2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya.face te resimlerine bakıp duruyom çok şeker maşallah yaaaaaa.
fatoşum hoşgeldin hayatım

kızlar bu yazdıklarımın hepsini tam olarak yemiyo sadece yumurtayı seviyo diğerleride pek iştahka yediği sölenemz üstünede emziriyorum te oka gökşen en son 8.600 dü şimdi ne kadar acaba

canım rüzgar pek bişey yemiyor annemle olduğunda, bunlarda saf protein ve karbıonhidrat iştahsızlık beslenme yetersizliği durumlarında hekim kontrolünde kullanılıyor, suya karıştırıp çözünüp veriyor her birinden ölçek, bizim kız hala yemeyecem mankem olacam diye ısrar edince en son çare başladık, bakalım kilo alacak mı...

baharcım biz seni kolay adapte etmek için burada şarkılar türküler söylüyoruz tatlım, seni o yörenin havasına sokacaz, oraya gittiğinde her türküye eşlik edip yabancılık çekmiceksin:)

hüzniyecim geçmiş olsun, fatoşcum hoşgeldin seni de merak ediyorum hala ablanlardamısın, herşey yoluna girdi mi?

eyvah dimme dimmeee naazlı yaaar dimmeee meeeenm özüm serhooş sen şaraaaaaab vermeeeeeeeeeee :))))
valla baharcım repertuarımda başka yok kusura bakma :))))

canım ben drnmuza bize iştah ilacı ver dedim yemiyo diye yaşına kadar bişi vermem dedi yaşındna sonrada iştahsızlık devam ederse verebilrim dedi geçenlerde sinemde doruğa kilo aldırmayı başarmış beslenmesini değiştirerek protein ağırlıklı yediriyomuş yazıcaktı ama müsait olmadı herhalde

kızlar bugün tv ye çıkabilirim saat 12 de maliye bakanının açıklaması sırasında gri elbiseli birisi yani ben kürsüye bi not uzattım, ünlü olacam sanırımmmmmmmmmmmm

baharcım acaba film teklifi alırmıyım :)

zeynepçim ben bütün iştah açıcı vitaminleri denedim, geçen ay bir kiloa ldı, bu ay olduğu yerde saydı, akşamları et balık yemesine rağmen ve her gün bir tam yumurta sarısı kilo almadı bu ay.... ben de öğlenleri az yemesine takviye bunları veriyorum doktoruna danışarak... bakalım gelişmelerden haberdar ederim.

yaaa gülay inanmıyorum yaa insan ordan topiğime sevgiler felan der ööle uzatup kaçmak oldumu yaa... ilk kez birimizin eline bi fırsat geçti onuda harcadın yaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))

güaycım maliye bakınına notu uzatan bu güzelde kim diyodum bende bak görümüyosun senmissin :))

sana gelmicekte film teklifi natalie portman mı gelicek :))l

fatoşcum inşallah herşey yoluna girer, hep aklıma geliyosun facebooka girdiğimde oğluşunu görünce, maşallah çok tatlı tosun paşa:)

gamze gülmekten öldüm ya sen nası bişisin kocan çok sanslı onada yapıyomusun böle espiriler :)))

fataoşçum uzun zamandır evinden ayrısına anladığım kadarıyla zor olmuyomu senin ve kuzun için ?? çözülmicek hiç bi sorun yoktur bence

bu arada bakan seni saol deyip öpüyomu mesela insan biraz daha uzun kameraya gözükek için bi haraket çeker orda oldumu öle bi atraksiyon :)))))))))))))))))))

bazen çok dalga geçiyom kocamla kaçıyo benden mendebur :))))
oysa bak nede şekerim nasılda tatlı tatlı gülüşüyoruz şuracıkta yaaaa :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…