erdenayımın anasıı hoşgeldn beyahuuuuu :))))
gamze erdenayın annesi kim di ...
ben de kaçıyrum şimdilik...öğleden sonra gelirim inşallah...aşağısı dolu size iyi sohbetler...
hala emzirenler ne kadar günde kaç kere emziriyosunuz benimki iyice coştu da dişlerde acıtıyo uyurken uyanınca yapışıyo
hala emzirenler ne kadar günde kaç kere emziriyosunuz benimki iyice coştu da dişlerde acıtıyo uyurken uyanınca yapışıyo
benimki uyanik seker dis fir caliyorrrrhg demet uyuyolar şimdi de biraz rahatız
erdenayımın anasıı hoşgeldn beyahuuuuu :))))
kızlar nasılsınız ...
dün çok kötü bir geceydi, eşimle ödümüz patladı, rüzgarı annemlerden aldım, eve geldik, mama sandalyesinde kaşar yedirdim bayağı bir istekle ağzını açtı, sonra yarım bardak havuç suyu içirdim, 1 saat sonrada beni emdi, ama rahat 200 cc emmiştir, göğsüm çok doluydu, sonra tam uykuya dalıyoduki, birden kusmaya başladı, o kadar çok kustuki, neredeyse boğulacaktı, kusarken yediği kaşarlar burnunu tıkadı, nefes alamadı... gözleri kocaman oldu, ters çevirdik kustukça kustu, midesi o kadar çok doluymuş ki...
çok kötü oldum, yıkadım akşam, yatakodası komple kusmukla doldu, perdeler kadar, etrafı temizledim yatırıdm hali kalmamıştı zarten....
canım bende istedikçe emziriyorum dişleri çocuğumu mahvetti((süt istedikçe ver canım inan bebek rahatlıyor biliyorum çok zor gece uykusu dahi alamıyorum tam ama dişleri çıkınca rahatlıcaz inşallah...artık saymayı bıraktım o yüzden...ve dişlerini gögüs ucuma resmen geçiriyor hem yara oldu hem de mor ((
slm ben geldim :))
bu sefer elime bilgisayarı aldım bi tabakta meyve kızçemide uyuttum bugun işler kalsın :))
iştahlı yediği gün benimkide yapmıştı ödüm kopmuştu bu kadar yemişmiydi bu çocuk dedim herşeyi batırınca yıkamıştım geçen hafta sıcaklardan herhalde ağır geliyo çok yiyince çıkarıyolar
sağol demetçim iyiyiz şükür... günlük işler güçler işte.... hayat zzorrr şartlar çetinn bebeler desen of of of sabır denemelerine ayynen devam :))))
demek keçi diş fırçalıyo haa yerim onu ben bee ısırırım vallaha yaa kuzuların kuzusuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?