2009 Eylül Anneleri

hahahaa şimdi onu dicektim kocanla durumlar ne alemde diye zaten sen yazmışsın :))
saçlarını güle güle uzat güle güle kullan şekerim.... vallaha kadının en iyi terapisi kuaför... kavga et et nereye kadar,git güzelleş bişiyciğin kalmasın... bi ara kocam bana diyodu yani artık tartışmalar masraflı olmaya başladı (malum ben tel. kırıyorum izmire gidiyorum, kuaföre gidiyorum vs vs...) artık huyuna gidicem karıcım :))))))
maymun gözünü açtı vesselam :))))

sıcakta gece çok sık kalkıyo gökşende malesef ama uyuyamıyoruzki bizde mesela bu gece çok sıcaktı

vallaha ben gece klima açıyorum bizim evin çatısıda yok resmen emiyo sıcağı....
yoksa değil beliz hiçbirimiz uyuyamayız....

iki dakika gittim hemen dedikodum dönmüş :) gülaycım demetcim sabah beri psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum. ben döneyim yeterki evime ya adaptasyon dert değil :)

yaa ne dedikodusu yaaa şurda senin adaptasyon sürecini hızlandırıyoruz ama hala yaranamıyoruz yaaaa.... hoşşikmisen nesen anlamadım haaaaa :))))))))))))

Selam kızlar. nasılsınız?
bu aralar hiç giremiyorum ara ara girsemde bişey yazmadan bikaç satır okuyup çıkıyorum.
kızım cok hastaydı öksürük ve öksürükle gelen kusma
4 gün sadece kustu.
dr götürdüm adam alakasız bi şurup bide fitil vermiş.
baktım olcak gibi degil baska bi dr götürdüm. iyice baktı sadece geniz akıntısı oldugunu cigerlerde bişey olmadıgını söyledi rahatladık.
2 günde düzeldi şimdi cok iyi.
ama yanlız yavrum 4-5 günde 600 gr vermiş (

yumurta sarısı bebek büskivisi pekmez labne peyniri bide benim hatun bol salatalık kemiriyo başkada bişi yemiyo kahvaltıda zaten

bu kadar kısa süreli kilo kayıpları kas ve yağdan ziyade su kaybı şeklinde oluyor aynı hızla alacaktır inşallah canım hiç üzülme sen :) çok geçmiş olsun.

meryemcim ben de tıkanınca çok kötü oldum zaen, burnu kaşarla dolmuş, nefes alsın diye hemen otri bebeyle burnunun içindekilerini çektim....

gamzecim eşim eminim asla oyna demeyecek rüzgara, adam ayrı bir dert işte.... sanki çocuk şimdi oynadı diye dansöz mü olacak, öyle görüyo sanırım.....

hüsniye ve fatoş hoşgelmişsiiiiiizz nasılsııııızzz :)))
ya ben kahvaltıda ceviz labne ekmek yumurta veriyorum.. pekmezle hiç aramız yok ((

ozaman anneye babayla bol bol tartışma gzüküyo gülaycım sıkma çocuuu bunaltma çocuu diye :)))))

hüsniye geçmiş olsun bu arada bebişine yaa bu yaz günü sen git öksürük bul hey allahım off...

tubacım genelde tereyaşında yumurta sarısını orta yumuşaklıkta pişirip parçalayıp veriyordum, ama bizimkinin agzaması arttınca kollarında sıcaktan kestim, peynir , domates, salatalığı kemirip kemirip atıyo, domatesin suyunu içiyo... pek bişey yemiyo... pekmeze başladım ilaç gibi şırıngayla ağzına veriyorum sabahları içiyo.... birde benim kızda 8200 graM, BU AY HİÇ ALMAMIŞ DOKTOR PROTİFAR VE FANTOMALTA BAŞLATTI, SUYUN İÇİNE KATIP VERİYORUM, TAD DEĞİŞMİYO...

bende bisküvi pekmez labne peyniri sıcak suda karıştrıp onu içiriyorum evin içinde dolaşarak bardağa koyuyorum yada koyu kıvamda yapıp kaşık kaşık yediriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…