2009 Eylül Anneleri

ay kızlar ya şaka bi yana notu sen uzat diyince birden başım döndü bi gazeteci ordusu vardı arkada, dedimki tamam gülay iş hayatın burada bitecek bir anda ayağım takılacak gibi oldu merdivenlere, o an yere kapaklansaydım herhalde günün haberi ben olurudm:)

zor olmazmı elbette oluyor ama birşeylerin düzelmesi yoluna girmesi için gerek biraz ayrı yaşamak... tabi düzelirse..........

gülaycım aaaaa ayıpsın şekerim. ben konuşayım mustafa abimle (altıoklar) olmadı sinancığımla (çetin) buluruz tabi bişiler. bugüne bugün popüler bir şahsiyetsin artık sen. ayrıcalığın var. hangimiz maliye bakanına not uzattık ki. yolda görsem tanımam adamı valla :)))

tubacım konuşma metnine ilişkin ekonomik veriler...

aygamze ya gülmekten öldürdün beni, alemsin sen ya, topikimizin gülüüüüü..... tabi canım hatta naber ahbap al bunu sana yolladılar dedim...

bazen çok dalga geçiyom kocamla kaçıyo benden mendebur :))))
oysa bak nede şekerim nasılda tatlı tatlı gülüşüyoruz şuracıkta yaaaa :)))))))))))))))))

canim kusuar bakma bak bizim orda bi laf vardir
esek hosafdan ne anlar,suyunu icer posasini birakirrrrrrrr senin kocisde sendeki marifeti goremiiiiiiiiiiiiiii

fatoşçum hep aklıma geliyosun gülayın dediği gibi eşinle nasıl bi sıkıntın var bilmiyorum ama herşeyden önce promlemlerinizi bir an önce çözmelisiniz ayrı kalmak işi uzatır bence hep olaylar sıcağı ile çözülürse daha ii olur sonuçta paşama yazık babasından ayrı (

gamze bu erkekler hep aynı eşleri mükemmelde olsa yetmiyo onlara

sabah programda dinledim karısı güzel ve akıllı olan bi erkek aldatırken özellikle statü olarak kendinden düşük ve karısından çirkin birini seçermiş zihniyete bakarmısın

ah canııım seni kameralar önübnde daha sık görelimkiiii belki bakan bey çekil benimde iki çi,ft sözüm var batsın maliyeeee diye felan bağırabilirsin belkim :)))))))))))))))) merakla ve heyecanla o günleri bekliyorumm :))))))))))))

tubacım konuşma metnine ilişkin ekonomik veriler...

aygamze ya gülmekten öldürdün beni, alemsin sen ya, topikimizin gülüüüüü..... tabi canım hatta naber ahbap al bunu sana yolladılar dedim...

canım benim nidimek topik hepimizlen güzel ve yaşanılası biyer riciderşm arzederim saygılarımla :)))))

canim kusuar bakma bak bizim orda bi laf vardir
esek hosafdan ne anlar,suyunu icer posasini birakirrrrrrrr senin kocisde sendeki marifeti goremiiiiiiiiiiiiiii

göstercem ona ben....
yanlış anlamayın...
marifeti marifeti :))))

kızlar yaa şahan berrak tüzünataça naaptı gördünüzmü abazan apaçi yaaa :)))))))))))))

tamam gülay hemen yolla:)
yaa canım bu arada muıhammet ebbek ne durumda. onun ıcın yapabılecegımız bişey varmı?? durumları nasıl

zeynep hurrıyetı ac bak catı fantazısı:) o ne lan dımı gamze. kadın sarkıtmıs sacları assa şahan yumulmuş:)

laaaaaaaaaaaaaaaaan beni neden kimse iplemiyo???? yarın gidicem diye midir bu yani... aşkolun daha gitmeden unutulacak kadınmıydım ben be....

evet yaaa evet anamıyolar... bigün anlıyolardaaa genelde kadınlar ölmüş oluyo yanii :))))
harbi salaklar yaaaaaa....e tabi karısına geçiremediği dişi ve otoriteyi gidip elin eşiftesine geçiriyo adamlar... ayy Allah saklasın en kötü şey hayatta bu yaa....

gamzeeee demet kocana eşşek dedi. ben olsam döverim :)))

neeeee demet kimmki benim kocama eşşek dicek???
kızım ben seni kaç kere uyarmadımmı kocama eşşek diyemessin o asla eşşek değil öküzün ayakta durabileni ve toynaksızı demediimi uyarmadımmı yaaa.. lütfen ilişkimize mesafe koyalım bidahada böle ölümcül hatalar istemiyorum duydunmu beniiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

numberone da gördüm o ne hal ya niptuckta öle bi sevişme sahnesi sonra kadın ölmüştü çatıdan düşüp o geldi aklıma

ay kızlar ya iş muhabbete dalınca onutuyorum

araya insanlar girmiş köylüler anneyle babayı birleştirmişler, neneden de çocukları alıp evlerine götürmüşler, inşallah herşey düzelir. zaten bu olaylar nene bel fıtığı olduktan sonra olmuş canım, artık muhammedi kucakta taşıyamaz olmuş... ama teyzem söylüyo Allah razı olsun diyormuş sürekli bizlerden için, dua ediyormuş.... çünkü mama ve ilaç aldım paralarla, biraz da para arttı, ne yapmamı isterseniz kızlar ya o parayla ne yapıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…