürdüm.....
çoxuğun girdiği hal apayrı üzücü zaten:... bide insanın anlamadığı dediğin gibi istekle yiyolar yyolar sonra birden öğürme böğürme safhası gelince insan şok oluyo.... Allahım tekrarından saklasın ama korkuyorum valla bişi yedirirken...

şeker hoşgeldin nasılsınn
vallaha işte yararı olmasa insan emzirmekten bil korkucak ama zaten doğru dürüst yiyip içmedikleri için acıya katlana katlana süt veriyoruz

sağol demetçim iyiyiz şükür... günlük işler güçler işte.... hayat zzorrr şartlar çetinn bebeler desen of of of sabır denemelerine ayynen devam :))))
demek keçi diş fırçalıyo haa yerim onu ben bee ısırırım vallaha yaa kuzuların kuzusuuuuuuuuuu

iştahlı yediği gün benimkide yapmıştı ödüm kopmuştu bu kadar yemişmiydi bu çocuk dedim herşeyi batırınca yıkamıştım geçen hafta sıcaklardan herhalde ağır geliyo çok yiyince çıkarıyolar

gamzecim ya benimki dememeye düştü zaten, ama Allahtan çekiştirmi,yor dişleriyle, 1 kez ısırdı ucunu o zaman eline hafifçe vurup hayır dedim ve memeyi ağzından çıkardım, bi daha yapmadı... benim de şuan sütüme maşallah, ne kadar emdiklerini bilemiyorlar dememkki, artık mide kapasitesi doluyo ama uykuya dalarken bizimki farketmediğinden emmeye devam etti, sonra puff boşallttı işte.....

bu arada misafirlerin gelcekti geldiler mi,

eşin hala küsmü bu arada:)

hoççeldin zeynooooo bugun erzurum temasındayız cicim bilgin olsun :)))))
malum baharımız erzuruma yolcu onu düşünerekten adaptasyon sürecini kolaylaştırmak adına hepimiz erzurumluyuz havasında takılıyoruz sende biran evvel bize katılsan ii olur :)))))
vallaha o işlerinde taaa varyaaa........ ne nankör iş beeee yap yap bitmiyo....

evet ya hala da yedirmeye uğraşıyordum akşam, nasıl da dolmuş tıka vbasa, zaten mideleri el kadar neredyse bir dürehi boşallttı.

ayni seyler bizdede mevcut seker yaaaaaaaaaaaa ama benimki suburgeden korkuor kaynana ne yaptisa bebisime .ewet her kahvalti ve aksam yemeginden sonra disleroini fircaslior teyzesi.belisimin kac disi olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…